Anmeldelse: happyhund dog børster for deshedding

Hva er mer utfordrende enn grooming hunden din hjemme? Velge grooming forsyninger, selvfølgelig! Det er så mange hundepleieprodukter tilgjengelig, så hvordan skal du vite hvilke som er effektive, rimelige og komfortable å bruke? Denne anmeldelsen vil gi deg alle detaljer om HappyHund hund børster For å hjelpe deg med å bestemme om de vil være et godt valg for din valp.

Grooming-verktøyene du trenger, vil avhenge av hundens kapptype og lengde. Det er mange forskjellige former og størrelser av hundens børster, men det er mer enn det. Hver type hundbørste brukes til en annen grunn. Noen vil pusse ut langt sammenflettet hår, mens andre er ment for dematting eller deshedding.

HappyHund hund børsterDet er veldig viktig å gjøre litt forskning før du begynner å handle for Beste hundens børste for kjæledyret ditt. Hvis du ikke er sikker på hvilken type kappe hunden din har, det er det første du må finne ut. Her er et tips: Hvis hundens hår kontinuerlig vokser, betyr det at det er hår, og hvis det slutter å vokse i en viss lengde, betyr det at han har pels.

Du må også merke seg om kappen hans er tykk eller tynn, lang eller kort, og hvor mye fido kaster. Det er også best å vite om hunden din har en dobbel frakk eller hudforhold som du må være forsiktig med. HappyHund hundens børster er tilgjengelig i 5 stiler for forskjellige laglengder og typer, og jeg vil beskrive dem alle i denne anmeldelsen.

HappyHund Dog Børster for Deshedding Review

HappyHund hund børsterDisse hundens børster gir en ting som jeg aldri har sett på et sammenlignbart produkt - et justerbart håndtak. Som du vil se i min videoanmeldelse, med å trykke på en knapp, kan du justere håndtaket til 1 av 5 forskjellige innstillinger. Når du kommer til innstillingen du foretrekker, låses håndtaket inn. Håndtaket vil ikke bevege seg når du pusser hunden din.

Du kan justere håndtaket til den mest komfortable posisjonen eller til stillingen som lar deg Groom ditt kjæledyr Enkelt. Håndtaket har også et gummihåndtak for ekstra komfort.

HappyHund hund børsterHappyHund hund børster kommer i 5 varianter:

  • Deshedding børste
  • Lang myk pinbørste
  • Medium Soft Pin Pensel
  • kort myk pin børste
  • Undercoat rake

Du kan se Deshedding børste på bildet til høyre. Jeg demonstrerer hvor godt det fungerer i min videoanmeldelse. Våre Labrador skurer som gal denne tiden av året, og denne børsten trekker definitivt skuret håret fra kappen hennes.

Jeg ønsker bare tennene var litt lenger, så de kunne holde mer pels. Jeg fyller børsten med bare en sveip ned hunden min. Jeg vil definitivt anbefale dette som en Deshedding Tool for små raser, men hvis du har en stor hund, vil du lete etter et verktøy laget spesielt for store raser.

Happyhund hund børster inkluderer 3 myke pin børster. Du kan se forskjellen mellom de tre i det store bildet ovenfor. De er laget for lang, middels og kort lengde pels. Disse pinbørstene har små gummibuster som griper skurpels og rusk for å fjerne den fra kappen. De myke børstene gir også en beroligende massasje Mens du grooming hunden din.

HappyHund hund børsterDen siste av HappyHund hundens børster er deres Undercoat rake. Den har lange stållegering tenner som trekker ut hår skur fra underlaget av en dobbel belagt rase. Tennene har avrundede tips, så de er milde på huden.

Undercoat raker er ideelle for dobbelte belagte hunder som kaster voldsomt på våren og høsten. Mens en typisk deshedding børste kan være nok når det ikke er å kaste sesongen, trekker en underjakke rake ut den overdrevne pelsen som kaster sesongmessig.

Som jeg nevnte, er alle disse børstene ganske små. Hvis du har store hender, kan de ikke være komfortable for deg. De kan heller ikke være egnet for de største rasen. Imidlertid er de ideelle for å nå alle kroker og kroker og komme inn i de vanskelige å nå flekker.

Du kan kjøpe noen av disse børstene på Amazon for $ 14.99. De er billigere enn mange av de store navnet grooming børster der ute, men de er også mindre enn de mest tradisjonelle børstene. Jeg tror de ville være en god verdi hvis du har en liten eller middels rase, men hvis du har en stor hund, vil jeg anbefale å finne større groomingverktøy.

Les neste: Topp 5 Best Grooming Tools for Dogs (DIY Pet Grooming Kit)

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Anmeldelse: happyhund dog børster for deshedding