5 Måter å minimere shedding hos hunder

Her er en hjerteskjærende sannhet - det er ingen 100% skurfrie hunderaser. Alle hundene kaster sin pels mer eller mindre regelmessig, og kort av barbering av poochen din, det er ingen måte å eliminere shedding helt. Men der er måter å minimere shedding i hunder.

La oss være ærlige: Dog Hair er sannsynligvis et av de viktigste ulemper ved å eie en hund, og det er alltid irriterende å finne hunden hår overalt nesten hele tiden. Men hvis du var modig nok til adoptere en valp Til tross for dette, vil du gjerne lære at de fleste hundeeiere vil kunne minimere mengden løs hår som materialiserer på deres arbeidsklær, på baksiden av et bilsete, i deres pantry og lett dekker sine bokhyller.

Husk at alt relatert til hundens shedding i avhengig av din poochs rase. De rase av hunden din vil avgjøre hvor mye han kaster, når han kaster og hvordan han kaster. For eksempel vil Golden Retrievers miste mye mer hår i løpet av et år enn standard Poodles ville. Årstider kan også spille en stor rolle på hundens shedding mønstre, men den generelle største innvirkningen på hvordan hunden din skur er hans diett.

Uansett er det definitivt metoder som man kan bruke til å minimere shedding i hunder og hendelsesforanstaltninger du kan ta hvis du ikke forhindrer shedding, så sørg for at hunden din mister langt mindre hår enn han ville hvis du ikke skulle gjøre noe i det hele tatt om det. Nedenfor finner du fem beste måter som hver eier bør forsøke å minimere shedding hos hunder.

Round-up: Topp 10 beste Deshedding verktøy for hunder

5 måter å minimere shedding hos hunder

Måten å minimere shedding i hunder er å bryte den ned i deler og adressere hver enkelt separat. Det er mange deler som kommer sammen for en sunn hund, som igjen vil være en sterk frakk og med langt mindre hår som faller ut. Her er de fem primære delene:

  • Børsting hunden din for å fjerne håret og fremme blodstrømmen
  • Hold hunden din på et sunt kosthold for å ha sterkt frakkhår
  • Hindre lopper, flått og andre parasitter på hunden din
  • Ta vare på miljøet og rengjør huset regelmessig
  • Vær oppmerksom på alle de eksterne fakta og adresser dem tilsvarende

Vanlig børsting

Måter å minimere shedding i hunder

Daglige Dog Grooming Sessions er viktige, så trene pupen din fra en tidlig alder for å nyte en god børstemåte. Introdusere din fido til grooming børste - et instrument han kommer til å se ganske ofte fra nå av. Tillat valpen din kjent med hundens grooming børste.

Når du forsøker å pusse hunden din de første gangene, husk alltid å Bruk positiv forsterkning For å sikre enklere grooming økter i fremtiden. Belønne din valp med en velsmakende hundbehandling, slik at han forbinder følelsen av å bli børstet og "8220; Deshedded & # 8221; med gode minner. Jo oftere du børster hunden din, jo mer vil de børstene i den groomende børsten hente og fjerne eventuelle løse hår av hunden din.

I SLEKT: Beste Dog Clippers for Home Grooming

Vær oppmerksom på at vanlig grooming er viktig for en sunn hund, og det er aldri for sent å introdusere hunden din til å pusse, selv om du har vedtatt en hund som er på et senere tidspunkt i sitt liv. Til tross for det du kanskje har hørt, er du sikkert kan Lær en eldre hund noen nye triks. Alltid belønne ham med godbiter, og det vil ikke ta for lenge før han begynner å bringe deg børsten, og vite hva som kommer etterpå.

For å gjøre jobben din enda enklere, kan du også investere i spesielle Dog Deshedding verktøy, Deshedding kammer og børster for hunder som kaster mye. Alle disse kjæledyrpleieverktøyene er designet for å fungere veldig tett til hundens hud og plukke opp ca 99% av hundens løse hår akkurat som de skiller seg fra folliklene. Du vil raskt merke at disse er alle effektive for å minimere shedding hos hunder.

Opprettholde et sunt kosthold

Måter å minimere shedding i hunder

Billig hundemat er laget av fyllstoffer som korn og mais. Næringsstoffene som er tilgjengelige i hundemat med høyere kjøttinnhold, er lettere for hunden din å fordøye og være til nytte for ham på flere måter både ernæringsmessig og fysisk. Omega-3 fettsyrer er gode kilder til sunne fettstoffer som er en av de primære næringsstoffene for hunder for å opprettholde en sunn, skinnende jakke.

Du kan velge å gi hunden omega-3 i form av faktisk mat, for eksempel kokt fisk, eller du kan ganske enkelt velge noen fiskeoljer for hundertilskudd som er det som de fleste kjæledyr foreldre velger å gjøre. Hvis du gir fisk til hunden din, vær forsiktig og husk å fjerne små bein som de kan forårsake alvorlig skade på hundens hals og mageforing ved svelging. Du kan lese mer om gir fisk til hunder her.

I SLEKT: 10 beste tørre hundemat merker

Pass på at du ikke skal gi hunden din for mange hundtilskudd eller hundens vitaminer. Rådfør deg alltid med veterinæren din før du supplerer kjæledyrets kosthold, fordi for mange kilder utenfor hunden mat kan lett forårsake vitaminforgiftning hos hunder.

Vi har allerede snakket om Hvordan man skal mate en hund og hvilken type ernæring hunder krever. Hydrering er også en viktig del. Rikelig med ferskvann vil holde hundens hudhydrert og mindre flaky, noe som vil resultere i mindre håravfall og minimere mengden av shedding i hunden din.

Se alltid på det på denne måten: Et sunt kosthold betyr et sunt frakk, noe som betyr sterkere hår som er mindre sannsynlig å falle ut.

Forebyggende loppebehandlinger

Måter å minimere shedding i hunder

En av de vanlige årsakene til en overdreven shedding i hunder er dem skrape for mye eller for ofte. Å ha kjæledyret ditt behandlet regelmessig for parasitter som hundenker og lopper vil sikre at han ikke skraper mer enn han burde.

Overdreven riper løsner sin pels og resulterer i de små hauger av hår under sengen som du var sikker på at du har fjernet i går.

I SLEKT: Topp 10 løsninger for å kvitte seg med lopper på hunder

Hvis hunden din har et alvorlig problem med parasitter, bør du definitivt ta kontakt med veterinæren din før du starter noen form for sterke loppebehandlinger som de er forskjellige. Hunden loppe behandlinger er svært forskjellige fra kattbehandlinger, og å få dem blandet opp eller administrere feilen kan være utrolig skadelig for hundens helse.

Kjæledyr eiere som klarer å lykkes i å rive sine hunder fra lopper helt har ofte lagt merke til en reduksjon i shedding, i løs hår på hunder og hund hår, hud flager rundt huset.

Rengjør hjemmet ditt regelmessig

Måter å minimere shedding i hunder

Hundforeldre som har problemer med overdreven shedding og mye hundhår, må gjøre det til en vane å rense huset mer regelmessig.

Dessverre, hvis du ikke er en fan av å rense hjemmet ditt, men du elsker å ha en hund rundt som kaster, det er ingen rømt dette arbeidet.

I SLEKT: 10 beste støvsuger for hundhår

Rengjøring av huset ditt på en mye mer konstant basis - Dusting, feiing, støvsuging og fjerning av alle løse hår, hudflak og alt annet som din pooch bringer hjem - er en av de mest effektive måtene å minimere shedding, eller i det minste effekten av a hund som kaster mye. Friske løse hår er mye lettere å fjerne eller plukke opp med et godt vakuum for hunden hår enn kjæledyrhår som har jobbet seg inn i fibrene av a hundesofa eller teppe.

En hund for alle årstider

Måter å minimere shedding i hunder

Tro det eller ikke, men det er også andre, ekstra eksterne faktorer (utenfor en hunds rase) som kan påvirke hvor mye og hvor ofte hunden din vil bli shedding.

Årstider, for eksempel, kan ha stor innvirkning; Så er været og temperaturen. Alle disse påvirker mengden av å kaste hunden din, vil gå gjennom i en gitt tidsperiode.

Med de fleste hunderaser, vil en Fido utvikle den tykkeste, vakreste jakken for vinteren, og deretter ved begynnelsen av våren vil han forberede seg til å riste den av hele verandaen din, på sofaen og sin egen hundeseng.

I SLEKT: Tips du hunden groomers?

Visste du at hunder som bor i kjøligere klima, er mindre sannsynlig å kaste så mye som de som bor i tørre miljøer? Årsaken er at hunder i kaldt trenger all sin pels for å holde seg varm, så hundeeiere i Alaska er litt heldigere.

Kontrollerer temperaturen i hjemmet ditt gjennom klimakontrollsystemet, AC, Oppvarmings- og kjølesystemer, og forsøker å holde hjemme Temp konsistent og stabilt, vil hjelpe hunden din til å holde seg kult om sommeren og varm om vinteren. Dette vil ikke gi ham en grunn til å bygge den myke jakken eller begynne å miste alt håret på grunn av varme.

I SLEKT: Hundesett 101 - Hvordan groom en hund

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Måter å minimere shedding hos hunder