Giveaway: triderma healing cream and shampoo for hunder ($ 45 + verdi)

Har hunden din med tørr hud? Er han alltid riper eller tygger på å prøve å lindre kløen? Triderma har formulert en linje med botaniske baserte hudhelbredende produkter for mennesker som også er trygge for kjæledyr, og du har sjansen til å vinne $ 45 verdt av sine produkter i vårt siste GRATIS gi bort!

* Rull ned for å lese mer om de to Triderma-produktene og få informasjon om hvordan du går inn i vår Giveaway.

Tørr hud er en svært vanlig tilstand som er lidd av kjæledyr og mennesker. Det er mange forskjellige variabler som kan forårsake tørr hud, inkludert klimaet du bor i. Jeg bor i Maine, og luften her blir veldig tørr i vintermånedene. Alle familiemedlemmene, både to- og firbenet, har tørr hud om vinteren.

Disse produktene fra Triderma er ideelle, fordi du kan bruke dem på deg selv og kjæledyret ditt. De er botaniske baserte, noe som betyr at de ikke har de harde kjemikaliene som finnes i mange hundpleieprodukter. Du trenger ikke å bekymre deg for kjæledyrsikkerhet eller ha på seg hansker for å holde produktene av huden din.

For mer informasjon om disse produktene, kan du finne Triderma på Facebook.

Triderma Healing Cream and Shampoo for Dogs Giveaway

Triderma Healing Cream and Shampoo for Dogs Giveaway

Om produktene du vil motta

Som nevnt, alle produkter fra Triderma er botaniske basert. Det betyr at de er laget med naturlige ingredienser som vil bidra til å fukte og berolige tørr hud. Noen groomingprodukter som er laget for tørr hud, inkluderer harde kjemikalier i deres formel som faktisk kan irritere kjæledyrets hud. Disse produktene vil trolig gjøre mer skade enn godt.

Psoriasis kontroll shampoo

Triderma Healing Cream and Shampoo for Dogs Giveaway

Selv om det er laget for mennesker med psoriasis, bruker mange kjæledyrseiere det regelmessig for å hjelpe hundene sine med tørr, flakket og kløende hud. Denne sjampoen kan også brukes som kroppsvask, og er helt trygt for huden din, så vel som hunden din. I motsetning til mange andre sjampoer laget for tørr hud, har denne en veldig hyggelig lukt.

Den er laget med Ap4 aloe vera kompleks, som er et proprietært botanisk kompleks som naturlig inneholder mer enn 200 helbredende egenskaper. Dette komplekset bidrar til å redusere hevelse, berolige smerte og bekjempe bakterier. Det er også formulert med sAlisylsyre, havreprotein, urea og vitamin A, B & E. Som alle bidrar til å berolige og helbrede irritert hud.

Noen produkter bidrar bare til å lindre tørr hud, men psoriasis kontroll shampoo vil bidra til å forhindre gjentakelse av kløe, flaking og scaly hud. Det er kortison og paraben gratis, pluss det er ikke fettete! Denne sjampoen vil forlate hundens kjole skinnende og ren, samtidig som du arbeider for å lindre sin tørre hud.

Denne sjampoen er en $ 20 verdi!

Intense rask helbredende krem

Dette produktet har vært TRISTMAs beste selger i mer enn 2 tiår! Det er en unik, multi-purpose krem ​​som inneholder mer enn 200 helbredende egenskaper. Intense rask helbredende krem ​​vil øke helbredende kutt, skraper, blærer, utslett, mindre brannsår, solbrenthet og sår. Det er også flott for hot spots!

Triderma Healing Cream and Shampoo for Dogs Giveaway

For å lære mer om dette produktet, les vår Omfattende gjennomgang her.

Du kan bruke denne krem ​​til post kirurgiske sår, og det fungerer bra på tørre, sprukne hundpoter og neser også. Dette er også laget med Ap4 aloe vera kompleks, akkurat som psoriasis sjampo. Du kan bruke denne krem ​​på kjæledyret ditt og deg selv. Det er flott for daglig fuktighetsgivende.

Det er duftfritt, så hvis du eller kjæledyret ditt har sensitiv hud, trenger du ikke å bekymre deg. Intense rask helbredende krem ​​er ikke-fettete og kortison og paraben gratis. Dette produktet er en verdi på $ 25.

Slik går du inn i Giveaway

For å gå inn i Giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentere eller liker

Du blir automatisk inngått i Giveaway, og vi kontakter vinneren via Facebook. Du kan følge oss på Twitter og Google+ For flere oppdateringer på våre kommende giveaways.

Vinneren av denne giveawayen vil bli trukket på 22. april 2016. Denne giveawayen er kun for amerikanske innbyggere.

Triderma Fast Healing Dog Cream Review

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Giveaway: triderma healing cream and shampoo for hunder ($ 45 + verdi)