Gjennomgang: groomme dog deshedding tool fra pets savvy

De fleste kjæledyrseiere klager på shedding. Hunden hår får på klærne, møbler og over hele ditt hjem. Det er en konstant kamp for å kvitte seg med huset ditt uønsket hundhår. Det beste våpenet i artilleriet for kampen mot skur hår er et tilstrekkelig deshedding verktøy, som Groomme Deshedding Tool fra Kjæledyr savvy.

Regelmessig grooming vil bidra til å trekke all løs, død pels ut av kjæledyrets kappe. Så kan du riktig kaste bort det, og det vil ikke bli igjen for å falle av hele ditt hjem.

Husdyr Savvy Groomme Dog Deshedding Tool Review

Groomme Dog Deshedding Tool Review

Du kan aldri bli kvitt shedding helt, men en kvalitetshundpleiebørste kan muligens redusere mengden skurhår i hjemmet ditt med opptil 90%.

Det er akkurat hva Kjæledyr savvy hevder at groomme deshedding verktøyet kan gjøre når de brukes i 15 minutter hver dag.

Jeg vet ikke nøyaktig hvor mye Groomme-verktøyet reduserte mengden vår Hunder skures, som det er umulig å måle.

Imidlertid kan jeg fortelle deg at når jeg brukte groomme hver dag, trakk det håret fra hundens strøk hver gang, noe som medførte alt håret som ble fjernet, var mindre hår som ville være på mine møbler og klær.

I SLEKT: 5 måter å minimere shedding hos hunder

Selskapet anbefaler denne børsten for alle strøk, lang og kort, og for hunder med en underjakke. Jeg vil være enig i at det vil fungere på alle kapptyper, men jeg tror det Fungerer best på hunder med kort hår og ingen underjakke.

Vårt sjokoladelaboratorium har en tykk underjakke, og selv om børsten fungerte på henne, fungerte det ikke så vel som andre børster som er spesielt laget for hunder med en underjakke.

Groomme Dog Deshedding Tool Review

Jeg liker også endelende design. Det er sterkere og mer komfortabelt enn mange andre Dog Deshedding verktøy. Det ergonomisk utformede håndtaket legger til komfortnivået også. Groomme Deshedding-verktøyet er lett og er utstyrt med et glidende håndtak. Håndtaket har også en unik sløyfe design som er perfekt for hengende eller feste til et belte.

Groomme Dog Deshedding Tool Review Fra Pets Savvy

Rustfritt stål kammen har 65 tenner med avrundede kanter, så det vil ikke skrape eller skade kjæledyret ditt. Den leveres med et plastikkbelegg, for å beskytte tennene når du ikke bruker det. Kombhodet i seg selv er 2 ¾ inches lang.

På grunn av sin lille størrelse, er denne børsten ideell for små eller mellomstore raser, og det fungerte bra på vår Katter også. Du kan sikkert bruke den på en stor rase, det ville bare ta litt lengre tid å pusse ham. Husdyr Savvy anbefaler faktisk dette produktet for ethvert dyr som kaster, inkludert kaniner og hester. Hvis du er en multi-pet-familie, er Groomme Deshedding Tool definitivt et godt valg å ha i ditt grooming kit.


Det er din tur til å vurdere kjæledyr Savvy Groomme Dog Deshedding Tool

Har du noen erfaring med kjæledyr Savvy Groomme Dog Deshedding Tool? Hva er dine tanker om dette produktet? Du er velkommen til å la din egen anmeldelse og vurdering for kjæledyr Savvy Groomme Dog Deshedding Tool nedenfor og gi oss beskjed om hva du synes!


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: groomme dog deshedding tool fra pets savvy