Giveaway: andis grooming pensel og happy dog zone shampoo ($ 33 ​​+ verdi)

Alle må groom sine hund, så hvem ville ikke ha gratis hunden grooming forsyninger? Selv om du har hunden din profesjonelt preparert, vil du i det minste bade ham og børste ham i mellom besøk. Hvis du går inn i denne giveaway, får du sjansen til å vinne En flaske sjampo og en hundpåltepørste gratis!

Vasker din pooch med menneskelig sjampo kan skade kappen hans og tørke ut huden hans. Det er viktig at du bruker en sikker og effektiv sjampo som er spesifikt formulert for hunder.

Etter at hunden din har blitt badet, må du pusse ut pelsen hans. Børsting bidrar til å fjerne skurhår og bli kvitt matter og tangles. Hvis hunden din har kort pels, er det fortsatt viktig å pusse ham regelmessig. Børsten av børsten vil stimulere hudens oljeproduksjon og bidra til å distribuere disse oljene gjennom kappen.

La oss være ærlige. Vi er alle på et budsjett. Hvis du har satt av å kjøpe Dog Grooming-produkter, eller din gamle hundbørste må oppgraderes, har du lykke til! WJeg gir deg en sjanse til å vinne 2 Dog Grooming-produkter helt gratis! En heldig person vil vinne (1) 16-ounce flaske Happy Dog Zone 5-i-1 hund sjampo og en Andis Premium 2-sidig pin børste.

Slik går du inn i GiveawayAndis Grooming Pensel og Happy Dog Zone Shampoo Giveaway

For å skrive inn denne gratis giveaway, er alt du trenger å gjøre er:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og la en del / kommentar.

Dette kommer automatisk inn i å vinne disse groomingprodukter, og vi kontakter deg via Facebook hvis du er den heldige vinneren. Ikke vent - Giveaway slutter på 17. mars!

Ikke gå glipp av noen fremtidige gratis giveaways - ABONNERE til vår YouTube-kanal!

Hvis du ikke vinner denne gangen, er det ingen grunn til å bekymre seg; Vi vil snart annonsere flere gaveaways! Du kan sjekke ut vår forrige Giveaways for hundeeiere for å se hvilke andre produkter som top-tips lesere har vunnet i det siste. Ikke glem å bokmerke siden og fortsett å sjekke inn for flere gave av gratis hundprodukter som kommer snart.

Andis Grooming Pensel og Happy Dog Zone Shampoo Giveaway

Gratis hund forsyninger som du vil motta

Andis Premium 2-sidig pinbørste

Andis Grooming Pensel og Happy Dog Zone Shampoo GiveawayDenne hunden grooming børste gir en pin børste på den ene siden og en fin børste børste på den andre. Pinbørsten er flott for detangling lang pels og børsting gjennom mindre matter. Den børste børsten er flott for å utjevne kappen og gi den en nydelig glans.

Det ergonomisk utformede håndtaket hindrer hånd tretthet, og det er belagt med et gummihåndtak for å hindre at hånden glir under lange grooming-økter. Dette Og er børste ville være et flott tillegg til ethvert groomers verktøysett, enten du er en profesjonell eller en gjør-det-selv-hund eier.

Denne børsten fra Andis selger for $ 18.00, men hvis du er den heldige vinneren av denne giveawayen, får du en gratis!

I SLEKT: Typer av hundens grooming børster og deres bruk

Happy Dog Zone 5-i-1 Dog Shampoo

Dette er et 5-i-1-produkt fordi det er spesifikt formulert for å rengjøre, tilstand, fuktighet, vaskemiddel og deodorisere. Laget av naturlig avledede ingredienser, har denne sjampoen en mild, behagelig duft.

Andis Grooming Pensel og Happy Dog Zone Shampoo GiveawayDen kan brukes på valper over 12 uker, og det er SLS gratis. Happy Dog Zone gjør sin sjampo i USA. Det er ingen DEA eller MEA i denne sjampoen, ingen fosfater, ingen sulfater og ingen parabener.

Noen av ingrediensene i denne 5-i-1 sjampo fra Happy Dog Zone inkludere:

  • kokosnøtt
  • aloe ekstrakt
  • havregryn
  • Palm

Det er et godt valg for hunder med sensitiv hud eller hudallergi. Fordi det detangles og fukter, det er også et ideelt groomingprodukt for hunder med langt, fint hår.

Hver 16-ounce flaske Happy Dog Zone`s sjampo selger for $ 26, og du har sjansen til å vinne en gratis!

Andis Grooming Pensel og Happy Dog Zone Shampoo Giveaway

Slik går du inn i Giveaway

For å gå inn i Giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentere / dele.

Å gjøre dette vil automatisk gå inn i Giveaway. Vi kontakter vinneren via Facebook. Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev nedenfor, for e-post oppdateringer på kommende gave og varsler om alt vårt nye innhold.

Ikke glem å følge oss på Twitter og Google+ For oppdateringer på alle våre videoanmeldelser, how-to-videoer, fremtidige gave og mange andre gode opplysninger for hundeeiere. Vinneren av denne giveawayen vil bli trukket på 17. mars 2017. Denne giveawayen er kun for amerikanske innbyggere.

Ikke gå glipp av noen fremtidige gratis giveaways - ABONNERE til vår YouTube-kanal!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Giveaway: andis grooming pensel og happy dog zone shampoo ($ 33 ​​+ verdi)