9 Tips om hvordan du hindrer å kaste i hunder

Som en hund elsker, klærne, sengen, møbler og selv bilen din har trolig akkumulert et tykt lag av hundhår. Mens dette kan eller ikke kan kjøre deg gal som det gjør meg, vil du sannsynligvis holde pelsen hvor den tilhører - på hunden din! Lære Slik forhindrer du shedding hos hunder vil være en stor fordel for deg og kjæledyret ditt.

Slik forhindrer du shedding hos hunderMens noen raser kaster mer enn andre, kan en liten mengde hundhår være en smerte å rydde opp. Det virker umulig å få alt av klærne dine før du går for arbeid om morgenen, og prøver å fjerne hunden hår fra polstring kan være et mareritt.

I dette tilfellet vil noen forebyggende tiltak for høyt shedding hunder gjøre en stor forskjell.

Lære å hindre at shedding i hunder er faktisk mye enklere enn det høres ut. Du trenger ikke å tilbringe timer hver dag børste hunden din, men vanlig grooming er definitivt et must. Hvis du håper å stoppe hundens shedding, her er det noen tips for å hjelpe deg med å komme i gang.

Round-up: Topp 10 beste Deshedding verktøy for hunder

9 tips om hvordan du hindrer å kaste i hunder

Slik forhindrer du shedding hos hunder og kjæledyr

1. Børste hunden din daglig

Dette er ganske tydelig, av en rekke grunner. Børsting av hundens pels hver dag gir deg et hoppestart på noe hår som planlegger å kaste. Det løsner også mattet pels, holder hundens pels og huden sunnere og gir deg en mot en gang med hundens følgesvenn.

Finn den rette børsten for hundens pels, om han har langt hår og trenger en langtandet kam, eller hvis hunden din har kort, wiry hår og trenger bare en rask børstebørste.

Hvis du har forsømt børsting i noen tid, sørg for at du Få en spesiell hundbørste som kan håndtere matter, og være forberedt på å jobbe sakte (jeg snakker fra erfaring her!).

Anbefalt: Slik groom en hund hjemme selv (Video)

Hundemat for å redusere shedding

2. Endre hans hundemat

Når du diskuterer hvordan du kan forebygge shedding i hunder, må du ta opp din pups diett. Hvis din hunden ser ut til å kaste seg overfor, eller begynner å ha problemer med mattet pels, kløende tørr hud, fet hud osv., Det kan være maten han spiser. Jeg fant at endring til en mer naturlig, mindre "filler" type hundemat hjelper til med å holde hundens strøk og hud sunne.

Det er også ganske mulig at hvis hunden din er felling For mye, kan han være allergisk mot visse matvarer, så sjekk med veterinæren din hvis du har bekymringer. Dette er en flott tid å merke seg at hvis hunden din skylder mer enn normalt, er det alltid best å se veterinæren din.

Ofte kan overdreven shedding være et tegn på en underliggende helsetilstand som allergier, underernæring eller parasitter.

I SLEKT: 10 beste hundematvarer for optimal helse

3. Legg til å legge til fiskeolje Omega-3 til hundemat

Omega 3 olje for hunderJeg har også prøvd olivenolje i hundens mat, som har omega-3 fettsyreforbindelser -Great for hår, hud og spikerhelse hos mennesker. Hos hunder, det gjør det samme, og holder huden deres (og derfor pels) sunn og skinnende.

Andre venner av meg bruker fiskeolje, vanligvis punkterer en kapsel og klemmer den over hundens mat. Dette har den ekstra fordelen av ledd smertelindring, men hunden din kan ikke like smaken så mye.

Ikke glem å gjøre din due diligence og konsultere med veterinæren din på denne for den rette dosen av omega-3s for din fido.

Toppvalg: 5 beste fiskeolje for hundertilskudd for å hjelpe huden og leddgikt

Hundbad for å redusere shedding i kjæledyr

4. Splish Splash Doggy Bath

For mange hundeeiere (selv inkludert), er Bath Time en fryktet opplevelse. Men hvis du prøver å holde pelsen i sjakk, Hyppige doggy bad er nødvendig. De løsner opp enebolig som fortsatt sitter fast i pels, og renser også huden og blir kvitt smuss eller noe som kan forårsake pels å kaste.

Jeg sørger for å bruke en naturlig hund sjampo som er mild på min pooches `hud-over-shampooing kan ha motsatt effekt og forårsake mer shedding ved å tørke ut hundens hud. Hvis du lurer på hvordan du kan forebygge shedding hos hunder, kan du kanskje finne Shed-Control Shampoo som kan hjelpe; Jeg måtte prøve noen få slag før jeg fant en jeg likte.

Hvis du er som meg, og du ikke vil dra hunden din i badekaret og tette din drenering med alt det pelsen, prøv å ta hunden din til en grooming salong. Mange groomers spesialiserer seg på Deshedding-behandlinger. De har spesielle produkter og verktøy for å gjøre jobben enklere. Ikke bli for spent, du må fortsatt gjøre litt hjemmepleie i mellom besøk også.

Anbefalt: Hva er den beste hunden sjampo?

5. Ta dem til en skjønnhetssalong

Hund spa for shedding hunderEr hunden din en longhaired rase? Er hunden din utsatt for matter eller har han veldig tykk pels som er kvelende for ham i sommermånedene?

Gå til grooming salongen, eller lek barber på ditt eget hus hvis du vil. Hvis du ikke vil bryte hunden din for å trimme sin pels (snakker fra erfaring, er det ikke så gøy som det høres ut), ta hunden din til en salong og la dem gjøre jobben sin.

Lysning av pelsbelastningen på hunden din kan bidra til å hindre at vekten trekker mer pels ut. Det kan også gjøre det lettere for hunden din og hans hud å puste. Pluss, hvis alt det håret forblir på salongen, trenger du ikke å rydde den opp!

Anbefalt: Dog Grooming Schedule - Hvor ofte skal du brudne?

Blåse tørre hunder for å redusere shedding hos hunder

6. Kule dem ned

Når de mindre kjente triksene for hvordan å hindre at shedding hos hunder, tørker du kjæledyret ditt på den kule innstillingen. Det kan hjelpe deg med å bli kvitt løs pels som sitter på sin topcoat. Jeg blåser min hunds pels på den kule, lave innstillingen for å hjelpe mens jeg kammer dem ut; de elsker det!

Den kule luften gjør ikke hunden varm, noe som betyr at oljeproduksjonen ikke vil øke. Du trenger ikke å bekymre deg for et shedding-angrep etter utblåsningen. Hunden din kan bli tørr på kort tid, og ser ut som han nettopp kom rett fra salongen for å starte opp.

I SLEKT: 10 beste kjæledyr tørketrommel for hunder

7. Trening Din hund

Å ta hunden din ute for å løpe rundt og spille betyr at han får sine daglige aktivitetsbehov møtt, og han kaster også løs hår utenfor. Studier har funnet At hundene som spiller utenfor regelmessig har også lavere fedme og "stress" -priser, som kan senke sin shedding-faktor.

Overvektige hunder har en tendens til å mangle vitaminer de trenger, noe som betyr mer shedding. Hunder som er låst inne hele dagen, mangler også aktiviteten de trenger for å holde seg frisk, noe som kan føre til depresjon og helseproblemer.

Hydrerende hunder for å redusere shedding hos hunder8. Hydrater hunden din

Hydrering er like viktig for hunder som det er for mennesker. Hundene mine er kresen og bare drikker friskt, rent vann, så jeg sørger for å oppdatere sine boller ofte.

Vann hydrer åpenbart huden og andre organer, noe som betyr at hundens kropp vil fungere på prime nivåer.

Hydrert hud kaster ikke pels så mye, så vann hunden din ofte!

9. Vær oppmerksom på årstidene

Hunden din kommer naturlig å kaste mer pels når den kommer nærmere sommeren, noe som betyr at du bør være forberedt på angrepet av ekstra hundestykker som flyter rundt huset ditt, bilen og klærne.

I løpet av denne tiden, børsting av din hund med kjæledyr deshedding verktøy, vask, tørking og trimming min hunds pels har en tendens til å holde kaoset til et minimum.

Lære å hindre at shedding i hunder er noe mange kjæledyrseiere er interessert i. Hunden din kommer til å kaste - beklager å bryte den til deg, men du er ikke alene. Vi må alle håndtere det faktum at folk kommer over, og de får hunden pels over klærne sine. Du vil nok få hundens pels i maten på et tidspunkt (jeg håper det ikke bare er meg).

Du kan gjøre alt du vil hindre det, men du vil også lære å leve med en liten hund pels. Du kan til og med lære å elske det, fordi det betyr at du har en furry beste venn som har wigglet sin haler i livet ditt.

Sammenligning av beste verktøy: Furminator vs. Dakpets vs. Magic Pro

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 9 Tips om hvordan du hindrer å kaste i hunder