Selvoppvarmende hundeseng: hva er det og trenger hunden din en?

Kjøpsguide til selvoppvarmende hundesenger

Du har sannsynligvis kjørt over den selvvarme hundesengen Mens du handler for andre ting for din valp, spesielt blant vinterhundens forsyninger (selv om det ikke nødvendigvis er et vinter-eksklusivt element). Hvis du er som andre kjæledyrseiere, har du sannsynligvis noen spørsmål om denne typen kjæledyrseng, inkludert hva det er, hvordan det fungerer, hva er det som er hensikt og om hunden din selv trenger en.

Hva er en selvoppvarmende hundeseng?

Denne typen sengen benytter hundens kroppsvarme for å varme innsiden av sengen. Selvvarmende senger er ikke det samme som oppvarmede hundesenger, selv om. Hvor oppvarmede hundesenger, eller oppvarming hund pads, Krev et strømuttak for å nå og opprettholde ønsket temperatur, en selvoppvarmende kjæledyrseng bruker Ingen strømledning eller ekstern varmekilde.

Som med andre hundesengalternativer, kommer den selvvarmende hundesengen i en rekke design for å imøtekomme de varierte sovende stilene og holdbarhetsbehovene til individuelle hunder. Vi diskuterer de flere stilene og spesifikke alternativer senere, men først la oss snakke om hvordan det fungerer, fordelene og om du selv trenger en.

Hvordan fungerer selvoppvarmende hundesenger?

Den selvvarmende hundesengen virker ved å inkorporere et lag med isolerende materiale i puten av sengen. Dette materialet fungerer av reflekterer den infrarøde strålingen ("Kroppsvarme") som sendes ut av hundens kropp tilbake til dem for å holde dem varme.

Den type isolerende materiale som brukes i en selvoppvarmende hundeseng varierer avhengig av produsenten av sengen, med hver produsent som konkurrerer om å produsere det mest holdbare og effektive materialet til laveste pris for dem.

Materialene som brukes i selvoppvarmende kjæledyrsenger, er nesten alltid proprietære formler, så mens du vil kunne finne ut om de er giftige eller ikke-giftige, vil du få problemer med å finne ut nøyaktig materiell sammensetning.

Hvordan å handle for en selvvarmende kjæledyr seng

Med mange modeller av selvoppvarmende senger for hunder å velge mellom og med forskjellige materielle komposisjoner, hva skal du være på utkikk etter når du kjøper hunden din en høy kvalitet selvoppvarmende seng? Her er noen poeng.

1. Velg en seng som passer til hundens sovende stil

Først og fremst, velg en seng som passer til hundens individuelle behov over stilen eller hvor godt det passer i hjemmet ditt. Hvis de elsker å sove krøllet opp, velg en "cuddler", "doughnut" eller "bagel" type seng som gir ekstra støtte rundt kroppen for å lette lettere curling. Hvis hunden din på den annen side er en "slankere" opt for en bolster-stil seng som gir dem noe å lene seg mot når de sover.

2. Velg den som har plass til hundens alder og helse

På samme måte er det også viktig at når du velger en seng for valpen din, har du imøtekomme deres nåværende Helse bekymringer. Hvis hunden din har leddgikt, velg en seng som gir en tykkere ortopedisk base for mer støtte, eller hvis du har en hund som er ustabil på føttene, velger du en seng med et glidende stoffdeksel.

3. Se på bestemte merker som du allerede stoler på

Det er en tommelfingerregel som går for alt du noensinne vil kjøpe for din fido. Alltid kjøpe fra et merke som du stoler på, en som har et godt omdømme; Ikke gå med den billigste sengen bare for å spare penger som du vil miste mer i det langsiktige uansett.

En god hundeseng kan vare din hund i mange år, og det er verdt investeringen fordi du vil spare penger på å ikke måtte kjøpe den, og muligens til og med spare på veterinær regninger. En dårlig kvalitet hund seng vil ikke bare falle fra hverandre, men det er også en mulighet for at den er laget med giftige materialer.

4. Les alltid etikettene først!

Mens selvoppvarmende hundesenger ikke alltid kan fortelle deg eksakte komposisjoner av materialer, kan de fortelle deg hvor en seng ble gjort, og de kan tilby advarsler og advarsler hvis en seng inneholder potensielt farlige materialer. Selv om en seng ikke tilbyr en advarsel, kan du kanskje avgjøre om en seng inneholder giftige materialer basert på materialer som er oppført på produksjonsetiketten.

  • Unngå senger som ble laget i land med LAX Sikkerhetsstandarder, som Kina.
  • Unngå senger som inneholder giftige brannhemmende kjemikalier.
  • Unngå senger som inneholder PBDES (polybromerte difenyletere).
  • Unngå senger som inneholder ftalater (PVC er også kjent som PVC eller polyvinylklorid).
  • For skumbaserte senger, se etter en seng som har en Certipur-US® sertifisering.
  • Se etter en seng som er laget i U.S. bruker USAs hentet materiale.
  • Se etter senger som følger med en bestemt garanti, for eksempel, Big Barker.
  • Unngå senger som bruker skum som ble laget i Kina, selv om sengen ble montert i U.S.

5. Les tilbakemeldinger og anmeldelser fra andre kjæledyrseiere

Selv om hvert produkt har en kritiker, kan du fortelle mye om et selskap basert på deres tilbakemelding på nettet og vurderinger fra kunder. Finn ut hva folk sier om sengen du vurderer.

Er det holdbart? Fjerner det raskt? Har det en lukt til den? Inneholder det tvilsomme materialer? Hvis tilbakemelding og vurderinger på en seng er overveldende negativ, er det best å sidestep det alternativet og se etter en seng med en mer positiv mottakelse.

6. Hvis mulig, la valpen din undersøke sengen på forhånd

Hvis det er mulig, la poochen din undersøke den nye sengen før du kjøper den eller i det minste kjøp det fra en forhandler som gjør det mulig å returnere på varer. Akkurat som oss har våre hunder preferanser for visse materialer, strukturer, teksturer og lukt. La pusten din undersøke en seng før du forplikter deg til det, gir deg en bedre ide om at de vil bruke sengen eller ikke.

Les også: Hvordan få hunden til å sove på en hundeseng

Fordelene med en selvoppvarmende seng for hunder

Så, hvilke fordeler tilbyr en selvoppvarmende hundeseng at hunden din ikke kan oppleve med en mer tradisjonell hundeseng? Her er bare noen av dem.

  1. Forbedret sirkulasjon fra oppvarmede senger fremmer helbredelse av skader hos dyr som næringsstoffer leveres til kroppen mye raskere.
  2. En mer stabil kroppstemperatur for hunder som gjenoppretter seg fra å være i en forsømt fysisk tilstand og unge valper.
  3. Bekvemmeligheten av ekstra varme i kjøligere klima eller bare om vinteren uten behov for farlige strømuttak og ledninger.
  4. Varmere ledd betyr mer fleksible ledd og mindre stivhet under kaldere vær.
  5. Varme skaper en mer beroligende opplevelse for hunden av Fremme muskelavslapping og til og med induserer søvn.
  6. Økt varme uten fare for brenningene som kan skyldes bruk av elektrisk oppvarmet kjæledyrsenger.

Trenger hunden din denne sengen?

Ikke hver hund trenger en selvvarmende seng, så hvordan vet du om hunden din trenger en? I vår erfaring er denne typen seng best egnet til hunder som & # 8230;

  • Lider av leddgikt eller på annen måte vondt ledd.
  • Bor i kaldere klima.
  • Opplev alvorlig separasjonsangst.
  • Blir ofte kjølt på grunn av å ha hårtap, en tynn frakk, lav kroppsvekt, skjoldbruskkjertelforhold, å være eldre, eller være syk og ikke i stand til å regulere kroppstemperaturen, spesielt om vinteren eller kaldere klima.

Mest populære selvoppvarmende hundesengvalg

Som deres fordeler blir kjent og deres popularitet stiger, er det nå rikelig med selvoppvarmende senger for hunder å velge mellom. Nedenfor er noen av våre favorittvalg, og det som generelt regnes som de beste selvoppvarmende hundesengene på markedet i dag.

Aspen Pet Self Warming Beds av PetMate

Pris: $ 39.09
Få det hit

Aspen Pet selvoppvarming seng fra petmate er et flott selvoppvarmende seng alternativ for plassering på toppen av en barneseng seng. Vi anbefaler ikke dette som en frittstående seng fordi det bare ikke har nok polstring i bunnen for støtte, men selvoppvarmingsfunksjonen gjør en flott sammenkobling med Coolaroo eller Kuranda-sengene i kaldere temperaturer og for hunder som trenger den ekstra varme. Innsiden av sengen er laget av sherpa-lignende fleece og utsiden av sengen er en slitesterk corduroy som vi er spesielt glad i. Det er flere former og størrelser på denne sengen tilgjengelig, den største vesen 35 "x 27" som er priset til $ 39.09.

American Kennel Club Thermal Houndstooth Varme Dyr Bed

Pris: $ 39.99
Få det hit

Hvis yppen din er en cuddler, er den amerikanske kennelklubben Thermal Houndstooth Selvoppvarming Memory Foam Pet Bed et rimelig alternativ fra et kvalitetsfirma. Måling 30 "x 30" x 7 ", vi elsker det faktum at bolster av sengen er både myk og solid og at koppformen gir støtte hele veien rundt sengen. Dette er ikke et alternativ for dine større valper fordi sengen maxes ut på 30 ", og vi anbefaler det ikke for eldre hunder som trenger den ekstra felles støtten fordi det bare ikke er støttende nok for de seniorleddene. Vi elsker dette alternativet for våre mindre valper, men så vel som det faktum at det kan vaskes og tørkes.

Innendørs kjæledyr trekant nest ved å gjøre deg perfekt

Pris: $ 26.99
Få det hit

Dette er en selvoppvarmende hundeseng for de mindre valpene (opptil 16 kg.) som liker å grave under dekslene. Laget som en koset sekk, måler denne nestsengen 19.7 "x 15.7 "x 11.8 "og er laget av et plysj fleece materiale designet for å beholde varme. Du må kanskje investere i mer enn en av disse sengene hvis du har katter i husstanden eller mer enn en hund fordi det er den stramme passformen til denne sengen som gjør det fint og varmt. Vi elsker denne sengen som en reise seng fordi det er enkelt å transportere og små nok til å stikke bort omtrent hvor som helst.

K & H Pet produkter selvoppvarmende runde komfortable sovende

Pris: $ 54.53
Få det hit

K & H Self-Warming Round Sleeper Bed har en 18 "diameter og høye vegger som skaper en følelse av sikkerhet og bidrar til å beholde varme. Vi elsker denne selvoppvarmende sengen for hunder som liker å sove krøllet seg tett i en ball, men som liker den ekstra støtten til de hevede sideveggene. Den ene tingen vi ikke elsker om denne sengen er at basen pute er syet inn i sengen, men dette er ikke et stort problem siden hele sengen passer inn i vaskemaskinen.

Beste venner av Sheri Luxury Shag Faux Fur Donut Cuddler

Pris: $ 129.95
Få det hit

Det er altfor få selvoppvarmende hundesenger tilgjengelig for store hunder, og dette er en av våre favoritter! I likhet med en stor "beanbag" seng, er hele sengen i samsvar med hundens form og er perfekt for Burrowers, Cuddlers og Leaners. Vi elsker hvor myk utsiden av denne sengen er, og den rimmet kanten er akkurat nok til å gi din valp et sted å hvile hodet. Vår favoritt ting om denne sengen er at 45 "sengen er stor nok til gigantiske raser, flere mindre raser, eller for deg å snuggle opp med valpen din og ta en lur!

Les neste: De 50 mest tøffe hundesengene

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Selvoppvarmende hundeseng: hva er det og trenger hunden din en?