10 Forskjellige typer hundesenger og hvordan du velger den rette

Ulike typer hundeseng

Hvert kjæledyr foreldre ønsker å gi bare det beste for sine kjære hunder. Og når det gjelder hundesenger, Utvalget kan være spesielt skremmende. Velge riktig seng for hunden din begynner med en klar forståelse av de forskjellige typer hundeseng. Dette vil hjelpe deg null-in på den mest hensiktsmessige madrassen for å hvile kjæledyrets slitne kropp på. Her er de 10 forskjellige typer hundeseng som vil danne grunnlaget for ditt valg av de riktige hvilene og sovende møbler for kjæledyrhunden din.

De 10 forskjellige typer hundesenger

Standard hundeseng

Ser mer ut som spesialputer eller puter, standard hundesenger er den vanligste typen hundesmadrass. Disse har ikke spesielle egenskaper i dem som felger, kanter, ortopediske skum og mange andre. Som vi allerede har nevnt, ser disse ut som puter eller puter som kommer i forskjellige former, farger og størrelser. Den vanligste formen er rund, selv om firkantet, ovalt og rektangulært er egentlig ikke langt bak. Materialene som brukes i deres fabrikasjon, varierer også. De fleste produsenter går for enten fleece eller flannel som det er generelt mykere og mer behagelig for kjæledyr. Noen hundeseng beslutningstakere går for mikrofiber stoff materialer mens andre vil velge faux suede å gi sine produkter et bestemt utseende av eleganse og luksus. Det er også de som gjør standard hundesenger ut av denim som dette er robustere enn de fleste.

Foam polstring eller polyester fylling gir pute til disse hundene. Noen produsenter setter Cedar-sjetonger i blandingen av FILL for å hjelpe i luktstyring og insektmiddel. De fleste av disse madrassene kommer med fullt vaskbare deksler. Disse kan komme i veldig billig - og shoddy-ser de som er veldig dyre, posh og designervarianter komplett med bling og andre ornamenter. Hvis du har en ellers sunn kjæledyrhund, Denne typen seng skal være stor. Men hvis du allerede har en aldringshund eller en hund som er diagnostisert med muskuloskeletale forhold, så vil du bedre se etter en annen type hundeseng.

Kennel hundeseng

Hvis du har en doggy som tilbringer mesteparten av sin tid inne i en kasse eller en kennel, trenger du en kennel hundeseng. Bare tenk på det som en vanlig skummadrass som danner en barriere mellom kjæledyret ditt og gulvet i buret. Som sådan er det vanligvis tynnere enn konvensjonelle madrasser. Mange er også designet for å være vannbestandige og enkle å rengjøre, da det er uunngåelig at kjæledyret ditt også vil urinere mens det er inne i kennelen eller kassen. Når det er sagt, er denne typen seng også perfekt for å reise kjæledyr som en liner for overflaten av deres transport.

Nesting hundeseng

Denne typen hundeseng er som en biffed-up standard hundeseng ved at den er ferdig med hevede kanter som enten gjerde omkretsen av hundesengen eller bare en del av det. Vanligvis gir disse hevede kantene eller felgene hundesenget utseendet til en fuglhøyde - høyt på sidene og danner en dyp plass i midten. Hunder som elsker å krølle opp eller snuggle opp for å sove, elsker denne typen seng. Det er også perfekt for kjæledyr som elsker å ha hodet eller nakke som hviler på en bolster-lignende contraption. Du kan se på disse hundesengene mer som sofaen eller sofaen, men er designet spesielt for din furrige venn.

Donut hundeseng

Det er lett å forvirre en doughnut hundeseng med en nesting hundeseng. Begge har faktisk hevet kanter. Imidlertid vil de hevede kantene eller kanten på en donut doggie seng bare omgir sengen. I tillegg kommer disse bare i rund form, derav navnet `doughnut`. Det er imidlertid ikke uvanlig å se en doughnut hundeseng som har en oval form. Hva er virkelig bemerkelsesverdig om Donut Doggie-sengen er at disse er ekstremt myke at hundene er kjent for å tilbringe timer krøllet opp i deres humongous doughnut hull for en seng. Det er således perfekt for hunder som elsker å krølle opp med målet om å bli koselig og skjegg. Dessverre, hvis du har hunden venner som allerede er gamle eller er i en svekket tilstand, kan denne typen hundeseng ikke være egnet siden bolsterfeltet er litt høyere enn en typisk nestinghundeseng.

Du vil kanskje også like: Hundesenger for små hunder

Dekket hundeseng

Ancestral hunder antas å være Dyr. Dette er prinsippet bak utformingen av dekket hundeseng. Det er som en nesting hundeseng eller til og med en doughnut hundeseng, men med et toppdeksel. Dette skjuler effektivt hunden din mens den sover. De fleste dekket eller hettejakker er utformet som miniatyrhus eller til og med telt som gir hunder et veldig behagelig retrettshus for dem å snuggle og koselig opp. Noen hette hundesenger består av en kurvkurv med en standard doggie seng plassert inne. Dette er den perfekte løsningen for hunder som virkelig elsker snuggling mens du sover. Dette gjelder spesielt for små raser av hunden. Det er også ideelt for naturlige hulene, så vel som de som har en sjenert personlighet.

Ortopedisk hundeseng

Hvis du har kjæledyr som har muskuloskeletale problemer, er allerede i deres twilight år, eller er født naturlig tynt, da Ortopediske hundesenger er ganske enkelt perfekt. Denne typen hundeseng kommer med høyt spesialisert skumpolstring som effektivt samsvarer med den naturlige formen på hundens kropp i et forsøk på å distribuere sin vekt jevnt og lette presset fra Bony Prominences, spesielt leddene. Denne hundens seng kommer noen ganger med et varmeelement for å bidra til å gi beroligende komfort for Hunder med leddsmerter og muskelspasmer. Poenget er at ortopediske hundesenger er spesialiserte sovesofaer som er ekstra milde på hundens kropp, spesielt leddene. Det er perfekt for Husdyr med hip dysplasi, Canine artritt, og andre problemer med artikulære og muskuloskeletale systemene.

Forhøyet hundeseng

Det er noen grunner til at noen hund eiere elsker en forhøyet eller hevet hundeseng. Siden sovende overflaten er forhøyet flere tommer fra gulvet som gir litt avstand mellom kjæledyrets kropp og en ellers kald eller til og med skittent gulv. En annen grunn til at en forhøyet hundeseng er foretrukket, er fordi det kan gi en viss grad av beskyttelse for hunder fra å bli angrepet av visse insekter og til og med skadedyr. Forhøyede hundesenger kommer vanligvis med metallrammer som sovesofaen er montert på. Noen design kommer med sovende overflater bestående av robuste maskepaneler som gir mulighet for eksepsjonell ventilasjon og maksimal kjøleeffekt på hunden din. Dessverre, hvis du har en aldringshund eller en som har ortopediske bekymringer eller til og med en rase som er mer utsatt for å utvikle tilbake problemer som Dachshunds, så kan en forhøyet hundeseng ikke være en god ide.

Relatert innlegg: Hundetrapper til sengs

Reise hundeseng

Denne typen doggie seng er som din sovepose som du enkelt kan rulle opp eller brette for enkel å bære, noe som gjør den til den ideelle løsningen for hunder som elsker å merke seg i deres kjæledyrs foreldres reiseopplevelser. Disse er vanligvis tynnere enn standard hundesenger på grunn av behovet for å være lett og pakbar.

Du vil kanskje også like: Hund soveposer

Kjølehundeseng

Det er raser av hund som er mer utsatt for overoppheting, spesielt i sommermånedene. Kjølehundesenger kan bidra til å gi en nifty løsning for slike hjørnetenner. Disse doggiemadrassene er designet med et spesielt materiale som bidrar til å sørge for en lengre varig kjølesensasjon på hunder. Disse materialene kan være gellignende væsker eller enkle vann. Som sådan bør sengen selv hindre den raske oppvarming av kjølevæsken inne. Ulike produsenter vil ha forskjellige kjølesystemer innebygd i sine doggie senger. Det er lurt å følge de spesifikke instruksjonene til produsenten for større sikkerhet.

Relatert innlegg: Dog kjøling pads

Oppvarmet hundeseng

Små og naturlig hudfulle raser av hunder er mer utsatt for hypotermi enn andre, spesielt i de kaldere månedene. Oppvarmet hundesenger Gi en oppvarmingsløsning ved å integrere en rekke teknologier som er mye som ligner på elektriske tepper og varmeputer. Dette er også perfekt for hunder som har smertefulle ledd som varme kan bidra til å øke felles mobilitet. Det er imidlertid svært viktig å forstå at oppvarmede hundesenger nesten alltid kjører på elektrisitet, så det er viktig å observere grunnleggende sikkerhetsprotokoller. Det er også viktig å følge instruksjonene fra Doggie Bed-produsenten.

Relatert innlegg: Hund tepper

Faktorer å vurdere når du velger riktig seng for din hund venn

Forstå de 10 forskjellige typer hundesenger bør hjelpe deg med å danne en mening om hva du synes er den rette sengen for din furry pal. Dette er imidlertid ofte ikke nok siden du også må vurdere noen andre ting å komme til en bedre informert beslutning. Her er noen faktorer du må vurdere når du velger riktig seng for hunden din.

  • Størrelse

Mens det er helt greit å få en stor seng for din lille hundeslag, kan det samme ikke sies om en stor hund som har en liten seng. Canine Sleeping Møbler kommer i forskjellige størrelser som vanligvis dekker et bredt spekter av standard rase størrelser. Mange produsenter gir også retningslinjer for størrelsen på hunder som passer til sitt produktsortiment. Det er viktig å ta svært nøyaktige målinger av hundens høyde og lengde, da disse to parametrene er kritiske for å få riktig størrelse på hundesengen.

  • Kjæledyrs sovende oppførsel

Det er hunder som elsker å krølle opp mens det er de som sover mye som deres menneskelige mestere, fullt utstrakt. Det er hunder som sover med sine mumier vender oppover og deres lemmer strukket helt opp og ned. Det er kjæledyr som ikke kan sove med mindre de er i stand til å skjule hodet. Det er også de som ikke kan sove hvis de ikke kan dingle hodet eller deres lemmer. Hele poenget er at du må forstå kjæledyrets sovende oppførsel hvis du vil få dem til høyre hundeseng.

  • Kjæledyrs tyggeadferd

Du vil ha en komfortabel seng for kjæledyrhunden din. Men hvis hunden din bare kommer til å rive sin doggie seng i løpet av timer med å bruke den, så vil du bedre begynne å tenke på å få en mer tyggebestandig doggie seng. De fleste doggie senger kan stå til tyggeadferd av mild til moderate chewers. Men hvis du har en tungvekt chewer, vil din beste sjanse være de som er konstruert av ballistiske nylon, denim, eller andre materialer som har vist seg å være usedvanlig tøffe mot tunge chewers.

Relatert innlegg: Best Upestructible Dog Bed

  • Hundens eksisterende helsetilstand, hvis noen

Som vi har nevnt ovenfor, hvis du har et sunt kjæledyr å få en standard, nesting, doughnut, eller til og med forhøyet doggie seng bør være ok. Men hvis du har et kjæledyr som allerede er gammelt, har felles eller muskuloskeletale problemer, er i høyrisiko for utviklingen av visse forhold som hypotermi eller overoppheting, eller annen helsemessig tilstand som kan kreve en spesialitetsseng, så vil du ha å faktorere disse i din beslutning, også.

  • Kjæledyrs behov for komfort

Alle hundene elsker å sove og hvile i en veldig komfortabel seng. Dette er en av de mest grunnleggende årsakene til at du vil kjøpe en seng for hunden din, ikke? Når det gjelder trøst i hundesenger, må du være veldig selektiv siden komfort er vanligvis koblet til typen fylling som sengen har.

  • Budsjett

Jobber alltid med et budsjett og streber etter å holde fast i det. Canine senger varierer vanligvis i pris fra så lavt som noen få titalls dollar til noen få tusen dollar. Forstå at det er gode kvalitetssenger som er relativt billige. Det er også veldig dyre hundesenger, men er dårlig konstruert. Det vi sier er å alltid sjekke kvaliteten på produktet du vil kjøpe annonse evaluere om det gir stor verdi i forhold til budsjettet ditt eller ikke.

Hunder fortjener den rette sengen for dem å hvile, sove, og til og med gjenopprette fra deres helsetilstand. Din forståelse av de 10 forskjellige typer hundesenger skal hjelpe deg med å velge den rette for hunden din.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Forskjellige typer hundesenger og hvordan du velger den rette