Anmeldelse: kess inhouse dog bed

Alle hundene trenger en seng. Det er ingen unntak. Om hunden din er stor eller liten, lever innendørs eller utenfor eller er ung eller gammel, han trenger en seng. Selv om pooken sover i sengen din med deg om natten, bør han fortsatt ha en egen seng. Hvis du leter etter en unik design og god kvalitet, en Kess inhouse hund seng er et godt valg.

Når hunden din har sin egen hundeseng, gir han ham et sted i ditt hjem som er alt hans. Han trenger ikke å dele sin plass med noen andre i din pakke. Kanskje hunden din ikke liker å være selv veldig ofte, men når han gjør, vil han ha et komfortabelt, varmt og trygt sted å hvile.

Kess Inhouse Dog Bed ReviewEn hundeseng kan tjene som en grense for en valpetid eller gi din senior hunden den lettelsen at hans slitne og ømme muskler og bein trenger etter en lang dag. Det er mange forskjellige typer hundesenger tilgjengelig, og du kan lære om dem alle i vår artikkel om de forskjellige typer hundesengetøy.

Hvis du er interessert i å finne en unik hundeseng som er ulikt noe, er dine venner og familie noensinne har sett før, en Kess Inhouse Dog Bed er det absolutte beste valget. Selskapet spesialiserer seg på alle typer hjemmeinnredning og møbler, og har et bredt utvalg av alternativer for en anstendig pris.

Jeg har aldri sett noen mange forskjellige hundeseng-design som tilbys av en forhandler. De har muligheter for hver boliginnredning og stil det er. Den eneste ulempen til disse toppkvalitets hundesenger er deres pris.

Kess Inhouse Dog Bed Review

Kess Inhouse Dog Bed Review

Det er ikke nektet det, disse hundene er vakre. Vet saken hva stilen din er, du er sikker på å finne en Kess inhouse hundeseng som du liker. Det er hundrevis av alternativer fra fet og lyst til subtile, nøytrale mønstre. De har til og med hundesenger med bilder og landskap.

I SLEKT: Topp 5 beste billige hunden best Billige hundesenger under $ 20

Dette er tradisjonelle hundesenger med et plysj interiør og et varmt, mykt mikrofiberdeksel. Dekselet har også en slitesterk polyesterbunn, og den kan vaskes maskinen på den milde syklusen. Bare pakke ut det, som jeg viser i videoen min, og kaster den i vasken. Du må line tørke det skjønt.

Vi har hatt vår Kess Inhouse Dog seng i ca 6 uker, og jeg har vasket dekselet om en gang i uken - det er fortsatt i perfekt stand!

Du kan se i min video at denne sengen er overstuffed, noe som gjør at hunden din synker inn mens han sover. Dette gir ham den ekstra koselige følelsen av å ha sengen rundt ham, og er også en stor hit med våre to nests. De liker å svømme ned i denne sengen, og Dekselet har holdt seg godt mot all sin skrape.

Vi plasserte denne sengen på hjemmekontoret vårt. Siden jeg er frilanser, tilbringer jeg mesteparten av tiden i det rommet, og hundene vil alltid være der med meg. Vår bokser, Chloe, tilbringer timer på denne sengen hver dag, og det er fortsatt plysj.

Kess Inhouse Dog Bed Review

Som du kan se, er glidelåsen kamuflert godt. Det ser ut som en søm når den er lukket. Stitching på denne hundesengen er sterk, og det er uten tvil den beste kvaliteten hundeseng som jeg noensinne har brukt. Jeg var ekstremt imponert over sengen, og antall tilgjengelige design er utrolig.

I SLEKT: Bedtime Basics: Hvorfor din Fido trenger en hundeseng

Du har muligheten til å bestille en seng som passer til ditt hjems innredning eller en lys seng som vil legge til en fargefarge i hjemmet ditt. Sengene kommer i tre størrelser, inkludert:

  • Liten - 18 & # 8243; X 28 & # 8243;
  • Medium - 30 & # 8243; X 40 & # 8243;
  • Stor - 40 & # 8243; X 50 & # 8243;

Kess Inhouse Dog Bed Reviewjeg mottok den store størrelsen, og det fungerer bra for vår 60 pund bokser eller vår 75-pund sjokolade lab. Vår 10-pund valp kan også passe på sengen med en av våre store raser. Alternativene er fantastiske, kvaliteten er uslåelig og hunden din vil være veldig behagelig.

Så, hva er ulempen?

Som alle andre produkter av høy kvalitet, kommer denne en høyere prislapp. Prisen vil avhenge av størrelsen og designen du velger, men vanligvis spenner de fra ca $ 80 til over $ 200. Hvis jeg måtte kjøpe denne sengen for våre hunder, ville det ha kostet meg over $ 200 med frakt, som bare ikke er mulig for familien vår.

I SLEKT: Typer av hundesengetøy - matter, senger, puter og sofaer

Som jeg nevner i min video, bruker vi vanligvis rundt $ 40- $ 50 på hundesenger, og de fleste kjæledyrseiere sannsynligvis ikke engang tilbringer så mye. Hvis budsjettet tillater deg å kjøpe en Kess Inhouse Dog seng, vil du ikke angre på det. 

Disse sengene for hunder er god kvalitet og alle tre av våre hunder elsker denne sengen. Det vil sikkert vare i mange år, noe som er mye bedre enn billigere alternativer som ikke engang varer 1 år.

Sammendrag av Kess Inhouse Dog Bed Review

Kess Inhouse Dog Bed ReviewFordeler:

  • Høy kvalitet
  • Komfortabel
  • Hundrevis av forskjellige designalternativer å velge mellom
  • Avtagbar deksel som er vaskbar

ULEMPER:

  • Dyrere enn de fleste andre tradisjonelle hundesenger. Prisen på en Kess i House Dog seng er på nivå med ortopediske senger, oppvarmede hundesenger og skreddersydde senger. Selv om du er sikker på å finne et design som vil matche hjemmet ditt og uttrykke stilen din, skal du betale en pen krone for det.

Nå er det din tur til å vurdere Kess Inhouse Dog Beds

Har du allerede en Kess Inhouse Dog seng for kjæledyrene dine? Elsker hunden din det eller har du hatt problemer med produktet? Du er velkommen til å la din egen anmeldelse, meninger og vurdering for Kess Inhouse Dog Senger under og gi oss beskjed om hva du synes!


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Anmeldelse: kess inhouse dog bed