Hvordan velge den perfekte hundesengen

Det er viktig at hunden din er gitt sin egen seng, fordi dette vil være stedet for seg selv. Lære å velge den beste hundesengen for din valp, sørger for at du velger typen som vil være komfortabel, holdbar og en perfekt passform spesielt for ditt individuelle kjæledyr.

Plukker den beste hundesengen for din valp

Å vite hvordan du velger den perfekte hundesengen, vil spare deg for å måtte erstatte slitte senger 2 eller 3 ganger hvert år. Mens høy kvalitet hundesenger er dyrere, kan de spare penger i det lange løp. På den annen side trenger den perfekte sengen for kjæledyret ditt ikke å være et dyrt merke, og det er andre viktige faktorer å vurdere.

Hvis du prøver å velge en passende seng for din pooch, er det minst seks ting du trenger å huske på:

  1. Hva er hundens lengde og høyde målinger?
  2. Hvilken stil / fargeseng vil samsvare med ditt hjems innredning?
  3. Hvor skal du sette sengen?
  4. Hvilket materiale er sengen laget av?
  5. Vil det være lett å rengjøre?
  6. Hvilken type funksjoner krever kjæledyret ditt?

Jeg går inn i alle disse tingene mer detaljert nedenfor. Med mindre du er på et strengt budsjett, bør prisen ikke være den største faktoren i din shoppingopplevelse. Og du kan sikkert finne billige hundesenger for $ 20 eller mindre som kanskje bare er den perfekte passformen for valpen din.

Den eneste grunnen til å kjøpe et dyrere merke er på grunn av deres materialer av høy kvalitet, og dermed gjøre sengen mer holdbar og økende lang levetid. La matte: Hvis du bruker $ 20 hver tredje måned for å erstatte en billig hundeseng, bruker du $ 80 hvert år. Hvis du kunne bruke $ 200 på en høy kvalitet kjæledyr seng med en 10 års garanti (som Big Barker, For eksempel), du sparer i hovedsak omtrent 8 års verdi for utgifter.

Hvordan velge den beste hundesengen

Hvordan velge den perfekte hundesengen

Hvis du kan ta med hunden din shopping med deg, er det den enkleste måten å finne riktig passform. Du kan gi din valp en sjanse til å prøve ut forskjellige kjæledyrsenger, som også hjelper deg med å velge riktig størrelse.

Men de fleste handler for hundesenger online, fordi prisene er generelt mye billigere. Vurder de følgende seks aspektene, og du vil få din pooch avslappende på deres nye kjæledyrseng på kort tid.

1. Hva er hundens målinger?

Som jeg demonstrerer i videoen min, må du måle hunden din før du handler for en ny hundeseng. Ved hjelp av et stoffbånd måler du måler hans høyde og lengde, som jeg har demonstrert her.

La si din hunden er 30 & # 8243; lang. Da må du kjøpe en seng som er minst 36 & # 8243; lang. Dette vil tillate kjæledyret ditt nok plass til å strekke seg ut uten å falle av sengen.

Vær også sikker på å måle hundens høyde, og kjøp en hundeseng som er minst samme høyde som kjæledyret ditt.

Hvis du har flere hunder, skal de dele sengen? For eksempel elsker hundene mine å snuggle opp sammen, Men ikke alle kjæledyr liker å dele sin soveplass. Hvis du forventer at du skal dele sengen, anslå størrelsen på den sengen som trengs for å holde flere hunder.

Hvilken stil / fargehundeseng vil samsvare med ditt hjem

2. Hvilken stil / farge seng vil samsvare med ditt hjem "S innredning?

Ikke den viktigste tingen, men noen kjæledyrseiere vil kanskje vurdere det. Kanskje du ikke vil velge en hundeseng som kommer til å stikke ut som en sår tommel (eller kanskje du gjør). Uansett, tenk på stilen til ditt hjem og hvilken type hundeseng ville se best ut med resten av hjemmet ditt.

For eksempel, hvis ditt hjem er dekorert med nøytrale farger, Du vil sannsynligvis ikke ha en fargerik hundeseng med et dristig mønster.

Også, tenk på rom som du har tilgjengelig rundt ditt hjem. Kanskje du har plass til en stor forhøyet seng, eller kanskje ditt hjem er en liten leilighet og et salongbord med en innebygd hundeseng ville være et bedre alternativ.

3. Hvor vil du plassere hundesengen?

Skal du forlate hundens seng i en stasjonær sted eller flytte den rundt ditt hjem? Hundene mine har flere senger, men vi begynte ikke på den måten. Vi har kjøpt en hundeseng om gangen gjennom årene, og før vi hadde flere senger, måtte vi flytte dem rundt.

For eksempel, i løpet av dagen, vil hundene mine ligge på kontoret med meg, så jeg ville forlate sengen der inne. På fine sommerdager, liker de å legge i solen på verandaen, så jeg må ta sengen ute som dette. Å ha flere senger har løst dette problemet.

Hvis du ikke har råd til å kjøpe flere hundesenger akkurat nå, må du kanskje flytte din pups seng rundt en stund. Hvis det er tilfelle, kjøp en Lettvekt seng og den som er lett å ta fra rommet til rommet selv.

Hvis du tar hunden din på en bil ofte, vil du kanskje finne en seng som passer lett i bilen din, som Backseat barker. Alt dette er å si: tenk på hvor og hvordan Du bruker kjæledyrsengen før du kjøper.

Hvilket materiale er sengen laget av?

4. Hvilket materiale er sengen laget av?

Dette er den vanskeligste delen som velger den beste hundesengen for kjæledyrene dine. Dette er også den variabelen som mest i stor grad påvirker prisen på sengen. For eksempel vil Kina-laget senger alltid være billigere enn USA-laget hundesenger.

I videoen ovenfor viser jeg deg et eksempel på en seng fylt med Poly-Fill og en seng som er laget med ortopedisk minne skum. Den ortopediske skumbunnen som hundene mine bruker, er fra Big Barker, og hundesenger som dette er designet for å støtte hundens kropp mens de sover.

Jeg vet hva du tenker: & # 8220; er ikke det poenget med alle hundesenger?& # 8221; Ja, men noen hundesenger gjør en mye bedre jobb med å støtte dyret enn andre. Som du kan se, blir hundesenger som er fylt med polyfyllingsfylling, mishapen over tid - vanligvis innen bare noen få måneder - og begynner å sakke eller gå flatt.

Senger laget av høyere kvalitet materialer, som minne skum, varer mye lenger (mange i 5 eller flere år, og derfor kan noen produsenter tilby en 10 års garanti). Mens disse minne skum hundesenger er dyrere, kan de faktisk ende opp med å spare penger i det lange løp fordi du ikke trenger å erstatte billige hundesenger som blir misshapen og ubehagelig noen få måneder.

5. Hvor lett er hunden sengen å rengjøre?

Du må Vask en hundeseng nå og igjen, og noen senger er enklere enn andre.

Heldigvis er det enkelt å velge en hundeseng som er enkel å rengjøre. Jeg anbefaler å se etter en seng med et deksel som kommer lett av og er maskinvaskbar.

Annet enn vanlig vasker, vet du aldri når du må rengjøre en hundeseng i tilfelle at kjæledyret ditt har en ulykke eller blir syk på sengen sin. Du vil også vaske sengen som dekker ofte for å hindre lukt, holde parasitter i sjakk og fjerne skurhår.

6. Hvilken type funksjoner krever kjæledyret ditt?

Den siste tingen å vurdere når du lærer å velge den perfekte hundesengen, er hva som har hunden din, vil kreve. For eksempel, gjør din pooch å rede før du ligger ned eller Store hans hode opp med en pute? Har hunden din leddgikt, hip dysplasi?

Det er kjæledyrsenger som er formet som grotter som gjør at poochen kan krype inn i og snuggle under dekselet. Kanskje hunden din bare liker å strekke seg ut når han snoozes.

Dette kommer ikke til å være sengen som du sover på, så gjør ikke ditt valg basert på hva du Tenk ser søt eller komfortabel ut. Ta med hundens behov og preferanser når du tenker på hvordan du velger den beste hundesengen for dem, og kjæledyret ditt vil sette pris på det.

Les neste: Den beste hundesengen

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan velge den perfekte hundesengen