Gjennomgang: magic pro dog deshedding tool

Alle våre hunder skur, selvfølgelig, Men vår Labrador er noe annet! Hun kaster kontinuerlig hele året, og det blir verre om våren og høsten. For det siste året har jeg vært på oppdrag for å finne en deshedding børste som ville fungere godt på alle våre hunder, og Magic Pro Dog Deshedding Tool er den beste all-around deshedding børsten jeg har funnet hittil.

Noen deshedding verktøy, som furminatoren, er designet for en bestemt frakktype og en bestemt størrelse på hunden.

Mens dette er flott for folk som eier bare en hund og vanligvis vedtar den samme rasen, er det en ulempe for multi-kjæledyrseiere og folk som adopterer en rekke raser eller blandede raser.

The Magic Pro kommer i to variasjoner - en for små / medium raser og en for medium / store raser.

Jeg testet størrelsen for små og mellomstore raser og fant at det fungerte bra på alle tre våre hunder, selv vår dobbelte belagte sjokolade labrador retriever. Det er mye mer praktisk for meg å bruke et verktøy som dette i stedet for å kjøpe en egen deshedding børste for hver av våre hunder.

En ting å huske når du bruker et deshedding-verktøy, er det Det er ikke den eneste hunden børsten som du må ha i ditt grooming kit. Dyret ditt må børstes med en pin og børstebørste for å fjerne eventuelle tangles fra kappen hans før du prøver å deshed ham.

Hvis du har spørsmål om de forskjellige typer hundens grooming børster og deres bruk, sjekk ut min siste artikkel som diskuterer dette emnet.

Magic Pro Dog Deshedding Tool Review

Magic Pro Deshedding Tool Review

Som mange andre lignende produkter, The Magic Pro Dog Deshedding Tool er utstyrt med et rustfritt stål børstehode. Tennene er litt avrundet på slutten for å sikre at denne børsten er mild på hundens hud, men du bør fortsatt ikke bruke trykk når du bruker et deshedding-verktøy på hunden din. Å legge til trykk vil ikke fjerne mer hår, og det kan forårsake skade på valpen din.

SAMMENLIGNING: Furminator vs. Dakpets vs. Magic Pro Pet Deshedding Tool

Dette grooming verktøyet kommer også med en vakt som beskytter tennene når de ikke er i bruk. Dette legger til livet til børsten og forhindrer også at noen blir skadet når børsten er lagret.

Denne hundens børste fra HappyDogz har et komfortabelt håndtak med gummihåndtak. I videoen øverst på siden viser jeg deg hvordan det ergonomiske håndtaket er designet med små spor som konturer til hånden din. Det er også en stor spor på toppen av håndtaket som fungerer som tommelfinger.

The Magic Pro Dog Deshedding Tool har unike tenner som kommer inn i kjæledyrets frakk for å fjerne rusk og løs hår. Det er også utstyrt med en hurtigutløserknapp som utløser børstehodet for sikker lagring og enkel rengjøring.

Jeg liker det faktum at et lettverktøy. Jeg har tre hunder til å groom, og med den lette børstens lette og det ergonomiske håndtaket, trenger jeg ikke å bekymre seg for hånd tretthet.

Magic Pro Deshedding Tool Review

Etter min mening er Magic Pro Dog Deshedding Tool et utmerket alternativ for alle som leter etter et deshedding verktøy for flere hunder. Det fungerte bra å fjerne håret fra beagle og vår bokser, og jeg var veldig imponert over mengden hår som den fjernet fra laboratoriet vårt.

Sjekk ut min Video Guide: Slik stopper du hunder fra Shedding 101

Mange av de enestående-fits-de fleste deshedding-verktøyene på markedet virker ikke på hennes dobbelte jakke. De gjør det bra på topplakken, men de når ikke dypt nok til å komme inn i underlaget. Som du kan se på bildet ovenfor, fjerner dette verktøyet kurset håret på topplakken og det fluffete håret på underlaget hennes.

Hvis du vil se en mer grundig visuell visuell av hvor godt denne børsten fungerer, oppfordrer jeg deg til å se videoen øverst på siden. I det viser jeg deg hvor mye hår dette verktøyet fjerner fra Saddie`s Coat på daglig basis. Jeg tror definitivt at selskapets hevder at Magic Pro Dog Deshedding-verktøyet kan redusere hundens skiding med opptil 90%.

Du kan kjøpe dette hunden Deshedding Tool på Amazon for bare $ 19.97. Som faller inn i midtprisområdet for lignende produkter, noe som gjør dette til et svært rimelig verktøy.

Sammendrag av The Magic Pro Dog Deshedding Tool Review

Fordeler:

  • Magic Pro Dog Deshedding ToolKan redusere shedding med opptil 90%
  • Rustfritt stål børstehode er designet for små / mellomstore eller mellomstore / store hunder med lange eller korte strøk
  • Hurtigutløserknapp utløser børstehodet for sikker lagring og enkel rengjøring
  • Lett og har et ergonomisk designet håndtak for å redusere hånd tretthet
  • Håndtaket har et gummihåndtak
  • Rimelig priset

ULEMPER:

  • Ikke spesifikt designet for en bestemt rase, størrelse eller frakk type, så det kan ikke fungere så godt på hunder med spesifikke grooming behov

Nå er det din tur til å gjennomgå Magic Pro Dog Deshedding Tool

Er dette ditt deshedding verktøyet ditt? Har du prøvd Magic Pro Dog Deshedding Tool med kjæledyrene dine? Jeg vil gjerne høre din mening og andre lesere ville også! Jo mer informasjon vi kan dele, jo bedre kan vi hjelpe kjæledyrseiere som prøver å bestemme hvilket Deshedding-verktøy som ville være best for hunden sin. Del din anmeldelse i kommentarene nedenfor eller finn oss på sosiale medier og del dine bilder, videoer og mening om denne hunden Deshedding Pensel.


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: magic pro dog deshedding tool