10 Enkle triks for å plukke opp hunden

10 enkle triks for å plukke opp hunden

Som en hund eier, det vanligste problemet som du står overfor, er sannsynligvis å få brett hår av alt i huset ditt. Mer enn noensinne, om sommeren, når deres strøk kaster mest, blir det praktisk talt umulig å holde ting rent. Pelsen er bare overalt; på sofaen, på klærne dine og til og med i bilen din! Det tøffeste stedet å rengjøre er teppet fordi det bare er så synlig og pelsen blir innebygd ganske stubbornly på den.

Relatert innlegg: Beste teppe renere for kjæledyr

Hvorfor kaster hunden min?

Hair shedding er en normal og naturlig prosess hos hunder. Hair shedding hjelper hunder å kvitte seg med sine gamle vinter eller sommerfrakker og fremmer veksten av nye. Normalt er hårkledding relatert til en hunds kosthold, sesong, stressnivå, helse, atmosfære og deres eksponering for sollyset. Det er sjeldent for hunder å kaste unødvendig, men det kan være forskjellige grunner til hvorfor en hundeskur som inkluderer traumer, skade og underernæring.

Shredding en hund i en salong

Shedding hår kan være veldig plagsomt for alle hundeeiere der ute. Men du trenger ikke å lide gjennom det alene! Her har vi listet noen enkle triks for å plukke opp hundhår rundt huset ditt. Du kunne aldri gjettet at rydde opp som hunden hår kan være så enkelt!

Gummi hansker for enkel hårfjerning

For å bli kvitt pesky hunden hår fra puter, gardiner, møbler eller andre stoffer, gjør bruk av de fuktige gummihansker og bare børste bort hendene dine over de hårkledde områdene. Og for områdene vanskelig å nå, bruk fingeren og håret vil raskt holde fast på gummien. På den annen side er babyservietter også et godt alternativ for å fjerne håret fra klær. Den glatte løsningen bidrar til å gripe håret lett.

Invester i en robust støvsuger

I stedet for å tilbringe timer etter timer som støvsuger hele huset selv, må du bare investere noen av dollarene dine i en robot Støvsuger for hundhår, det vil gjøre alt for deg. Det er mange selskaper som utvikler denne typen produkter for bekvemmeligheten av deres kjæledyrseiere. Og på toppen av det er de også rimelige! Programmet din opprydding plan for en bestemt mengde tid, og det vil hemme opp alt det hunden håret fra rundt huset ditt. Det kan også være et fantastisk underholdningsshow for hunden din!

Relatert innlegg: Dyson Pet Vacuum

Bruk de tape rullene for å plukke opp løs hundhår

Hver morgen når du går ut på jobb, merker du at du har hundhår over deg. Vel, det er ikke bare deg, det er en vanlig scene for de fleste hundeeiere. Mye dem angivelig holde et kanalbånd eller tape ruller ved døren for en rask løsning. Like før du drar ut, grep de ut hunden håret fra klærne og skoene for å ha det ryddige utseendet for dagen. Du kan også prøve å bruke lintruller, men vær sikker på at de skal løpe ut mye raskere!

Du vil kanskje også like: Lintruller for kjæledyrhår

Bruk en gummibroom

Hvis gulvet i huset ditt er flis, tre eller linoleum, er det ene verktøyet som fungerer fantastisk, en fin gummi kost for hunden hår. Hvis du oppdager hundhår på kjøkkenet og badet gulv, få en gummiord fra nærmeste Walmart og bruk den til å plukke opp de løse hårene. Det fungerer som en vanlig kost bare at gummibustene hjelper til med å fjerne tøffe kjæledyrhår mye lettere. Du kan også bruke gummibelten i flere overflater som bare gulv eller tepper.

Vannballonger kan hjelpe

Selv om det kan høres rart å bruke vannballonger som et verktøy for å fjerne kjæledyrhår fra klærne eller møblene, virker det overraskende! Den statiske elektrisiteten som en oppblåst ballong skaper når du gni den mot et stoff, vil tiltrekke seg alt hunden til å trekke den av. Denne metoden er rimelig en rimelig en ved å fjerne løs kjæledyrhår, men vil ikke fungere på tråder som er innebygd. For innebygde hår må du bruke en tøffere løsning.

Tørkerark Hjelp også

Tørketrommelark er ikke bare for tørrrengjøring av klærne dine lenger. De har funnet et helt nytt formål for å fjerne kjæledyrhår fra dine møbler og klær. Bare ta et tørketrommelark og gni det på de berørte områdene, og du vil se hvordan hunden håret kommer rett opp. Tørketrommelen vil klare kjæledyrhåret som sitter fast på klærne og vil trekke ut hauget med håret på arket. Du kan skylle og tørke arket etterpå.

Du vil kanskje også like: Ark for hundhår

Vask sengeteksene dine med å bake soda for å infisere lukten

Selv om vi bruker natron til bake kaker, kan det også gjøre et fantastisk rengjøringsprodukt også! En pott med bikarbonat av natron kan rengjøre hjemmet ditt utrolig. Velg alltid A Dyrebed, dekslene som du kan løsne for enkel vasking. Bruk et mildt vaskemiddel, ikke fargestoff, stoffmykner eller de med dufter, og legg til en kopp natron på den. Dette vil hjelpe deg med å bli kvitt stædige hår, flekker og nøytralisere de sterke luktene. Prøv å vaske den på en varm syklus for å drepe bakterier og allergener som kan forbli i sengetekselet.

Prøv å skrubbe svampen

Ja, det er svampen som du allerede har i vasken din (ikke bruk den samme skjønt!). En svamp kan også hjelpe deg med å samle ditt kjæledyrhår fra hele overalt. Det ville være enda bedre hvis svampen din har den grove skuringssiden fordi det er det som kommer til å rense hunden håret raskt og lett av overflater som tepper, polstrakterier og møbler.

Plukke opp den pimpsten

Dette er spesielt i tilfelle tepper, de små hårene blir innebygd og gjør det vanskeligere for støvsugeren å suge den opp. I så fall gjør bruk av pimpstenstenen. Prøv å gni en vanlig pimpstein i de berørte områdene for å løsne det trampede kjæledyrhåret, hvoretter du kan vakuum det. Dette trikset er ideelt for steder der håret blir stubbornly strengt og ikke ville slippe i det hele tatt.

Dekke dine møbler

Hvis du er en lat-bein (ærlig, er vi alle) og rengjøring av huset med jevne mellomrom er en viktig oppgave, alt du kan gjøre er å dekke dine sofaer med et kjæledyrvennlig teppe som lett kan flyttes når du trenger å sove eller sitte på den. Dette er muligens den beste løsningen av alle. I tillegg sparer du også deg selv fra bryet med å fjerne hunden håret blir innebygd i første omgang. Derfor, ingen hår, ikke noe problem! Men hvis du bruker et deksel, tucker i tett og sørg for at kjæledyret ditt ikke glir under dekselet, ellers vil det ikke være nødvendig!

Relatert innlegg: Hund tepper

shedding en retriever

Relatert innlegg: Beste hundesofa dekker

Vurder forebyggende teknikker

Mens rengjøring er plagsom og tidkrevende, er det måter du kan redusere kjæledyrets pels fra shedding. Det kommer til å løse mange problemer. Her er noen måter vi har listet på:

  • Pensle kjæledyret ditt med riktig type verktøy: Det er rikelig med hårbørster tilgjengelig for hunder, men ingen av dem er et perfekt middel for hårfall. Det er spesialisert Dog shedding børster for korthårede hunder som virkelig kan bidra til å stoppe håret fra shedding. Hvis valpen din er nervøs, bruk de børstevittene for å få dem til å føle at de bare får en fin og trøstende tilbake gni. Hvis du børster din valp, får håret til å kaste enda mer, så bør du vurdere å endre børsten selv.
  • Vurder kosttilskudd: Hundens kappe reflekterer deres generelle helse. Hvis du myter dem en bestemt type mat, bør du vurdere å bringe en Endring i diettplanen. Det er fordi å bytte matvaner til en høyere Kvalitetsmat kan hjelpe med shedding problemer. Mange hunder kaster bare fordi de er lave i omega-3. Selv om din valp er i god helse med den minimale eller vanlig mengden avskjæring, vil en liten bit av omega-3 ikke skade. De vanlige myke gelene du ser på apotek butikker, ville være bra. Du trenger ikke å bruke på de fancy kjæledyrtilskuddene. Hunden din kommer til å tenke dem som godbiter!
  • Velg riktig sjampo: Hvis du regelmessig bade din valp, Pass på at du bruker høyre hund sjampo. Ikke bruk menneskelig sjampo på valpen din. Dog Shampoos inneholder vanligvis færre allergener, kunstige elementer og dufter enn menneskelige sjampo. Det er best hvis du kunne velge en sjampo som tjener et bestemt behov for hundene dine. Plus, sørg for at hundens sjampo er mild på øynene. Hvis din hunden har lopper, Sjampoen må kunne behandle det. Loppene kan også forårsake hårskjuling også. Kort sagt, sjampoen for hunder er en avgjørende plukke. Pass på at du velger det beste!
  • Bade hunden din regelmessig: Gjør hunden din mesteparten av dagen utenfor huset som ruller rundt gjørme og smuss som de ikke burde? Hvis ja, så skal hunden din bli badet langt mer regelmessig enn andre hunder som tilbringer mesteparten av sin tid hjemme. Hvis de ikke er badet regelmessig, skårer smusset huden deres porer og får håret til å kaste.
  • Vurder klipping: Hvis du bor i et varmt forvitret land, er hundens hår sannsynligvis skur to ganger mer. Og hvis du eier en husky, vil deres profusejakke skur, uansett hva du gjør. Men du kan vurdere å ta kjæledyret ditt til en Profesjonell Groomer og be om å forkorte kappen. Dette vil redusere mengden av håret faller av seg selv.
  • Børste dem regelmessig: Børsting av kjæledyrhunden din med riktig type kam vil eliminere problemet med hår som flyter rundt i huset. Selv om du kanskje børster kjæledyret ditt fra tid til annen, prøv å pusse dem oftere, og det mener vi minst en gang om dagen. Og i tillegg velger du riktig type børste som passer til kjæledyrets hår. Å gjøre dette daglig er en fin måte å tilbringe litt kvalitetstid med ditt kjære kjæledyr også!
  • Kontakt din veterinær: Hvis du føler at din valp er å kaste bort mer enn vanlig, kontakt veterinæren din. Snakk med en ekspert hvis du mistenker at shedding kan være på grunn av noe annet helse-relatert problem. Det er visse oljebaserte produkter som hjelper til med beroligende og hydrerende kjæledyrs hud, som til slutt kan hjelpe med å kaste problemer. I hovedsak, hvis du behandler kjæledyret ditt med alt, bruker du organiske og naturlige produkter, i stedet for kunstige, kjemiske baserte produkter.

Du vil kanskje også like: Kosttilskudd for hundeløp

Dog shedding - når du bør være bekymret?

Det er normalt hårfall og så er det en uvanlig mengde shedding. Det kan føre til et underliggende problem som må tas opp så snart som mulig. Mens noen raser av hunder er sesongbaserte shedders, skures andre hele året rundt. Uansett hvor mye hunden din skur, er det visse tegn på at du bør legge merke til når det gjelder overdreven shedding:

  • Pels som har splittet ender
  • Pels som faller av ujevnt
  • Bald flekker eller patcher
  • Hvis håret faller ut i klynger
  • Hvis hunden din hadde opplevd hudproblemet før
  • Når hunden på hunden din er tørr
  • Hvis hunden din ikke lar deg røre området der det var pels

shredded hunden

Endelige ord

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne effektive måter å redusere maddening håret shedding og rot i huset ditt. Selv om det er frustrerende, er det en normal og sunn prosess for valper. Vi vil alltid ha det beste for våre kjæledyr og for å sikre deres velvære, vi må sette opp litt av håret. Avgangen for det ekstra rotet er kjærlighet og lydighet i retur.

Skyller kjæledyret ditt for mye? Hvordan takler du det med det? Hvis du var i stand til å komme opp med et enda enklere triks, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Enkle triks for å plukke opp hunden