5 Mest effektive måter å redusere shedding hos hunder

Du våkner om morgenen og gå til kjøkkenet ditt. Hundens hårboller ruller av som Tumbleweeds fra den vestlige filmen du så på som barn. Hvis dette høres ut som huset ditt, må du definitivt lære Hvordan redusere shedding hos hunder gjennom grooming og gi riktig diett for dem.

Shedding er veldig naturlig hos hunder, og alle hunder kaster. Noen skur mindre, noen skur mer, men de kommer alle med dette & # 8220; problem.& # 8221; Det er imidlertid ting du kan gjøre for å forbedre situasjonen og redusere mengden hundhår du finner rundt hjemmet ditt.

Hvis du har en shedderhund, er det første du må endre, hvordan du grooming din pooch. Noen forebyggende tiltak vil redusere mengden av skurhårhår. Hunden din kan også nyte det mer enn han liker deg å bruke en Pet hår støvsuger eller kost. Før du kan begynne å redusere shedding i hunden din, må du vite hva slags kappe hunden din har. Hvis hunden din er som en av mine muter, kan han ha en Kombinasjonskorttype.

For hunder med kombinasjonsfrakk, kan det hende du trenger mer enn en Dog Grooming Tool og det kan ta noen flere skritt for å kvitte seg med hele sin løs pels. La oss gå over de mest populære metodene for å kvitte seg med ekstra hår, og hvilke strøk disse verktøyene fungerer best med.

Les / se også: Slik groom en hund hjemme selv

5 måter å redusere shedding hos hunder

Redusere shedding1. Spesielle hundens børster

Det første og viktigste hundenes groomingverktøy som vil påvirke hundens shedding, er en god børste. Velge ikke den beste, men den rette, er Vital.

Furminatoren

Dette er et spesielt hundepleieverktøy med tenner. Se på vår Furminator Review for å se nøyaktig hvordan det fungerer. I utgangspunktet er slutten en skarp, skikkelig kant som du kammer gjennom hundens pels. Det er flott for hunder med Double Coats.

Furminator Dog Deshedding Tool ReviewDouble Coats ha et mykt nedniknende underlag med en lengre, stivere hår som ligger over toppen. Min Australian Shepherd Mix elsker å bli preparert med furminatoren. Jeg vil ikke anbefale dette for korte hår raser skjønt, som det kan skrape huden deres. Men det er flott for å redusere shedding på langhåret på dobbeltbelagte hunder.

Double BRISTLE BRUSH

En dobbel børstehundens børste fungerer bra for hunder med blandede strøk. Vi bruker en på vår blandede hund. Furminatoren er flott for ryggen og sidene som har den dobbelte jakken. På resten av kroppen bruker vi den dobbelte børstens børste. Disse hundens børster kommer i hele veien til huden og kammen gjennom lagene. De har kortere børster som glatter toppen. Vår hund elsker det, og det forlater kappen sin myk og skinnende.

Stålbørste

Wire børster er en av de mest populære Grooming børster, og er bra for hunder med tykk, Grov hundhår. De kan virkelig komme inn der for å fjerne døde hår og matter. Pass på at du ikke presser for hardt, skjønt, som det kan være ubehagelig å gå over hundens hud. Dette er mer av en "arbeidsbørste" enn en "skjemperoble".

Myk børste

På en Korthåret hund, En myk børste er vanligvis alt du trenger. Disse slags børster er veldig milde, så de er også gode for eldre hunder eller hunder med hudforhold. De er effektive for å fjerne noe hår, slik at du kan til og med bruke den på dine andre pels babyer for å redusere shedding og tilby en beroligende godbit.

Se på dette: Slik stopper du hunder fra shedding (en videotilgang)

2. Spesifikke matvarer og godbiter

Ikke alle hundematene er gjort like. For stort hår som er sterkere med mindre shedding, mate hunden din en mat med vitaminer, mineraler, antioksidanter og omega 3 og omega 6 fettsyrer, for eksempel fiskeolje kosttilskudd som har vært vitenskapelig bevist å forbedre hundens strøk og hud, og potensielt redusere shedding.

Hvis du ikke kan endre hundemat, kan du supplere kjæledyrs diett med godbiter. Mens det ikke anbefales å gi en hundbordskrap, kan du mate fido fersk mat for å redusere shedding av veien for hjemmelaget hundematlaging (så lenge du konsulterer veterinæren din og gjør det til et velbalansert måltid).

Du kan finne tonnevis av hjemmelagde hundematoppskrifter med videoer på her. Velg de som er enige med din furrige venns fordøyelsessystem, og jeg anbefaler å jobbe med veterinæren din eller en hundens ernæringsfyser for å finne den beste hundematen og godbitene for dine valuta.

3. Dog Supplements

Det er mange kosttilskudd tilgjengelig for din firbenede venn, akkurat som de er for deg. Hvis FIDO mottar en velbalansert mat og snacks gjennom kommersiell kibble, spesielt Topprangerte merker, Da trenger han ikke kosttilskudd i de fleste tilfeller.

Å plukke hundtilskudd kan være vanskelig, men de er avgjørende når de fôrer hjemmelagde måltider. For mye av en god ting vil være dårlig for kjæledyret, så sjekk alltid med veterinæren din før du gir hunden noen ekstra vitaminer, mineral eller urte kosttilskudd.

4. Sjampo for å redusere shedding

Ikke-tørkende sjampo er det beste valget å redusere shedding hos hunder. Tørr hår bryter lett. Noe ikke-tørking eller fuktighetsgivende vil bidra til å forhindre brudd i hundens pels og redusere (men ikke forhindre) hår.

Eco Dog Care Anti-Itch Dog Shampoo ReviewSamantha har gjort en hund sjampo Round-up hvor hun testet og sammenlignet alle typer. Du kan også bruke Hypoallergenic Dog Shampoos For å forbedre tilstanden til hundens hud. Dårlig hud kan være lik hårtap. Studier har vist seg, og Vets nå anbefaler det havregryn og aloe shampoos, som er flotte for hundens hud og hår. Disse er ofte en del av anti-bakterielle / medisinske kjæledyr sjampo for hunder.

Jeg vet at du har sett reklamefilmene for menneskelig hårpleie med luksuriøst hår med en vitaminbrudd på den. Vitamin infused sjampo fungerer også for hunden hår (forutsatt at det er trygt). Bare aldri bruk menneskelig sjampo på en hund. Det er mye for hardt for kjæledyrs hud.

Selvfølgelig kan du også lage din egen hjemmelaget hund sjampo Det kommer til å bare ha ingrediensene du velger spesifikt for hunden din. Sjekk ut den DIY Shampoo Hvordan-video hvor Samantha går deg gjennom prosessen.

Nesten like viktig som hva hunden sjampo å bruke er den kunnskapen om at hunder ikke vanligvis trenger hyppige bad, med mindre det anbefales en bestemt hudtilstand. Vetten vår anbefaler å bade en hund en gang i måneden, og så gjør mange profesjonelle hunden groomers. Bading oftere kan føre til tørr hud og sprø hår. Sørg for at du vet hvordan du gjør det riktig og bade en hund effektivt, men ikke skremme ham av.

I SLEKT: 5 beste medisinske hund sjampo

5. Adresse hundens hudforhold direkte

Det er visse hudforhold som vil øke shedding i hunder og få dem til å miste hår mer enn vanlig. I de tilfellene vil vanlige måter å redusere shedding hos hunder ikke sannsynlig å jobbe og disse hundens hudforhold må adresseres direkte under tilsyn av veterinæren din. Her er de øverste forholdene som forårsaker shedding.

Eksem

Hvis hunden din eksem (noe som ser ut som dette), det kan forårsake tørr kløende hud, hudsår og hårtap. Hunder med eksem trenger en All-Natural Shampoo det er lett på huden. Når det kommer til lopper, er ikke alle alternativer gode for hunder med eksem. For eksempel er det alltid bedre å bruke loppe piller og tygger, og hopper over de aktuelle loppemedisinene også.

Loppe dermatitt

Noen hunder er allergiske mot lopper. De får utslett som ligner på eksem og andre allergier. Pass på at du bruker en god loppebehandling. Hvis du behandler hunden din for lopper, men fortsatt ser dem på hunden din (eller rundt huset), er det på tide å gå til veterinæren og vurdere å rydde husets hus. Problemet kan være mer alvorlig. Her er en video på hvordan bli kvitt lopper på hunden din og inne i ditt hjem.

Andre forhold

Det er mange andre forhold som kan forårsake hårtap hos hunder. Mange, Gressallergi og allergier er bare noen få av de vanligste hudforholdene hos hunder. Hvis hunden din mister pels i patcher eller kaster mer enn vanlig, må du se veterinæren din. Et steroidskudd eller annen behandling kan være nødvendig, så vel som en god diettplan.

Tips om hvordan du reduserer shedding hos hunderDet viktige å huske er at hvis noen problemer med å kaste blir verre eller er plagsom, må du alltid gå videre og snakke med veterinæren din før du går på en reise av Google Research og prøver alle potensielle hunder som leverer produkt der ute.

Det er greit å prøve naturlige rettsmidler for å redusere shedding hos hunder, men kjæledyr og folk har allergier til naturlige ting også. Også, hvis ditt furrige familiemedlem har parasitter, må han bli behandlet før de sprer seg til andre kjæledyr eller folk i huset.

Les neste: Deshedding En hund - 7 beste metoder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Mest effektive måter å redusere shedding hos hunder