Anmeldelse: big barker dog seng for store raser

Nye hundeeiere spør meg ofte hva forsyninger de kommer til å trenge for å ordentlig ta vare på deres nye furry familiemedlem. Sammen med de vanlige hundematene, boller og godbiter, anbefaler jeg alltid at de investerer i en kvalitetshund seng. Men som er den beste hundesengen? Med så mange valg på markedet, hvis du har råd til en, da Big Barker hundesenger har for tiden ingen konkurranse. Se videoen over eller les min anmeldelse nedenfor for å lære hvorfor det er.

Jeg var heldig å motta den berømte hundesengen for store hjørnetenner fra Big Barker for denne kjæledyrsengen GRATIS GRATIS. Det tok meg (eller heller mine hunder) noen uker med testing for å se hvor godt denne kjæledyrsengen ble konstruert og hvordan hundene mine liker det i forhold til de mange andre hundesengene vi har testet tidligere.

NY UTGIVELSE: Backseat Barker for SUVS Review

Hvorfor ville en hund trenger en seng? Det er flere grunner. Først gir en toppkvalitets hundeseng isolasjon for kjæledyret ditt hele året. Det vil holde hunden din opp av det kalde gulvet om vinteren og fornærmelse for å hjelpe deg med å kjøle ham i sommermånedene.

På toppen av det kan ortopediske hundeseng enten forhindre potensielle problemer med hunden, eller lindre smerten av artrittiske hunder. Vi har også lært at hundene raskt liker sine senger og foretrekker dem for å sove på over noen hundekasser, matter eller andre forsyninger.

Nå vet vi at å ha en hunds søvn i sengen din er ikke bra for noen. De fleste hundeeiere er også enige om at å gi våre hunder med sine egne hundesenger har mange fordeler, noe som helst som hindrer skader og holder dem borte fra å hoppe på møbler.

En hundeseng gir din pooch et sted å slappe av som er alt sitt eget. Akkurat som du liker å ha din egen seng som du kan krype inn og slappe av når du har en sengsdag, vil hunden din også det. Det får ham til å føle seg spesiell for å ha et sted som er helt eget.

Hvordan forbedrer ortopediske hundesenger vår pups helse?

Vi har hatt Dr Sarah Wooten, DVM og Eric Shannon, Grunnlegger av Big Barker hundesenger, På vår teori om kjæledyr fjerde podcast episode. De tre av oss diskuterte helsemessige fordeler med hundesenger, hvilken type felles støttekanner trenger når du sover og hvordan du velger riktig type kjæledyr seng for hunden din for å sikre at den fordeler din valp i stedet for å skade ham.

Kort sagt, den viktigste fordelen med høy kvalitet ortopediske hundesenger er at de gir hunden din den støtten han trenger mens han sover. Problemet mange eiere står overfor, men finner de beste hundesengene for store hunder, som er uvanlig.

Heldigvis kalt et familiedrevet selskap Big Barker kom opp med en løsning og opprettet en som er spesielt laget hundesenger for store hunder som gode dansker eller mastiffer som krever at ekstra felles støtte og ekstra plass. Les mer på dette nedenfor.

Så hvor bra er disse store barker hundesenger, og trenger du til og med en? La oss dykke inn i flere detaljer og se om dette er riktig type kjæledyr seng for din fido.

I SLEKT: Bedtime Basics - hvorfor din fido trenger en hundeseng

Big Barker Dog Bed Review

Big Barker Dog Senger gjennomgang - Beste hundeseng for store hunder

Først av alt, før jeg begynner min Big Barker Dog Bed Review, må jeg be om unnskyldning for den rotete sengen i bildet ovenfor. Vi gir våre hunder råbener for å tygge på og mellom beinene selv og slobberen fra våre hunder, sengene i vårt hjem blir ganske rotete fra tid til annen.

Nå, på anmeldelsen som jeg har lovet deg & # 8230;

Jeg vil bare starte med å si at jeg ikke ble betalt av Big Barker for å skrive denne anmeldelsen, og dette er langt den mest høykvalitets hundeseng som jeg noen gang har eid, brukt eller til og med sett. Tenk på det en spoiler for resten av denne oppskrivningen.

Big Barker Dog Bed Review

For å si det enkelt, er denne hundesengen for store hunder laget med toppkvalitetsmaterialer, det er virkelig godt laget, og det kommer med en utrolig garanti på 10 år, i motsetning til mange andre Tøffe hundesenger Vi har testet tidligere.

Imidlertid er Big Barker Dog Senger også (en av) de dyreste hundesengene på markedet. Men hvis du leter etter kvalitet, leverer Big Barker definitivt. Jeg skal forklare hvordan.

Det er faktisk ganske mange store rasehund senger tilgjengelig for kjøp, og vi har alle prøvd mange av disse hundene i det siste som har gått flatt i løpet av uker. Spesielt hvis du har en stor rasehund, er det vanskelig å finne en seng som vil gi din fido den støtten han trenger.

I min store Barker hundeseng gjennomgang video ovenfor, Jeg demonstrerer deg en av de andre sengene som vi kjøpte for våre hunder om 6 måneder siden. Det er helt flatt i mange flekker og veldig klumpete i andre. Og våre hunder er ikke engang at stor! Vårt sjokoladelaboratorium veier 80 pund og vår bokser veier ca 60 pund.

Den store Barker hundesengen kommer med en 10 år & # 8220;Kan ikke flate, vil ikke flate& # 8221; garanti. Alt du trenger å gjøre er å sørge for å registrere dine store barker hundesenger ved hjelp av instruksjonene som følger med når du kjøper. Ganske enkelt.

De Selskapet garanterer at sengene vil beholde 90% av sin opprinnelige form og loft i ti år, eller de vil gi deg full refusjon.

Som jeg forklarer i min videoanmeldelse, er Big Barker Dog Senger spesifikt kalibrert for store hunder. Disse er ikke 100% tyggebestandige hundesenger, Men de er robuste nok til å opprettholde mye skade, selv fra store hunder.

Dette bildet til høyre viser innvendig sminke av Nakkestøttens tillegg, som er det jeg har. Den elegante dessuten er den samme, men uten 4 & # 8243; konturert skum nakkestøtte på toppen.

Du kan få en stor barker hundeseng i en av tre størrelser:

  • Stor - 48 & # 8243; X 30 & # 8243; X 7 & # 8243;
  • Ekstra stor - 52 & # 8243; X 6 & # 8243; X 7 & # 8243;
  • Kjempe - 60 & # 8243; X 8 & # 8243; X 7 & # 8243;

Det er også tilgjengelig i tre farger: sjokolade (som jeg har), Burgund og Khaki. Utseendet på Big Barker hundesenger er stilig, og fargevalgene gjør det enkelt å finne en som passer til hjemmesiden din.

Som jeg demonstrerer i videoen min, slipper dekselet på Big Barker Dog-senger, og er maskinvaskbar med kaldt vann. Du kan også tørke den på lav varme! Jeg har vasket min 5 ganger nå, og det er fortsatt akkurat som nytt.

En stor barker hundeseng er laget med ortopedisk skum. Det er det som holder det fra flatting, men det gir også den støtten som din store hund trenger. Disse sengene har blitt hyllet som de beste ortopediske hundesengene ved utallige veterinærer og eksperter i Pet Industry.

I SLEKT: Kess Inhouse Dog Bed Review

Big Barker Dog Senger gjennomgang - Beste hundeseng for store hunder

Som du kan se i bildet ovenfor, hviler begge hundene mine fredelig og komfortabelt på en enkeltseng med god plass til min tredje, som senere ble med i selskapet.

Store barker hundesenger bidrar til å redusere stress og trykk på hundens ledd. Den unike 3-tierskumtekniske prosessen holder pooken opp av gulvet, så han setter ikke all sin wight på sårbare trykkpunkter. Dette sparer hunden din mye smerte, spesielt hvis han allerede lider av hofte- eller fellesproblemer. Du kan lese mer om dette på produktets side på Amazon.

Ifølge selskapet kan Big Barker Dog senger hjelpe hunder som:

  • Blir stivere med alderen;
  • Gjenopprette fra en skade;
  • Ha leddgikt eller hip dysplasi.

Den 7-tommers ortopediske hundesengen har tykkelsen som gjør det lettere for store hunder å stå opp, da de ikke trenger å heve seg fra gulvet. Alle sengene er produsert i USA, og ingen Kina-laget materiale brukes (i motsetning til mange andre hundesenger som for tiden er tilgjengelige på markedet).

Big Barker Dog Senger gjennomgang - Beste hundeseng for store hunder

Du blir hardt presset for å finne noen negative anmeldelser på Big Barker Dog seng - deres Amazon-siden er fylt med ros og positiv tilbakemelding. Og du kan åpenbart fortelle at jeg (og mine hunder) elsker oss!

Men det er en stor ulempe for disse fantastiske hundesengene: de er veldig dyre.

Sammenlignet med mange andre hundesenger, synes prisen på Big Barker Dog senger ekstremt høy, men bære med meg. Du kan hente den billigste modellen for rundt $ 200 på Amazon. Den dyreste 7-tommers Big Barker Dog Bed-modellen vil koste deg ca $ 400.

Jeg vet at det virker opprørende for en hundeseng, men husk 10 års & # 8220; ingen flatting & # 8221; garanti jeg fortalte deg om. Som jeg nevnte før, har jeg personlig brukt $ 50 på en hundeseng som gikk flatt på mindre enn 6 måneder. Hvis jeg erstattet den hundesengen hver 6. måned for de neste 10 årene, ville jeg bruke $ 1000 på hundesenger.

Hvis du tenker på det på den måten, koster en stor Barker hundeseng bare $ 20- $ 40 per år i 10 år. Hvis det varer lenger enn det, ville det være enda billigere.

Jeg vet at det er en stor investering foran, men hvis du faktor i alle helsemessige fordelene som det vil tilby hunden din og tenke på kostnadsbesparelsene i løpet av 10-årsperioden, er denne hundesengen en stor investering.

I SLEKT: DIY Dog Bed Project - noen ideer fra hele Internett

Sammendrag av The Big Barker hundesenger

Fordeler:

  • Big Barker Dog Bed Review - Beste hundesenger for store hunder?Laget av ortopedisk skum som er spesielt designet for å støtte store raser
  • Det bidrar til å redusere stress og press på hundens ledd
  • Laget med materialet av høyeste kvalitet
  • Laget i USA
  • Selskapet garanterer at sengene vil beholde 90% av sin opprinnelige form og loft i ti år, eller de vil gi deg full refusjon
  • Tilgjengelig i 3 størrelser og 3 farger
  • Dekselet er lett flyttbart, maskinvaskbart og kan tørkes på lav varme

ULEMPER:

  • Dyrere enn nesten alle andre hundeseng på markedet. Men for å være rettferdig, er det ikke et sammenlignbart produkt tilgjengelig når det gjelder kvalitet. De billigste Big Barker hundesenger starter på $ 200.

Nå er det din tur til å se på den store barkerhundens seng

Sover din pooch på en stor barker hundeseng? Har du noen gang prøvd en før? Har du en senior hund eller et kjæledyr som lider av hofte og felles problemer som virkelig drar nytte av å ha en stor barker? Jeg vil gjerne høre din ærlige anmeldelse. Ta gjerne med din mening om Big Barker Senger i kommentarene nedenfor, eller la oss en anmeldelse sammen med et bilde av Fido på Vår Facebook-side.


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Anmeldelse: big barker dog seng for store raser