Gjennomgang: den molly mutt hundeseng

Å velge en seng for hunden din er ikke en enkel oppgave. Det er så mange alternativer tilgjengelig. Hva om det var et hundeseng-alternativ som ville tillate deg å resirkulere dine gamle klutelementer og berolige din angst ridd pooch? De Molly Mutt hundeseng Tilbyr dette unike alternativet.

Molly Mutt hundesengVåre hunder trenger en seng av samme grunn som vi gjør. Vil du sove på en kald, hard etasje? Selvfølgelig ikke! Din fido gjør heller ikke. Hundesenger gir også den nødvendige fellesstøtten våre kjæledyr trenger, bortsett fra en Multitude av andre helsemessige fordeler.

Hundesenger gir varme og komfort, så kjæledyret ditt kan få resten at kroppen krever. Akkurat som deg, din pooch må være godt uthvilt for å gjøre det gjennom dagen og gjenopprette fullt ut. Uten nok søvn, ville han være like irritabel og groggy som du ville være.

Det er ingen hemmelighet at hunder liker å være med deres folk. Å være i nærheten av deg trøster dem. Men hva skal de gjøre når du ikke er rundt? Hundesenger fra Molly Mutt tillater kjæledyrforeldre å kaste sine gamle personlige ting, som klær og sengetøy, inne i hundesengen. Dette gir sengen din duft og legger til et annet nivå av komfort for din furrige venn.

Mer om kjæledyrsenger: Podcast intervju om helsemessige fordeler av hundesenger

Den Molly Mutt Dog Bed Review

Molly Mutt Dog Bed Review

Firmaet Molly Mutt Forutsatt meg med en hundeseng gratis i bytte for en ærlig gjennomgang. Så la meg grave inn i dette med en gang og fortell deg mine tanker på det.

Som du kan se, elsker våre hunder sin Molly Mutt hundeseng. Jeg stuff ikke min helt full, fordi våre hunder liker å skrape og røre. De liker å ha det ekstra rommet for å flytte ting rundt gjør en rede.

I min video anmeldelse demonstrerer jeg hvordan disse hundesengene jobber. I utgangspunktet kommer sengene ikke fylt. Det er riktig; Du kan bruke noe materiale du velger å velge senger. Gamle håndklær, tepper og klær gjør godt fyllingsmateriale.

Ved å bruke dine gamle klutforetak, vil sengen være komfortabel og lukt som deg og ditt hjem. Dette er en fin måte å gi hunden din følgesvenn for å ha deg nær ham uten å faktisk måtte være ved hans side.

Flere senger: 15 Beste hundesenger på salg for små hunder og store hunder

Den Molly Mutt hundeseng er egentlig bare en dyne deksel parret med en valgfri ting sekk. Dynene er laget av 100% bomulls lerret. Sømmen er sterk og gusseted, noe som betyr at det er veldig holdbart.

Molly Mutt hundeseng dyne deksler er ideelle for hunder som våre liker å skrape og nest.

Molly Mutt Dog Bed Review

I motsetning til saken med mange Vanlige billige hundesenger, Molly Mutt Pet Duvet Covers er også veldig enkle å rengjøre. De er maskinvaskbare med kaldt vann. De er også pre-krympet og kan tørkes tørket, noe som gjør hele rengjøringsprosessen en bris.

Disse Molly Mutt hundeseng dyner selger for $ 25- $ 50, avhengig av størrelsen du velger. De er tilgjengelige i mange farger og mønstre.

Du kan også kjøpe en ting sekk, som du kan se i min videoanmeldelse. De er ikke påkrevd for at Molly Mutt hundesengen er komfortabel, men de gjør ting mye mer praktisk.

Molly Mutt hundesengStuff Sacks Retail for $ 11- $ 20, avhengig av størrelsen. Disse posene er 100% nylon, og de tilbyr et ekstra lag for å holde alle elementene du bruker for å fylle sammen.

Nylonposen er også vaskbar, slik at du kan sette den og alt dets innhold rett i vaskemaskinen. The Stuff Sack er også laget med sterk søm og gusseted for ekstra støtte.

Vi har brukt vår Molly Mutt hund seng i omtrent en måned, og jeg vil anbefale å få en ting sekk hvis du vurderer å kjøpe dette produktet. Det legger til litt mer penger på regningen, men det gjør fylling og rengjøring sengen så mye lettere.

En annen anmeldelse: Big Barker hundeseng for store raser

Disse sengene vil koste deg $ 35- $ 70 hvis du kjøper ting sekk også. Det er i Midt-spekteret av hundesengspriser, og det er veldig sammenlignbare med prisene på andre senger laget av samme kvalitet. Kan du finne en billigere hundeseng der ute? Selvfølgelig, men det vil ikke være så holdbart som den molly mutt hundesengen.

Du må ha materialet til å stikke sengen, så det kan ta deg en stund å spare opp nok kastet klær og sengetøy. Det er en slitesterk hundeseng, men det er ikke så praktisk som pre-fylt seng. Imidlertid vil en Molly Mutt hundeseng gi kjæledyret din ekstra komfort for å være omgitt av materialer som lukter som deg og din familie.

Les neste: DIY Dog Bed Project - noen ideer fra hele Internett

Sammendrag av Molly Mutt Dog Bed Review

Fordeler:

  • Molly Mutt hundesengDu stopper sengen med personlige ting som lukter som deg, som kan trøste til hunder
  • laget med slitesterke materialer og sterk, gusseted søm
  • Maskinvask og tørr
  • tilgjengelig i flere størrelser
  • Finnes i mange farger og mønstre som passer til ethvert hjemdekor

ULEMPER:

  • Du må selv legge sengen selv, så du trenger mange gamle puter, tepper, klær og andre klutmaterialer
  • Sammenlignbar i pris til andre hundesenger av samme kvalitet, men kommer ikke med fylling
  • Tradisjonelle pre-fylt hundesenger er mye mer praktisk

Nå er det din tur til å vurdere Molly Mutt hundeseng

Har du en av disse hundesengene? Bruker du tingssekken eller bare dyne? Liker hunden din så mye som vår gjør? Jeg vil gjerne høre din mening! Ta gjerne med dine personlige anmeldelser av dine egne anmeldelser eller Legg inn din videoanmeldelse eller bilder på vår Facebook-side.


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: den molly mutt hundeseng