Giveaway: magic pro deshedding tool for hunder ($ 20 verdi)

Å håndtere hunden hår er noe som de fleste kjæledyr foreldre frykter. Det stikker til dine møbler, teppe og klær. Det samler i hjørnene i ditt hjem. Nå er din sjanse til å vinne et deshedding verktøy for hunder for GRATIS!

Visste du at børsting er den beste måten å redusere shedding hos hunder? The Magic Pro Dog DeshDDing Tool fra HappyDogz hevder å redusere kaste med opptil 90% når den brukes daglig.

For å gå inn i gratis giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentar, som eller dele.

Magic Pro Dog Deshedding Tool GiveawayDu blir automatisk angitt for å vinne Giveaway, og vi kontakter deg via Facebook hvis vi tegner navnet ditt. Ikke vent - denne giveawayen slutter på 26. august!

Ikke gå glipp av noen fremtidige giveaways - ABONNERE til vår YouTube-kanal!

Ingen bekymringer hvis du ikke vinner denne gangen; Bare hold deg oppdatert for flere gaver kommer snart! Du kan også sjekke ut vår forrige Giveaways for kjæledyr foreldre her.

Hva kan du vinne? Vinneren av denne giveawayen vil motta et magisk pro kjæledyr deshedding verktøy som er designet for små til medium raser med kort eller lang kappe.

Husk at når du bruker et deshedding-verktøy på hunden din, trenger du ikke å bruke mye press. Disse verktøyene er designet med rustfritt stål tenner som når dypt ned i hundens jakke for å fjerne all den løse pelsen. Påføring av ekstra trykk kan føre til at tennene irriterer eller til og med kutte hundens hud.

ANMELDELSE: Magic Pro Dog Deshedding Tool Review

Magic Pro Deshedding Tool for Dogs Giveaway

Magic Pro Deshedding Tool Giveaway

Om produktene du vil motta

I motsetning til andre lignende produkter, er dette Deshedding-verktøyet laget for å jobbe på et bredt utvalg av hunder. De fleste er spesifikt laget for en bestemt størrelse eller frakk type. Dette er et ideelt grooming verktøy for kjæledyr foreldre med flere hunder, og det kan også brukes på katter!

Denne børsten selger for $ 20 på Amazon, og dette er din mulighet til å vinne den gratis!

Den har et 4-tommers rustfritt stålbørstehodet med avrundede tenner for å sikre at det er forsiktig på hundens hud. Den leveres med en vakt for sikker lagring og for å beskytte bladet. Siden bladet er laget av rustfritt stål, er det enkelt å rengjøre.

Dette deshedding-verktøyet har også en hurtigutløserknapp som utløser børstehodet. Du kan enkelt vaske tennene med varmt vann og et mildt vaskemiddel. Dette er en viktig funksjon, da de naturlige oljene fra kjæledyrets kappe vil bygge opp på børstehodet over tid.

SAMMENLIGNING: Furminator vs. Dakpets vs. Magic Pro Pet Deshedding Tools

The Magic Pro Dog Deshedding Tool har et gummihåndtak som er laget med ergonomiske rygger til kontur til din hånd. Det er en stor spor på toppen som også gir tommelstøtte. Det er også lett, noe som bidrar til å redusere hånd tretthet.

Du kan sjekke ut min videoanmeldelse For mer grundig informasjon om Magic Pro Dog Deshedding Tool fra HappyDogz.

Magic Pro Deshedding Tool Giveaway

Slik går du inn i Giveaway

For å gå inn i Giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentar, som eller dele

Du blir automatisk inngått i Giveaway, og vi kontakter vinneren via Facebook. Du kan følge oss på Twitter og Google+ For flere oppdateringer på våre kommende giveaways.

Vinneren av denne giveawayen vil bli trukket på 26. august 2016. Denne giveawayen er kun for amerikanske innbyggere.

Ikke gå glipp av noen fremtidige giveaways - ABONNERE til vår YouTube-kanal!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Giveaway: magic pro deshedding tool for hunder ($ 20 verdi)