Gjennomgang: eluxurysupply ortopedisk hundeseng

Hvis du handler for ortopediske hundesenger, Sjansen er at du allerede har gjort noen undersøkelser. Mange kjæledyrseiere tror at noe mykt materiale vil lage en god hundeseng, men substandard sengetøy kan faktisk skade hundens kropp over tid. Noen senger, som Eluxurysupply ortopedisk hundeseng, er spesielt designet for å støtte hundens kropp og gi komfort mens han sover.

En ortopedisk hundeseng er laget med minne skum eller et lignende materiale. Formålet med disse sengene er å gjenoppleve stresset på trykkpunkter når hunden din ligger ned. Når du sover på hardt gulv, tepper eller tynne hundesenger, kan Fido føle hvert trykkpunkt.

Dette får ham til å skifte rundt mye mens du sover. Mens du kanskje ser ham & # 8220; Sleeping & # 8221; I mange timer hver dag, han faktisk kaster og snu og ikke får kvaliteten hvile som hans kropp trenger.

Ortopediske senger tar det stress av bein og ledd. Dette tillater ikke bare at valpen din sover bedre, men det hjelper også i langsiktig hofte, bein og felles helse.

Så, hva kan vi lære av denne informasjonen?

Vel, de fleste hundeeiere begynner ikke å tenke på ortopediske senger til kjæledyrene begynner å vise tegn på aldring. Som du kan se, bør du tenke på en topp kvalitet seng for hunden din når han er en valp. Jo før du gir ham et behagelig sted å sove, jo mindre stress og trykk blir satt på bein og ledd.

Eluxurysupply Orthopedic Dog Bed ReviewBare fordi din unge hund ikke viser tegn på leddgikt eller hip dysplasi nå, betyr det ikke at han ikke vil i fremtiden. Du kan kanskje forlenge helseproblemer som disse med noen få år hvis hunden din har en komfortabel og myk seng å sove på.

Vi har hatt ortopediske senger for våre hunder i et par år nå, og en ting jeg har lært er at de ikke alle er gjort det samme. Jeg var spent på å teste kvaliteten på eluxurysupply Ortopedisk hundeseng for å se hvordan det ville holde opp med våre tre jenter, og 4 måneder senere er jeg fortsatt fornøyd med denne sengen.

Flere videoanmeldelser: Beste Dog Supplies Anmeldelser

Ortopedisk hundeseng gjennomgang: Eluxurysupply Gel Memory Foam Orthopedic Dog Bed

Eluxurysupply Orthopedic Dog Bed Review

Først av alt, la meg forklare at hvis du ikke er forelsket i utformingen av sengen over, ingen bekymringer. eluxurysupply Tilbyr tonnevis av flotte design. De har dristige mønstre og flere enkle design, og de tilbyr hundeseng deksler i nesten alle farger.

Du vil definitivt kunne finne en som passer til din innredning og din stil. Hvis du liker dette mønsteret, kalles det kullpiler.

Uansett hvilken eluxurysupply ortopedisk hundeseng du velger, vil den komme fylt med et stykke 5-tommers tykt gel-infisert minne skum. Skummet er Certipur sertifisert, som i utgangspunktet betyr at skummet er trygt og laget uten mange vanlige kjemikalier som finnes i andre minne skummaterialer.

Disse sengene er tilgjengelige i 3 størrelser, inkludert:

  • Liten - 22 & # 8243; x 27 & # 8243; x 5 & # 8243;
  • Medium - 27 & # 8243; x 36 & # 8243; x 5 & # 8243;
  • Stor - 36 & # 8243; x 45 & # 8243; x 5 & # 8243; (Dette er størrelsen vist i min video gjennomgang ovenfor)

I SLEKT: Bedtime Basics - hvorfor din fido trenger en hundeseng

Sengen dekker er laget av 100% bomull, og de er vanntette. Dette er en stor fordel for valper eller eldre hunder med inkontinensproblemer. Du kan også bestille deksler separat, slik at du kan endre dem ut i forskjellige årstider eller ha en sikkerhetskopi klar når det er på tide å kaste en hundesengdeksel i vasken.

Eluxurysupply Orthopedic Dog Bed Review

Som du vil se i min videoanmeldelse, er dekslene utstyrt med en sterk glidelås for enkel fjerning. Det er også en beskyttende encasement under dekselet som beskytter minneskumfyllingen mot flekker eller skade.

Du kan også se meg teste minneskumet i min videoanmeldelse. Du kan se hvor raskt det kommer tilbake etter at jeg presset den inn. Som jeg nevnte, har hundene mine brukt denne sengen i 4 måneder, og du vil aldri vite det. Minnetskumet er like plysj som det var dagen vi mottok den.

Jeg kunne lett fortelle at minneskummet var av god kvalitet, men hundene mine ødelegger alltid sengetøy. Jeg var skeptisk på hvor godt dette dekket ville holde opp til dem.

To av våre hunder elsker å nest. Både vår bokser og vår beagle blanding elsker å grave før de legger seg ned. Våre beagle er det verste; Hun vil skrape og ripe på samme sted i noen minutter før hun bestemmer seg for å ligge ned.

Jeg er fornøyd med måten at dette dekselet holder opp til all graving og nesting. Så langt kan du ikke engang fortelle at de har klør det daglig de siste 4 månedene. Det er maskinvaskbart, og hver gang jeg tar den ut av vaskemaskinen, ser det ut som nytt!

Så langt som lang levetid er bekymret, Jeg må holde deg oppdatert. Så langt så bra, men jeg oppdaterer denne anmeldelsen hvis noe endres. De fleste selskaper som gjør minne skum senger vil gi et estimat for det skummets liv som de bruker. Eluxurysupply gjør det ikke, så jeg forventer å få minst 10 år ut av denne sengen, som er ganske standard for minne skum senger av denne kvaliteten.

Anbefalt: Typer av hundesengetøy - matter, senger, puter og sofaer

Eluxurysupply Orthopedic Dog Bed Review

Minnetskumet er høy kvalitet, dekselet er holdbart og lett å rengjøre - så denne sengen er perfekt, høyre? Vel, mens kvaliteten er flott, er det definitivt å koste deg.

Hvis du har gjort forskning på høykvalitets hundesenger, spesielt ortopediske senger, vet du at de kan være ganske dyre. Avhengig av den størrelsen du trenger, varierer disse sengene i pris fra $ 75.99- $ 140.99 på Amazon.

Mens det kan virke som mye for en hundeseng, husk at i motsetning til billigere senger laget med poly-fill, vil hunden din fortsatt bruke denne sengen 10 år fra nå. Du vil faktisk spare penger i det lange løp fordi du ikke trenger å erstatte Fidos seng hvert år eller to.

Selskapet tilbyr også en betalingsplan på deres hjemmeside og en 30-dagers gratis returpolicy hvis du ikke er fornøyd med produktet. I tillegg tilbyr de gratis frakt i U.S.

Sammendrag av Eluxurysupply Orthopedic Dog Bed Review

Fordeler:

  • Eluxurysupply ortopedisk hundesengTilgjengelig i 3 størrelser og mange mønstre
  • Fylt med 5-tommers tykt gel-infused minne skum som er certipur sertifisert
  • Dekselet er laget av 100% bomull, og det er vanntett
  • Dekselet er utstyrt med en sterk glidelås for enkel fjerning, og det er maskinvaskbart
  • Dekselet har stått opp til 4 måneder av hundene mine, riper og nestet flere ganger hver dag

ULEMPER:

  • Mye dyrere enn tradisjonelle hundesenger laget med poly-fill

Nå er det din tur til å vurdere eluxurysupply ortopedisk hundeseng

Har du kjøpt denne sengen for hunden din? Bestilte du en og returnerer det fordi du ikke var fornøyd. Positiv eller negativ, vil vi gjerne høre din anmeldelse av dette produktet. Å dele din mening kan hjelpe andre hundeeiere som handler for en topp kvalitet seng for hunden deres. Du er velkommen til å dele din eluxurysupply ortopediske hundesengs mening i kommentarene nedenfor eller la en video gjennomgang på Vår Facebook-side.


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: eluxurysupply ortopedisk hundeseng