Smart pet love bruker heartbeat-teknologien til å berolige hundene

Smart Pet Love bruker Heartbeat-teknologien til å berolige hundene
WOOFBC

Mange hunder lider av forhold som separasjonsangst, reiseangst og frykt for høye lyder. Som en hund eier er det vanskelig å se på kjæledyret ditt og ikke være i stand til å bidra til å berolige dem. Mange nye produkter har treffet markedet i det siste for å hjelpe hundene med disse problemene, men bare en av dem bruker hjerteslagsteknologi.

Valper og hunder er sosialpakke dyr som er naturlig trukket til andre. Snuggle valp av Smart kjæledyr kjærlighet gjenskaper den intimiteten og fysiske varmen til en mor ved å bruke en simulert hjerterytme. Resultatene er en lykkeligere, mer rolig og fredelig valp med mindre frykt og angst.

Enheten er et lite utstoppet leketøy som har et rom inne der en varmepakke kan settes inn. Det har også en ekte følelse pulserende "hjerteslag."Dette produktet tillater hundeeiere til berolige deres kjæledyr uten bruk av medisiner eller selvbeherskelse. Hunden er roet fordi leketøyet appellerer til deres naturlige instinkter.

Smart Pet Love bruker Heartbeat-teknologien til å berolige hundene

I SLEKT: Må ha hund forsyninger hver hund eier burde ha

Hjerteslaget kjører på batterier og varer ca. 2 uker med kontinuerlig døgnet rundt. Den har en strømbryter slik at du kan slå den på og av når det er nødvendig hvis du velger. Hunder er trukket til lyden som en naturlig komfort, mye som de ville være til deres mor eller andre pakninger i naturen.

Det er to forskjellige varmekilder som kan brukes i snuggle valpen. Det finnes engangs varmepakker som varer 24 timer og er trygge for både mennesker og hunder. Men for den miljøvennlige forbrukeren er det en helt naturlig gjenbrukbar varmepakke som kan være microwaved om og over for å spare ressurser og penger.

I SLEKT: 9 Beste Dog Tech Devices Pet Eiere Love

Smart Pet Love har også en komplett utvalg av produkter og tilbehør til både katter og hunder. Linjen inkluderer snuggle tepper, snuggle senger, tygge leker og potte pads. Alle sine produkter er spesielt designet for å svare på angst og komfortbehov av våre kjære kjæledyr.

De produserer også sikker og lyd sele som ikke bare fungerer som en komfortabel og sikker sele for å gå hunden din, men huser også et pulserende hjerte i lommen mot brystet i kjæledyret ditt. Dette beroliger hundene som har angstproblemer mens du reiser eller mens ute i det offentlige. Det kan også bidra til å redusere aggressiv oppførsel mens du går og forbedrer den generelle gangen.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Smart pet love bruker heartbeat-teknologien til å berolige hundene