Gjennomgang: dakpets dog deshedding tool

Ingen liker å finne skurhårhår på deres klær eller rundt deres hjem, men stresset er verdt det samfunnsmedlemmer i hundens familiemedlemmer. Heldigvis, deres grooming produkter på markedet som gjør deshedding våre furry venner håndterbare. De DakPets Dog Deshedding Tool er en av disse produktene.

DakPets Dog Deshedding ToolRimelig og godt laget, dette deshedding verktøyet fra DakPets er Veldig populær blant hundeeiere. Selskapet hevder at det vil bidra til å redusere hundens skiding med opptil 90%.

I min video gjennomgang ovenfor og den detaljerte anmeldelsen som jeg har skrevet nedenfor, forklarer jeg alle funksjonene som dette groomingverktøyet har å tilby. Men først vil jeg dele noen poeng om å plukke det rette deshedding-verktøyet for hunden din.

De fleste deshedding børster for hunder er utstyrt med rustfritt stål tenner. Dette er viktig for enkel rengjøring og holdbarhet.

Når du velger et deshedding-verktøy for hunden din, må du sørge for å gi håndtaket et forsøk. Du vil være sikker på at den er konturert for å passe hånden din og laget med et gummihåndtak. Begge disse funksjonene vil hjelpe til med komfort og redusere hånd tretthet mens du groderer kjæledyret ditt.

Endelig er det mange produkter tilgjengelig på markedet. Du må velge et verktøy som er designet for kjæledyrets kappe. Har han lang eller kort pels? Har han en dobbel frakk? Er han en liten, middels eller stor rase? DakPets Dog Deshedding Tool er en en-size-fits-alt verktøy som er laget for alle raser med lang eller kort hår.

Beslektet artikkel: Typer av hundens grooming børster og deres bruk

DakPets Dog Deshedding Tool Review

DakPets Deshedding Tool Review

Dette er en lett børste, som jeg virkelig liker. Noen grooming børster er så tunge at armen blir sliten etter noen få minutter med børsting. Håndtaket er ikke ergonomisk utformet, men det er behagelig og har et gummihåndtak for å holde hånden din fra å glide mens du pleide kjæledyret ditt.

Som nevnt, er DakPets Dog Deshedding Tool designet for å være en en-størrelse-fits-all grooming børste. Det er laget for å groom alle raser og alle størrelser på hunder, og det er også i stand til å deshedding begge lange og korte strøk.

Etter min mening er dette den beste funksjonen i dette verktøyet. Det gjør det mye lettere å gifte deg hvis du eier flere hunder. Det kan også være en ulempe hvis du har en hund som krever et spesielt designet grooming verktøy for å møte hans individuelle behov. For eksempel, hvis poochen din har wiry pels, kan han trenge et deshedding-verktøy spesielt gjort mer den typen frakk.

Vi har tre hunder. Våre bokser har en kort, kursfrakk; Våre beagle har kort, glatt pels; og vår sjokoladelaboratorium har en tykk dobbeltjakke. Dakpets-verktøyet fungerte bra på vår bokser og beagle. Det fjernet noe hår fra ut chocolate lab, men jeg foretrekker å bruke et verktøy på henne som er spesielt designet for hunder med en dobbel frakk.

Som du kan se på bildet ovenfor, er én-størrelse-fits-all-design ikke ideell for små hunder. Det fungerer på beagle, Molly, men det er litt for bredt. Dette gjør det vanskelig å groom de små mellomrom som hennes mage, armhulen og hennes bakre ende.

SAMMENLIGNING: Furminator vs. Dakpets vs. Magic Pro Pet Deshedding Tool

DakPets Deshedding Tool Review

Den 4-tommers rustfritt stål børstehodet er designet med unike tenner som når dypt inn i hundens jakke for å fjerne løs hår og rusk. DakPets Dog Deshedding Tool har også en hurtigutløserknapp som utløser børstehodet for sikker og enkel lagring. Den leveres også med et sikkerhetsdeksel som beskytter tennene når de ikke er i bruk.

Tennene til denne børsten er også designet med avrundede tips for å beskytte hundens hud. Som med alle deshedding verktøy, vil du ikke bruke mye press når du børster hunden din, da de fortsatt kan klø på huden og forårsake ham ubehag.

Totalt sett var jeg imponert over dette verktøyet. Det er et flott groomingprodukt å ha på hånden hvis du har en husholdning på flere hund. Hvis du bare har en hund, og du vanligvis adopterer den samme rasen, vil du være bedre å kjøpe et deshedding-verktøy som er riktig størrelse for kjæledyret ditt og designet spesielt for kappelengden.

Du kan kjøpe DakPets Dog Deshedding Tool på Amazon for $ 16.99. Det er en fornuftig pris for det høyverdige groomingverktøyet du vil motta, og det er priset midt i serien for lignende Deshedding-verktøy.

TRENGER HJELP? Slik stopper du hunder fra Shedding 101: En trinnvis video

Sammendrag av The DakPets Dog Deshedding Tool Review

Fordeler: 

  • Kan redusere shedding med opptil 90%
  • 4-tommers rustfritt stål børstehode er designet for hunder av alle raser med alle laglengder
  • Hurtigutløserknapp Skru på børstehodet for sikker og enkel oppbevaring
  • Lett, som reduserer håndmodus
  • Utstyrt med gummi grep
  • Rimelig priset

ULEMPER:

  • Kan ikke fungere så godt på hunder med spesielle grooming grooming behov, som kjæledyr med wiry eller dobbelt strøk
  • Har ikke et ergonomisk designet håndtak

Nå er det din tur til å vurdere DakPets Dog Deshedding Tool

Har du prøvd dette deshedding-verktøyet med kjæledyrene dine? Jeg er interessert i å høre de personlige vurderingene av andre kjæledyrseiere. Fortell meg om hundens frakk og om du var imponert over DakPets Deshedding Tool. Fungerte det så vel som du forventet? Legg igjen en kommentar nedenfor og gi meg beskjed. Hvis du har brukt andre Deshedding-verktøy, vil jeg også elske å høre hvordan du tror DakPets-verktøyet sammenligner.


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: dakpets dog deshedding tool