Bendibrush vil gjøre grooming raskere og enklere

Bendibrush gjør grooming raskere, enklere og lykkeligere

Det er en flott ny hundbørste der ute designet med hundens kropp og pels i tankene. Det kalles Bendibrush, og det kan gjøre grooming lett igjen.

Produsenten forklarer hvordan børsters fleksible børster og bøybar kropp gjør det ideelt for detanglingjakker som består av tykk eller krøllete pels.

Dens design og fleksibilitet gjør det også ideelt for å få vanskelige å nå steder som bak ørene, følsomme steder som rundt øynene og oddball former som halen.

Bendibrush gjør grooming raskere, enklere og lykkeligere

Den har avrundede tips, som gjør det mildt på hundens kropp og hud, sammen med å hjelpe med å massere dyret mens du groom.

Hunder som har overdrevne underjakker, og som er utsatt for Knotting, kan alvorlig dra nytte av denne børsten, fordi børsters plagsomhet gjør det mye mer i stand til å fjerne vanskelig pels enn en standard doggy børste.

Dette er et utmerket verktøy for å hjelpe med de-shedding. Nå som vi går inn i våren, er det en god tid å tenke på hvor best å hjelpe hunden din fjerne alt det ekstra håret som har vokst for å imøtekomme det kaldere været.

Bendibrush gjør grooming raskere, enklere og lykkeligere

Børstene kommer også i flere størrelser - dette gjør det ideelt for dyr med både lang og kort hår. Fordi det er bøyelig, kan du dekke mer overflateareal på buede steder som ørene, og derfor kutte vei ned på hvor mye tid som kreves for å groom din hund.

Fordi børsten er myk og avstå fra å forårsake smerte ved å trekke hardt på knuter, gjør det grooming en beroligende og positiv opplevelse for både deg og hunden din.

Bendibrush gjør grooming morsom, rask og enkel. Hvis din nåværende børste understreker hunden din, kan dette være et godt produkt å prøve å gjøre prosessen en hyggelig en.

Bendibrush gjør grooming raskere, enklere og lykkeligere

Fordi alt er mykt, trenger du ikke å bekymre deg for å skrape eller skade hunden din hvis du ved et uhell presser for hardt.

Det er også ergonomisk designet med deg i tankene, så det er fortsatt behagelig for deg selv om grooming-økten tar lang tid.

Beleilig kan Bendibrush brukes på våt eller tørr pels, og på valper og voksne. Bruk børsteflaten til å fjerne overflødig smuss og pels, og bøy den for å bekjempe knuter og tangles.

Jeg tror dette er en god ide for folk som har hunder som enten har problematiske strøk, eller som har blitt traumatisert av en grooming eller veterinær opplevelse, gått galt. Mange hunder misliker å være preparert, spesielt hvis den alltid resulterer i trukket hår.

Bendibrush gjør grooming raskere, enklere og lykkeligere

Men visse raser har strøk som krever konstant børsting (for å hindre smertefull matning), så målet er å gjøre opplevelsen en glad og positiv. Hvis hunden din ser frem til å bli preparert, er det bedre for alle. Det kan være en liming opplevelse - tenk på hvor fantastisk det føles når noen børster håret ditt!

Bendibrush kommer i en størrelse (måling 5 i x 3.25 i).

Her er en video som demonstrerer hvor mye hunder synes å nyte denne kule nye børsten:

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Bendibrush vil gjøre grooming raskere og enklere