Gjennomgang: buddyrest memory foam dog bed (2018)

Hver hund trenger en kvalitetsseng. Det er ingen unntak fra denne regelen. Store og små raser trenger kvalitetssengetøy. Unge hunder og eldre kjæledyr trenger en kvalitetsseng. Memory Foam Senger gir støtte og komfort for hunder av hver størrelse. De BuddySest Memory Foam Dog Bed tilbyr helsemessige fordeler av en kvalitet, støttende seng parret med slitesterk teknologi for å hindre tygging og ødeleggelse.

Hvorfor trenger hunden din en seng? Det er mange grunner. Først gir en topp kvalitetsseng isolasjon for hunden din hele året. Det vil holde ham opp av det kalde gulvet om vinteren og fornærmelse for å hjelpe deg med å kjøle ham i sommermånedene.

Også, minne skum hundesenger kan forhindre potensielle problemer med hund artritt, eller lindre smerten hvis hunden din allerede har leddgikt. Studier har også vist at hundene raskt liker å være komfortable senger og foretrekker sin egen seng for å sove over hundekasser, matter eller andre produkter.

BuddySest Memory Foam Dog BedSelv om du tillater poochen å sove i sengen med deg om natten, er det fortsatt gunstig for ham å ha en egen seng. En hundeseng gir Fido et sted å hvile som er helt eget. De fleste av oss ser våre senger som en komfortabel oase som vi lengter å krype inn i hver natt. Vil du ikke ha din furrige venn å ha samme luksus?

Det er mange forskjellige Typer av sengetøy tilgjengelig, og en ortopedisk hundeseng er laget med minne skum eller et lignende materiale. Formålet med disse typer senger er å gjenoppleve stresset på trykkpunkter når hunden din ligger ned.

Vi har hatt ortopediske senger for våre hunder i mange år nå, og vi har funnet et problem med alle som vi har prøvd. Våre hunder liker å skrape og nest før du ligger ned. Ofte tåler dekslene til en hundeseng ikke denne riper i mer enn et år eller to.

De fleste minne skum hundesenger er garantert i 5-10 år. Hvis dekselet riper etter det første året eller to, kan du bytte ut det flere ganger i løpet av sengenes liv. EN BuddySest Memory Foam Dog Bed er bygget for å være usedvanlig tøff. Bare hvor tøft er de? La oss ta en titt!

BuddySest Memory Foam Dog Bed Review

BuddySest Comfort Deluxe Memory Foam Dog BedBuddySeste hundesenger kommer i to modeller - Crypton Senger og Titan Senger. Begge er bygget tøft, men titan senger er referert til som & # 8220; tygge bevis, & # 8221; fordi de er laget med et ballistisk nylon deksel og er forsterket med Kevlar. Yep, Kevlar. Disse hundesengsdekslene er laget med militære karakteriske materialer!

Selvfølgelig er det nei garanti at noe er 100% tygge bevis. Noen hunder er utrolig ødeleggende, og kan tygge gjennom selv det mest holdbare materialet. Men Titan Senger fra BuddySest er en av de tøffeste hundene på markedet.

Med det som er sagt, er våre hunder ikke ødeleggende seng chewers, så jeg valgte å få Crypton Bed fra BuddySest. Det er fortsatt laget for å være eksepsjonelt holdbart, men er ikke så tungt som Titan-modellen.

Begge stilene til Buddyrest Memory Foam Dog seng er tilgjengelig i 4 størrelser:

  • Medium - 24 & # 8243; x 33 & # 8243; x 4 & # 8243;
  • Stor - 30 & # 8243; x 40 & # 8243; x 4 & # 8243; (Dette er størrelsen på min anmeldelse)
  • X-LARGE - 32 & # 8243; x 48 & # 8243; x 5 & # 8243;

Krypton-sengene er også tilgjengelige i en Super XL Størrelse som måler 55 & # 8243; x 37 & # 8243; x 5 & # 8243; og er bare tilgjengelig på selskapets nettside. Dessverre kan du ikke få en Buddyrest minne skum hund seng i en liten størrelse for små hunder.

MER: Hvordan velge en hundeseng perfekt for din fido

BuddySest Memory Foam Dog BedCrypton BuddySest Memory Foam Dog seng har en myk suede deksel som er 100% vanntett. Dekselet er laget av Crypton Smart stoff, som holder seg rent og ikke absorberer lukt. Dekselet er også maskinvaskbart, som er en funksjon som jeg vil anbefale på jakt etter når du handler for en hundeseng.

BuddySest Comfort Deluxe Memory Foam Dog BedKrypton hundesengdekselet har forsterket, tygge motstandsdyktige sømmer som sys med Kevlar-tråden. I min video gjennomgang demonstrerer jeg også at det er små lommer som vedlegger glidelåsen (vist på bildet til venstre) for å hindre at hunden din er kunne tygge den.

Nå som jeg har fortalt deg alt om dekselet, la oss snakke om hva som er inne i denne sengen som gjør det så bra. Det øverste laget av skum er ekte, kult trykk-lindre minne skum. Dette skummet eliminerer varmeoppbevaring for å holde hundens kroppstemperaturregulert i hver sesong.

BuddySest Comfort Deluxe Memory Foam Dog BedBunnlaget av skum er rent kjernestøtte skum, som er et høy tetthetsskum som støtter vekten av selv de største rasen. Skummet som brukes i å lage en Buddyrest Memory Foam Dog seng er vitenskapelig kalibrert for å fremme sunne ledd i unge hunder og hjelp i lindring av leddgikt i eldre kjæledyr.

Jeg var glad for å lære at disse sengene er håndlaget i USA. Imidlertid kunne jeg ikke finne noen informasjon om hvor materialene kommer fra, så de kan ikke alle være fra U.S. Disse sengene kommer også med en 10 års garanti.

Buddyrest Memory Foam Dog seng er tilgjengelig i fire farger. Min er fathom grå, og du kan også få champagne beige, mørk sjokolade eller iset mocha.

BuddySest Memory Foam Dog BedMens ortopediske hundesenger er mer gunstige for kjæledyr i hver alder, er de også dyrere. En mellomstor seng kan kjøpes på Amazon fra $ 162.52 på tidspunktet for denne anmeldelsen. De store og ekstra store størrelsene er $ 190.96 og $ 309.Henholdsvis 38. Sengene er litt billigere på selskapets nettside.

Sammenlignet med andre senger av samme kvalitet, er Buddyrest Memory Foam Dog Bed ikke lenger dyrt. Men sammenlignet med lavere kvalitetssenger fylt med poly-fil, er de mye dyrere.

Jeg vet at disse sengene ikke passer inn i hvert eiers budsjett, men vurderer at de forventes å vare i ti år tror jeg de er svært rimelige. Min BuddyRest Bed Retails for ca $ 200. Gjør matematikken, det er bare $ 20 per år hvis sengen varer så lenge selskapet sier det vil.

Du betaler minst $ 40- $ 50 for en poly-filseng av samme størrelse, og den vil flate ut innen et år (hvis det selv varer så lenge). Over en 10-årig span, vil du investere mer enn doble pengene i senger for kjæledyret ditt enn du ville hvis du nettopp har kjøpt en høy kvalitet seng i utgangspunktet.

Les neste: Hvordan velge den perfekte hundesengen og hvorfor det er viktig

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: buddyrest memory foam dog bed (2018)