10 Naturlige måter å minimere hundens shedding

10 naturlige måter å minimere hundens shedding

Det er normalt for hunder å kaste akkurat som det er normalt for oss å miste noe av håret vårt nå og da. Men hvis du har en Labrador retriever, Golden retriever, Tysk Shepherd, Sibirsk husky, eller til og med chow chow, så vet du at selv såkalt vanlig shedding kan virke som å bli dusjet med snø laget av hunden hår. Hvis det virkelig er en stor bekymring for deg, bekymre deg ikke siden det er mange naturlige måter som du kan minimere hundens shedding. Her er 10 av dem:

1. Bading din hund på riktig frekvens

Å gi våre kjæledyr et trengende bad kan hjelpe mye i å fjerne overflødig pels. Det bidrar også til å forbedre sirkulasjonen i huden, noe som fører til sunnere hår som hver streng får en rettferdig andel av oksygen og næringsstoffer. Og hvis du bruker hundesjampoer som inneholder visse ingredienser som er utformet for å nærme og styrke håret, vil du ytterligere forbedre helsen til kjæledyrets hår. Slik minimerer du shedding.

Relatert innlegg: Tørr sjampo for hunder

Stopp hunden shedding

Et viktigere spørsmål er hvor ofte du burde bade ditt kjæledyr. Mens du lett kan bade hunden din på daglig basis, kan det føre til overdreven tørking av huden, spesielt hvis du bruker vanlige sjampo som inneholder såpe-lignende ingredienser. For best resultat anbefales en engangs bading hvis du har et kjæledyr med et frakk som lett blir skittent. Det er imidlertid viktig å bruke hundeshampo som har spesifikke fuktighetsgivende ingredienser for å bidra til å nærme hundens hud, forhindre matting og minimere shedding. Hvis hundens kappe er ellers sunt, er en gang månedlig bading nok.

Relatert innlegg: Beste Dog Shampoo

2. Børg regelmessig hundens frakk

Eksperter anbefaler daglig børsting av hunder med dobbeltcoats eller de med moderat til svært tykke underjakker. Imidlertid bruker en mer avgjørende faktor den riktige typen børste.

Hvis du har en hund som har middels til lang pels eller med krøllete hår, kan du pusse på kappen ved hjelp av en slicker børste. Denne typen børste er utmerket for Golden Retrieiters, Saint Bernards, Yorkshire Terriers, og Cocker Spaniels, de første 2 som er kjent for å være tunge shedders. Denne børsten er perfekt for å fjerne matter også. For hunder som er svært utsatt for døde underlag og tangles som Chow Chows og Schæferhunder, så rakes burde være stor. For korthårede raser samt glattebelagte hunder, bør børster være perfekt. EN hunden shedding børste Fungerer også som dette allerede adresserer kjæledyrets behov for grooming, detangling, dematting og deshedding. I det minste bør du pusse kjæledyrets pels to ganger i uken.

Relatert innlegg: Dematting verktøy for hunder

3. Investere i et velbalansert kosthold

Ernæring er en viktig del av sunne celler og vev. Næringsstoffer må leveres til disse cellene for at de skal vokse normalt. Men selv med tilstrekkelig blodtilførsel hvis hunden din ikke bare får de riktige mengdene av de riktige næringsstoffene som kroppen trenger, kan du alltid forvente å kaste ut til å være et stort problem.

Mens det er lett å si at et høyt protein diett vil hjelpe kjæledyret minimere shedding, er en viktigere vurdering kvaliteten på proteinet som er inkludert i maten. Vi er ikke mot veganer, men hvis man må vurdere forfedret dietter, så vet du at veganismen ikke er veien å gå. Plantproteiner mangler visse essensielle aminosyrer som kan spille en rolle i vedlikehold av kjæledyrets generelle cellulære integritet. Derfor er vi en med Pet Nutrition Experts Advocating for bruk av høy kvalitet dyrebaserte proteiner i hunders diett. Hvis du virkelig ønsker å minimere hundens shedding, så er dette veien å gå.

Relatert innlegg: Høy protein hundemat

hunder shedding

4. Vurder å supplere med omega-3 fettsyrer

Noen elektroniske ressurser vil fortelle deg å gi kjæledyret omega-3 og omega-6 fettsyrer. Dessverre er mange av hundemat som våre kjæledyr mottar i dag, allerede fylt med mange omega-6 fettsyrer. Mens denne typen fettsyre også er gunstig, er det også å ha for mye av det at det allerede overskygger nivåene av omega-3 fettsyrer også farlig og kan ha motsatt effekt av sine antiinflammatoriske egenskaper. Som sådan, hvis du vil minimere shedding i kjæledyret ditt, bør du investere i høy kvalitet omega-3 fettsyretilskudd, spesielt de som kommer fra fiskeolje.

Når kombinert med fordelene med å bruke en hundeshedding børste, fuktighetsgivende hund sjampo og velbalansert, høy kvalitet proteinrike hundemat for shedding, Du vet at supplerer hundens kosthold med omega-3 fettsyrer, vil bidra til å minimere shedding i kjæledyret ditt.

Du vil kanskje også like: Kosttilskudd for hundeløp

5. Groom ditt kjæledyr regelmessig

Vi har allerede taklet bading og børsting som to av de naturlige måtene du kan minimere shedding på hunden din. Disse aktivitetene er faktisk viktige aspekter av vanlig hundespenning. Når det er sagt, bør du også streve for Rengjør kjæledyrets ører, poter, og til og med øyne hver gang du planlegger dem for et bad. Hvis du skal bruke en hundens deshedding børste for å fjerne overflødig hår, administrer matter og til og med Fjern tangles, Vær forberedt på å gi kjæledyret ditt en riktig trim. Dette bidrar også til å minimere shedding.

Relatert innlegg: Dog grooming clippers

Canine Shedding

Enda viktigere, Grooming ditt kjæledyr gir deg muligheten til å undersøke sin kropp nærmere, og hjelper deg med å identifisere mulige problemområder. Som du kanskje allerede vet, kan overdreven hårfall i hunder forårsaket av en rekke faktorer og ikke bare på grunn av ernæring og hygiene.

6. Besøk veterinæren din regelmessig

Med henvisning til hvor vi sluttet i varenummer 5, er det visse helsemessige forhold som er kjent for å forårsake overdreven shedding hos hunder. For eksempel kan tilstedeværelsen av parasittiske organismer forårsake shedding fordi næringsstoffene som skal gå til pelsen, blir omdirigert til disse parasittene. Bakterielle og soppinfeksjoner, så vel som sykdommer i nyrene, skjoldbruskkjertelen, leveren og binyrene kan også gi tegn på overdreven shedding. Kreft og noen immunologiske problemer kan også resultere i shedding.

Det er derfor at veterinæren din også skal være involvert i din omsorg for kjæledyrets overdrevne shedding problemer. Din veterinær kan bidra til å avgjøre hva som forårsaker denne overdrevne shedding i hunden din, så en mer hensiktsmessig behandling kan påbegynnes.

7. Kontroll lopper, flått og andre ektoparasitter

En av de mulige grunnene til at hunden din kan vise overdreven shedding, er fordi den har mange "gjester" både i og på kroppen. Lopper, lus, flått og kvaler kan alle bite hundens hud forårsaker en lokalisert inflammatorisk reaksjon. Dessverre for noen hunder, kan denne reaksjonen føre til noe mer systemisk - en allergisk reaksjon. Dette kan også bane vei til hårtap i hjørnetenner.

Noen intestinale ormer som båndorm er inntatt av lopper. Når en hund grooms seg selv og ved et uhell inntar denne båndorm-bærende loppe, så kan det også få båndormsangrep. Båndmaskene er kjent for å mate av sine verter, tegne så mye næringsstoffer som mulig. Disse næringsstoffene kommer ikke lenger til deres tiltenkte destinasjon - cellene til hunden din. Derfor, kontrollerende lopper og andre ektoparasitter hjelper til med å minimere hundens shedding.

Relatert innlegg: Loppebehandlinger for hunder

8. Gjør alt du kan for å redusere stress i hunden din

Du kan le, men det er denne generelle observasjonen som forbinder stress til hårtap. Mens den nøyaktige mekanismen fortsatt er dårlig forstått, er observasjonen at høyt stresset eller høyt engstelig hunder har en tendens til å kaste mer overdrevet enn de som er i et avslappet og bekymringsløst humør. Det har vært mange studier som korrelerer en rekke håravfallsmønstre med angst; Selv om disse studiene var på menneskelige fag.

Vi kan ikke virkelig være sikker på om de samme fordelene med stresshåndtering på menneskelig håravfall kan replikeres hos hunder, men det virker som det er verdt å prøve. Dessuten vil du heller bry deg om en svært engstelig hund enn en som er mer avslappet og rolig? Så, som kjæledyrets foreldre gjør alt du muligens kan for å få sitt liv mindre engstelig og relativt stressfritt.

9. Tren kjæledyret ditt for å bli støvsuget

Ikke alle hundene liker å bli støvsuget. Det ligner noe på å ha en hårføner som passerer over sine strøk etter å ha tatt et bad med de beste hunden sjampoene; Den eneste forskjellen er selvfølgelig den indre bevegelsen av luft. Men hvis du kan trene hunden din til å bli støvsuget, kan dette være en veldig nyttig måte å kvitte seg med overflødig shedding. Du kan tenke på det som å bruke hunden Deshedding Pensel, bare noisier.

Relatert innlegg: Beste hundedryer

hunden shedding

10. Vakuum og beskytte huset ditt

Mens dette egentlig ikke vil minimere hundens shedding, kan det bidra til å beskytte deg og din familie. Fjern alt synlig hår fra sofaen, tepper og andre overflater i ditt hjem. Du kan bruke en Vakuum for hundhår. Du kan også beskytte overflatene ved å dekke dem med passende materialer. Noen anbefaler faktisk å bruke stoffmykner eller balsam på stoffoverflater for å bidra til å gi en slicker overflate slik at hunden pels ikke lett vil holde fast på dem.

Relatert innlegg: Dyson Pet Vacuum

Det er mange måter du kan minimere shedding i hunden din. Vi presenterte bare 10 av dem. Hva er avgjørende for å forstå er at shedding er et normalt fenomen. Men hvis det allerede forårsaker deg nød, kan du kanskje snakke med legen din og veterinæren din.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Naturlige måter å minimere hundens shedding