9 Store hunderaser som ikke kaster

Ganske muligens en av de første spørsmålene folk spør når man undersøker en hunderavl er, "men skur det?"Mens hunder som kaster, kan gjøre fantastiske følgesvenner, må du rydde opp hundens pels eller fjerne det fra klær kan være frustrerende for noen hundeeiere. I tillegg kan danderen som er skapt av hunder som kaster, irritere allergier, noe som gjør ikke-shedding hunder det foretrukne valget for mange. Mens de fleste hunder kaster minst litt, kan det være knapt merkbart med visse raser. Men ikke alle hunderaser er like. Når du undersøker den perfekte hunden for familien din, er det ikke bare shedding nivå du må vurdere; Det er også hundens temperament, aktivitetsnivå og spesifikke omsorgsbehov som må vurderes. Som sådan, hvis du ikke er "Lap Dog" -typen og i stedet foretrekker følgesvennskapet at en større hund kan tilby, ta en titt på noen av de mest populære store hundene som ikke kaster.

Airdale Terrier rase

Airedale Terrier

Gjennomsnittlig høyde: 23 tommer

Gjennomsnittlig vekt: 50-70 pounds

Kjent som "King of Terriers", er Airedale Terrier den høyeste av Terrier-familien. Den har en veldig muskuløs bygg, lang spisse snute og små øyne. Dens standout-funksjonen er skjegget, som viser sin signaturbrune og svarte pels. De er veldig kjekke hunder, men de er også veldig aktive. Av den grunn er bylivet ikke ideelt Med mindre de kan få rikelig med trening. De er gode følgesvenner til aktive barn som er villige til å spille henting eller skjule og søke med dem.

Bouvier des Flandres

Bouvier des Flandres

Gjennomsnittlig høyde: 24.5-27.5 tommer (mann), 23.5-26.5 tommer (kvinne)

Gjennomsnittlig vekt: 70-110 pounds

Bouviers er hunder med en veldig hyggelig natur, noe som gjør for en stor familiehund. Imidlertid bør familien til en Bouvier des Flandres kunne ta seg tid til å utfordre det både mentalt og fysisk. De er veldig smarte og er flotte på ikke bare å lære kommandoer, men beholde dem. Deres pels er shaggy og litt grov, og kan være en av en rekke farger. Deres tykke, shaggy, værbestandig frakk er flott for å håndtere ugunstig vær, men det må børstes minst ukentlig for å hindre det i å bli mattet.

Giant Schnauzer Dog Breed

Giant Schnauzer

Gjennomsnittlig høyde: 25.5-27.5 tommer (mann), 23.5-25.5 tommer (kvinne)

Gjennomsnittlig vekt: 60-85 pounds (mann), 55-75 pounds (kvinne)

Denne tyske rasen ble skapt for lenge siden av avlssøkdogs med store danskere, brukt mest for herding storfe. Deres lange ben og tynn hale er en kontrast til deres firkantede hode og skjegget muzzle - deres signatur utseende. Deres ører er en piggfulle opp-ned V-form, og halen kan være beskåret, som er standarden til en gigantisk schnauzer. Når det gjelder kappen av den gigantiske Schnauzer, er det vanligvis svart i fargen, eller det kan være salt og pepper. Giant Schnauzers er lojale familiehunder, men de kan være aggressive mot andre kjæledyr uten riktig opplæring.

Komondor hunden rase

Komondor

Gjennomsnittlig høyde: 27.5 minimum inches (mann), 25.5 minimum inches (kvinne)

Gjennomsnittlig vekt: 100 pounds eller mer (mann), 80 pounds eller mer (kvinne)

Med sine beryktede "dreadlocks", er komondor en av de mest unike raser så langt som kappen er bekymret. Dens hvite pels naturlig ledninger når de blir igjen for å vokse, og det ligner sterkt en søt, firbenet mop. Tatt i betraktning deres store størrelse, er komondors svært atletiske og krever mye trening. På grunn av deres vaktinstinkter har de en tendens til å reagere negativt på ukjente hunder, så de burde ikke være introdusert til hundeparker uten forsiktighet. De gjør en god vakthund skjønt, og de er sterkt beskyttende for sine familier.

Skjegget collie hund rase

Skjegg collie

Gjennomsnittlig høyde: 21-22 tommer (mann), 20-21 tommer (kvinne)

Gjennomsnittlig vekt: 45-55 pounds

Bearded Collies ligner sterkt sheepdogs, med deres grå og Wight Shaggy Coat. De er gode familiehunder, sikkert å gi mye moro og latter på grunn av deres goofy natur. De gjør det også bra med andre dyr. For å sikre at du får det beste ut av en skjegg Collie, bør du gi en god mengde utendørs trening, uansett hva været er like utenfor. Inngjerdet meter er flotte for skjegget collies, da de gir evnen til å streife seg og leke fritt med dyr eller menneskelige følgesvenner. Hvis du elsker å gå på utendørs opplevelser som fotturer og Camping, Forvente å ta skjegget ditt med deg, som de elsker å være en del av moroa.

Portugisisk vann hunder

Portugisisk vannhund

Gjennomsnittlig høyde: 20-23 tommer (mann), 17-21 tommer (kvinne)

Gjennomsnittlig vekt: 42-60 pounds (mann), 35-50 pounds (kvinne)

Med rette oppkalt på grunn av deres kjærlighet til vann, er den portugisiske vannhunden veldig aktiv, vennlig og ivrig etter å behage. De trives på ros og har sin overlegne intelligens utfordret. Kåpen har en tendens til å bli preparert på en av to måter: enten som en retriever med hele frakken om 1-tommers lang, eller med bakkvartene og nesen barbert ned til huden. På egen hånd er pelsen bølgete til krøllete og typisk svart. Hvis du er en aktiv person som bor i nærheten av vann og leter etter en følgesvenn, er den portugisiske vannhunden et godt valg.

Standard Poodle Dog Breed

Standard puddel

Gjennomsnittlig høyde: Over 15 tommer

Gjennomsnittlig vekt: 60-70 pounds (mann), 40-50 pounds (kvinne)

En av de mest utførlige preparerte på alle hundeshowene er pudelen, med sin mopphodet, barberte ben og myke ball på spissen av halen. Selv om dette er et vanlig utseende, foretrekker de fleste puddeleiere en grunnleggende brudgom som ikke er så forseggjort og i stedet følger omrisset av Poodles kropp. Pudler er veldig smarte og er populære blant blandede raser, dermed populariteten til begrepet, "Doodle."Standardpudler er mye større enn deres leketøy og miniatyr kolleger. De lager gode familiehunder og trenger moderat trening, så forvent å spille mye henting med denne rasen, da de ble oppdrettet for å hente. Så langt som grooming, trenger deres krøllete, fint hår regelmessig børste for å hindre at den blir mattet.

Goldendoodle hund rase

Goldendoodle

Gjennomsnittlig høyde: 15 tommer

Gjennomsnittlig vekt: 50 lbs

Vi kan ikke nevne pudler uten å nevne et par av "Doodle" raser som er så populære, som starter med Goldendoodle - halvpuddel og halv golden retriever. Det er viktig å vite at siden det er forskjellige størrelser av pudler, er det forskjellige størrelser av "Doodles."Den typiske Goldendoodle er en kombinasjon av en Golden Retriever og en standardpuddel. Her er et nettsted hvis du er interessert i å vedta. Imidlertid er det også mini-goldendoodles, som er en blanding av en miniatyrpudel og en golden retriever. Med hensyn til shedding, skurer de vanligvis ikke, men noen kan kaste mer enn andre, siden Golden Retrievers naturlig skur. Goldendoodle vil ha de samme egenskapene som en golden retriever og en puddel, selv om noen kan være mer tydelige enn andre, avhengig av hunden. De er en stor rase for folk som elsker det vennlige, søte, hardt arbeidende temperamentet av en golden retriever, uten alt håret. Hvis du er interessert i adopting, Her er et flott nettsted for å sjekke noen ut.

Labradoodle hund rase

Labradoodle

Gjennomsnittlig høyde: 17 tommer

Gjennomsnittlig vekt: 65 lbs

I likhet med Goldendoodle er en Labradoodle også en puddelblanding, men er et kryss mellom en Labrador Retriever og en puddel. Deres pels har en tendens til å være kortere og rettere enn en Goldendoodle og kanskje enda mer grov. Igjen, siden Labrador Retriever Sheds, kan noen Labradoodles også kaste mer enn andre. De kan også være større eller mindre, avhengig av typen puddel i blandingen. Forvent en Labradoodle å nyte svømming, hente og gjøre mange utendørsaktiviteter siden Labs er så energiske.

Mens det er andre store hunderaser som ikke kaster, er disse bare noen av de vanligste. Når du søker etter det perfekte tillegget til familien din, husk at ikke-shedding hunder trenger vanlig børsting, så vær sikker på å budsjettere litt tid for litt grooming nå og da. Børsting dem regelmessig når de er en valp, vil hjelpe dem til å bli akklimatisert til det i voksen alder.

Les neste: Anmeldelse: Big Barker Dog seng for store raser

9 store hunderaser som don

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 9 Store hunderaser som ikke kaster