Gjennomgang: furminator dog deshedding tool

En av de vanligste klagerne fra hundeeiere er at deres kjæledyr kaster for mye. Det løse håret får alt klær, møbler og tepper. En av de beste tingene du kan gjøre for å redusere mengden hår, hundens skur er å pusse ham daglig. Bruker et produkt som Furminator hund deshedding verktøy vil også være en stor hjelp.

Furminator har vært en av de bestselgende Pet shedding verktøy i år nå. I min ovennevnte video og detaljert gjennomgang nedenfor, kan du se alle funksjonene Furminator har. Men før vi kommer inn i det, og om dette er verktøyet for deg (eller kjæledyret ditt), la oss snakke litt om kjæledyr deshedding verktøy selv.

De fleste deshedding verktøy kan redusere mengden hår ditt kjæledyr kaster med opptil 90%. Merk at de ikke er som tradisjonelle hundens børster.

Hva er forskjellen? Deshedding verktøy som furminatoren er spesielt utviklet for å nå ned i kjæledyrets kappe og fjerne ethvert løs hår som kan gjemme seg under overflaten. En tradisjonell hundbørste vil ikke kunne oppnå dette effektivt.

Når du handler for det beste Dog Deshedding-verktøyet, må du sørge for at den du velger, har et rustfritt stålhodet og tenner sammen med et komfortabelt håndtak. Hvis hunden din har en tykk frakk, kan du pusse ham i mer enn 30 minutter per dag, i hvert fall i begynnelsen, så håndtaket på Pet Brush må være behagelig for deg å forstå. Du må også velge et kjæledyr deshedding verktøy som er designet for din spesifikke kjæledyrs jakke type.

I SLEKT: Typer av hundens grooming børster og deres bruk

Furminator Dog Deshedding Tool Review

Furminator Dog Deshedding Tool Review

Det første du sannsynligvis vil legge merke til om furminator hund deshedding verktøyet er at det er ganske mye dyrere enn andre lignende produkter. Den kommer i mange forskjellige varianter for hunder av forskjellige størrelser med forskjellige laglengder. Avhengig av størrelsen du kjøper, kan du hente en av disse børstene for $ 30- $ 60 på Amazon.

Disse varierende alternativene kan være en ressurs eller en ulempe, avhengig av hvilken måte du ser på den. Hvis du har en favoritt rase som du pleier å fortsette å adoptere tid og tid igjen, vil dette bli en stor investering for deg. Du vil kunne bruke din furminator for generasjoner av hunder.

Men hvis du har en blandet pakke (som jeg gjør), må du kjøpe hver hund sitt eget furminator hund deshedding verktøy. Hvert kjøp må være basert på hundens størrelse - ekstra liten, liten, middels, stor eller gigantisk - og lengden på kappen hans. Dette vil begrense dyrene du kan bruke din furminator på.

Furminator hund deshedding verktøyet som du ser i videoen min er modellen for mellomstore hunder med korte strøk. Jeg bruker den på vår bokser Chloe, og som du kan se det fungerer veldig bra. Selskapet hevder at denne børsten vil redusere hundens kasting med opptil 90% hvis du bruker den riktig. Jeg kan ikke bekrefte det eksakte nummeret, men det fjerner absolutt mye Chloes hår.

SAMMENLIGNING: Furminator vs. Dakpets vs. Magic Pro Pet Deshedding Tool

Furminator Dog Deshedding Tool Review

En av de unike egenskapene av dette deshedding verktøyet for hunder er furjector-knappen. ITIS En standardfunksjon på alle Furminator Deshedding Tools. Når du trykker på knappen, sender den en tynn plaststrimmel som glir under tennens tenner og skyver ut hele den samlede pelsen. Dette er en stor tidsbesparende, da du ikke trenger å rengjøre børsten selv lenger.

Den rustfrie stålhodet er spesielt designet med tenner som kommer ned i hundens jakke for å fjerne så mye løs hår som mulig. Det kommer også med en sikkerhetsvakt som vil beskytte de rustfrie tennene når du ikke bruker børsten. Det forhindrer også at noen blir kuttet på børstehodet hvis du lagrer det i et skap eller skuff.

Jeg er veldig fornøyd med håndtaket på furminator hund deshedding verktøyet. Det er ergonomisk designet, noe som gjør det veldig behagelig å bruke i lange perioder. Hvis du har en hund som krever mye grooming, vil dette være en stor fordel. Det ergonomiske håndtaket er også en av hovedgrunnene som er plassert av profesjonelle groomere som velger å bruke dette deshedding-verktøyet til hunder.

Ulempen med furminatorene Top-Notch Design er at det er ganske tungt. Sammenlignet med andre lignende produkter, er Furminator Dog Deshedding Tool mye tyngre, noe som kan føre til hånd tretthet raskere.

TRENGER HJELP? Slik stopper du hunder fra Shedding 101: En trinnvis video

Sammendrag av The Furminator Dog Deshedding Tool Review

Fordeler:

  • Furminator Dog Deshedding Tool ReviewKan redusere shedding med opptil 90%
  • Spesielt designet for hundens størrelse og kleslengde
  • Utstyrt med en furjector-knapp for å fjerne det løse håret samlet i tennens tenner
  • Ergonomisk designet håndtak som forhindrer hånd tretthet

ULEMPER:

  • Kan bare brukes på hunder av samme størrelse og med samme lengdejakke
  • Tyngre enn de fleste lignende deshedding verktøy
  • Dyrere enn mange andre deshedding verktøy på markedet

Nå er det din tur til å vurdere Furminator Dog Deshedding Tool

Dette er et av de mest populære Deshedding-verktøyene på markedet, og tusenvis har allerede blitt solgt. Hvis du bruker dette verktøyet for å groom dine kjæledyr, vil jeg gjerne høre din personlige anmeldelse også. Har du prøvd andre deshedding verktøy? Gi meg beskjed om hvordan du tror furminatoren sammenligner med andre lignende produkter på markedet.


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: furminator dog deshedding tool