Furminator vs. Dakpets vs. Magic pro pet deshedding tool comparison

Med så mange alternativer på markedet, Hvordan kan vi velge det beste Deshedding-verktøyet for hunder? Det virker som hver gang du snu det, er det et annet produkt som hitting butikkhyller som lover å drastisk redusere mengden løs hår, din hundeskusser. Jeg ønsket å gjøre et kjæledyr deshedding verktøy sammenligning mellom tre av de mest populære hunden grooming verktøyene tilgjengelig.

Kjæledyr deshedding verktøy sammenligningDe tre mest populære kjæledyrstene som brukes i denne sammenligningsanmeldelsen er velkjente for de fleste kjæledyrforeldre.

Furminator er anerkjent for å produsere noen av verdens beste kjæledyrpleieverktøy, men de er ikke det eneste alternativet. Både Dakpets (en direkte konkurrent til furminator) og Magic Pro Laget av HappyDogz er to andre vanlige deshedding verktøy for hunder. Alle tre løftene om å redusere hundens skiding med opptil 90%.

Disse populære kjæledyrets deshedding-verktøyene har sine fordeler og ulemper, men på slutten av dagen er de alle veldig gode shedding børster for de fleste hårtyper, avhengig av behovene til deg og din hund (eller katt).

En av disse tre shedding verktøyene rangerer som min favoritt, og i denne videoen ovenfor og artikkelen nedenfor gir deg en veldig grundig forklaring på hvorfor jeg ville velge en bestemt shedding børste over andre. Så la oss komme inn i det.

Round-up: Topp 10 beste Deshedding verktøy for hunder

Furminator vs. Dakpets vs. Magic Pro Deshedding Tool Comparison

Best Dog Deshedding Tool Comparison

Likheter av disse topp 3 shedding børster

Som jeg forklarer i videoen min, har alle deshedding verktøy for hunder noen funksjoner til felles. Det er ikke å si at disse funksjonene er standard på hvert kjæledyr deshedding verktøy, så sørg for å gjøre din undersøkelse før du kjøper. La meg starte med å forklare for deg fellesskapene mellom disse tre groomingverktøyene.

Sikkerhetsvakter er en MÅ HA Når du tenker på å kjøpe denne typen verktøy. Tennene på disse verktøyene kan kutte noen, så du vil sørge for at de er dekket til enhver tid når børsten ikke er i bruk.

På samme måte vil du også beskytte shedding børstehodet. Hvis du ikke dekker det, kan du merke at det blir kjedelig mye raskere enn du forventet. Alle tre av disse produktene jeg valgte for min deshedding-verktøy sammenligning, kommer med sikkerhetsvakter.

Når du snakker om shedding børstehodet, vil du sørge for at Deshedding-verktøyet du velger har et rustfritt stålhode. Dette gir maksimal holdbarhet og sikrer også at hodet ikke begynner å ruste kort tid etter at du har kjøpt den. Plast tenner vil bare ikke stå opp til jobben med deshedding hunder, og andre metaller gir ikke kvaliteten og holdbarheten du får fra rustfritt stål.

Du finner et rustfritt stålbørstehodet på alle tre av produktene jeg valgte for denne deshedding-verktøyet, som bringer oss til det tredje punktet de har til felles.

Alle disse shedding-verktøyene er enkle å rengjøre. Med litt varmt vann og et mildt vaskemiddel, kan du vaske disse børstene etter at du har brukt dem. Dette er viktig, fordi Naturlige oljer i kjæledyrets kappe vil komme på børsten, og du vil ikke at de skal forårsake noen bygge opp over tid.

Sjekk ut min Video Guide: Slik stopper du hunder fra Shedding 101

Deshedding verktøysammenligning

Forskjeller mellom de 3 shedding verktøyene

Den ene åpenbare forskjellen som du vil legge merke til med en gang er prisen på disse deshedding verktøyene. Jeg vil dekke hver enkelt separat i større detalj, men jeg anbefaler også at du ser på videoen min over hvor jeg utvider på hver av disse poengene videre.

Furminator hund børste

Furminator Pet Shedding Pensel for hunderDe Furminator er absolutt den beste kvaliteten og den mest populære kjøp blant kjæledyrseiere, men det er også den dyreste.

Vår fulle gjennomgang: Furminator Tool Review

Selskapet tilbyr mange forskjellige varianter og alternativer for deres merkede Pet Shedding Pensler, alt for forskjellige kapptyper og hunder av forskjellige størrelser. Avhengig av om du velger et verktøy for kort hår eller langt hår, og størrelsen på hunden din, vil denne deshedding børsten koste deg hvor som helst fra $ 30- $ 60 på Amazon.

De mange alternativene du må velge mellom med furminatorhundens børste er en ressurs og en ulempe etter min mening.

Hvis du er noen som har en tendens til å adoptere samme rase igjen og igjen, er dette et flott alternativ for deg. Prisen kan virke høy nå, men du vil kunne bruke denne shedding børsten for flere generasjoner av hunder. Jeg tror det vil betale for seg selv.

Men hvis du er noen som ikke holder fast med den samme hunden rasen, eller elsker å redde blandede raser fra dyrehjem, kommer furminatorhundens børste ikke til å være det beste alternativet for deg.

Hvorfor? Fordi du må gjøre ditt kjøp basert på hundens størrelse og lengden på kappen hans. Derfor vil du være begrenset i kjæledyrene du kan bruke dette deshedding-verktøyet med.

For eksempel eier jeg furminatoren for kortehårede hunderaser av middels størrelse. Det fungerer bra for vår bokser Chloe, men ville ikke fungere på fremtidige hunder som jeg adopterer som er små raser, store raser, eller har langt hår.

I min video viser jeg deg Furjector-knappen. Dette er en standard funksjon på alle furminator deshedding verktøy. Denne knappen utløser en tynn plaststrimmel som glir under de rustfrie stålene for å presse ut hele kjæledyrets skurhår. Du trenger ikke å trekke håret ut med fingrene, som er praktisk. Det er ikke et must har funksjon, men absolutt gjør det mye lettere.

Håndtaket på furminatoren er også unik. Det er ergonomisk designet, noe som gjør det veldig, veldig behagelig. Dette er en stor ressurs hvis du har en hund som krever mye grooming. Vår sjokolade Labrador har en dobbel frakk, så jeg må pusse henne i 45-60 minutter under tunge shedding sesonger. Uten et ergonomisk designet håndtak, ville jeg sikkert føle meg mye hånd tretthet mens jeg deshedding hunden min.

Med alle disse flotte funksjonene og materialer av høy kvalitet, er furminatoren mest definitivt en effektiv, et av de beste Deshedding-verktøyet for hunder (hvorfor ellers ville jeg velge det for en deshedding-verktøysammenligning?) Imidlertid er det også mye tyngre enn de fleste lignende produkter. Dette kan være en ulempe hvis du har en hund som krever en stor mengde deshedding og grooming.

Før jeg blir mer inn i dette, la oss snakke om de andre to kjæledyrsdeverktøyene først.

Beslektet vurdering: Andis Premium Pet Deshedding Tool

Deshedding verktøysammenligning

Dakpets hund børste

De Dakpets Deshedding Tool for hunder er mye lettere, men det har ikke et ergonomisk designet håndtak. En ting som DakPets-verktøyet har over furminatorens børste, er det flyttbare hodet. Med det enkle trykket på en knapp kan du skyve hodet av for enkel rengjøring og sikker lagring.

Dakpets hund børstePå bare $ 19 på Amazon, er dette Deshedding-verktøyet også mye rimeligere enn furminatoren. Etter min mening er Dakpets Pensel en en-størrelse-passer-all type hund Deshedding Tool.

Hva jeg mener med det er at den er designet for å jobbe med hunder og katter av alle størrelser med kort eller langt hår. Dette er en stor bonus hvis du har en multi-kjæledyr husholdning som meg, men det er også en ulempe hvis poochen din trenger et mer tilpasset produkt.

Dette betyr også at du må gjøre noen kompromisser avhengig av størrelsen på hunden din og hans kapptype. Vi har en 6 måneder gammel beagle, som du kan se på bildet ovenfor. Dette grooming verktøyet fungerer bra på kappen hennes, men det er litt for bredt. Dette gjør det vanskelig å groom hele kroppen.

Som jeg forklarer i min video, virker denne shedding børsten på vår dobbelte belagte Labrador, men det virker ikke så vel som det andre deshedding verktøyet som vi har som er laget spesielt for dobbeltbelagte raser. Hvis du har en hund med spesielle groomingbehov, som en dobbel frakk eller wiry pels, er det best å kjøpe et deshedding-verktøy som er spesielt utviklet for hunder med den kappen type.

Beslektet vurdering: Groomme Dog Deshedding Tool fra Pet Savvy

Deshedding verktøysammenligning

The Magic Pro Deshedding Tool for hunder

Det endelige produktet som er valgt for min deshedding-verktøy sammenligning er Magic Pro Deshedding Tool fra HappyDogz. Denne hundens børste er utstyrt med et komfortabelt håndtak og et gummihåndtak. Som du ser i videoen min, har grepet gummispor som konturer til hånden din. Den store sporet på toppen fungerer som en tommelfinger.

The Magic Pro Deshedding Tool for hunderDen har et avtagbart hode, det samme som DakPets-verktøyet har, og er et annet en-størrelse-fits-mest deshedding verktøy.

Den magiske pro hunden er laget for små og mellomstore raser med korte eller lange strøk, men jeg fant at det fungerte veldig bra på vår sjokoladelaboratorium. Du kan velge denne ene på Amazon for $ 25.

Dette er et annet lettvekts grooming verktøy, noe som betyr at du vil være mye mer behagelig å bruke den i lengre tid.

Mens det er dyrere enn DakPets-verktøyet, er det rimeligere enn furminatorhundens børste. Også, i min erfaring, jobbet Magic Pro bedre enn DakPets Deshedding Tool på alle tre våre hunder. Jeg vil anbefale denne børsten til alle som leter etter et universelt deshedding-verktøy som skal brukes på flere hunder av forskjellige størrelser og kapptyper.

I min video ovenfor går jeg inn i flere detaljer om å bruke Magic Pro, så vel som de andre to børstene, og jeg viser deg hvordan akkurat alle jobber. Jeg anbefaler på det sterkeste at du ser på videoen for en mer grundig forklaring hvis du virkelig vil gjøre det riktige valget med ditt neste kjæledyrpleieverktøy.

Nå, på mitt valg som det beste Deshedding-verktøyet for hunder ut av alle tre alternativene "8230;

Mitt personlige favoritt Universal Deshedding Tool for hunder

Furminator vs dakpets vs magic pro deshedding verktøy sammenligning

Så, jeg har prøvd alle tre hunden shedding verktøyene mange ganger. Jeg har også prøvd mange forskjellige merker av shedding børster før (og du kan se de i mine vurderinger). Men når det gjelder disse tre mest populære verktøyene, fant jeg fordeler og ulemper til hver og en, og var i stand til å velge en som er min favoritt, og at jeg personlig ville kalle det beste deshedding-verktøyet for hunder av alle størrelser og kapptyper.

I løpet av denne sammenligningen ventet jeg furminator å komme ut som vinneren, men jeg ble overrasket.

Mitt personlige favoritt Universal Deshedding Tool for hunderJeg foretrekker faktisk det magiske pro deshedding verktøyet for hunder over de andre to shedding børster.

Så mye som det er rundt furminatoren, og med den lavere prisen på DakPets, var det ikke en lett valg, men den magiske pro børsten vant meg over. La meg forklare dette.

Hvis jeg ikke hadde en så eklektisk pakning med pooches, ville jeg nok ha valgt furminatoren, men fordi det er så spesielt designet, valgte jeg det ikke som min toppvalg. Som jeg allerede har nevnt, har vi et deshedding-verktøy for vårt dobbelte belagte laboratorium, men dette er en veldig flott rundt Deshedding-produktet å ha på hånden hvis du har en husholdning i flere hund.

Som du kan se i videoen min og bilder, fungerer dette verktøyet godt på alle tre av våre vakre damer. Når jeg bruker penger på et hundprodukt, prøver jeg å finne noe som skal møte behovene til alle våre kjæledyr. Par som med det komfortable grepet og lettvekten til The Magic Pro, og det er ikke rart at dette produktet vinner denne deshedding-verktøyet sammenlignet.

Nå valgte du hundens pleiebørste, men trenger råd om hvordan du skal deshed hunder? Se min trinnvise veiledning om hvordan du stopper hunder fra shedding nedenfor:


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Furminator vs. Dakpets vs. Magic pro pet deshedding tool comparison