Hvordan stoppe en hund fra å tygge sin seng

Hvordan stoppe en hund fra å tygge sin seng

Hundesenger er designet for å gi våre furre pals optimal komfort for at de skal hvile sine slitne kropper i. Dessverre finner noen hunder også trøst i å tygge sine senger til de er helt ristet til biter. De fleste hunder med slike problemadferd gjør det så ut av kjedsomhet, frustrasjon, og til og med mangel på sosial samhandling fra deg. Stopper hunden din fra å tygge sin seng er således forankret på din forståelse av årsaken eller grunnene bak din poochs seng-tyggeadferd. Her er noen måter du kanskje vil prøve på.

Relatert innlegg: Beste hundesenger

Hvis bed-chewing-oppførselen er relatert til angst ..

Dyr Behavioriss sier at destruktive tygging hos hunder nesten alltid er forbundet med hundespenningen. Det kan være veldig bra at det skiller seg til destruktivt tygge som et middel for å hindre deg i å forlate hjemmet for å gå på jobb. Noen ganger tygger pooches på senger bare fordi de føler seg urolige eller nervøse. Her er de tingene du trenger å gjøre.

  • Identifisere og administrere, om mulig, de ulike kildene til stress

Hvis bed-chewing-oppførselen bare oppstår når det ikke er noen andre hjemme for å følge din pooch, vet du hva dette betyr. Du kan investere i noen nye former for Doggie Smart Camera Systems med toveis lyd- og videofunksjoner, samt innebygd behandler dispenser og feromonsprayer. På denne måten vil kjæledyret ditt vite at du fortsatt er "med" den. Alternativt kan du få en kjæledyr sitter eller la radioen eller TVen mens du er borte. Hvis bed-tyggeadferd er forårsaket av andre stressorer, så sørg for å identifisere hva disse stressorene er og gjør noe med det.

Relatert innlegg: Hundetrapper til sengs

hundeseng

Relatert innlegg: Beste hundekamera

  • Vurder å anskaffe hjelpen til en kjæledyradferdelig

Noen ganger er ingen teknologi nok til å lindre angst av hunder. Bare en profesjonell kjæledyr behaviorist kan hjelpe din pooch i slike tilfeller. Dette er spesielt angitt hos hunder med alvorlige angstproblemer.

Relatert innlegg: Hunden angst vest

  • Prøv syntetisk hjørnetann feromoner

Det finnes en rekke produkter som fungerer mer som aromaterapioljer for avslapningsformål. Disse kan være i form av krager, sprayer, diffusorer og til og med våte kluter. Tanken er å avgi disse duftene som hunden din kan lukte som får det til å føle seg mer avslappet og rolig. En rolig hund er en ikke-destruktiv hund.

Relatert innlegg: Beste loppe krage for hunder

Hvis seng-tyggen er forbundet med hund kjedsomhet ..

Hvor mange av oss vurderer våre kjæledyr til å være små bunter av glede? Vel, det er virkelig en god grunn for det. De har rikelig med energi. Og hvis denne energien ikke er satt til god bruk, hva skjer? Kjedsomhet setter inn. Dessverre, en av de mest "produktive" måtene å tilbringe hundenergi på, er å tygge på nesten alt, inkludert sine senger. Så, her er noen av de tingene du kan gjøre:

  • Trening

Dette er en av de mest effektive måtene du kan bidra til å redde din doggie seng. Ved å engasjere hunden din i kraftig trening i minst 30 til 60 minutter, hjelper du faktisk å spre all den pent-up-energien slik at den ikke vil ha noe igjen å tygge med sin seng.

Relatert innlegg: Beste hund tredemølle

  • Gi interaktive hund leker samt tygge leker

Interaktive leker Gjør mer enn bare stimulere problemløsende ferdighetene til kjæledyrhunden din. Disse lekene er også designet for å holde dem veldig opptatt, slik at de ikke vil føle seg lett kjedelig. Interaktive leker kommer i forskjellige typer. De fleste kommer i form av puslespillet Behandle dispensere som hunden din må jobbe med for å nå behandlingen. Tygge leker tjener samme formål å holde poochen opptatt mens du tilfredsstiller behovet for å tygge, om enn ikke-destruktivt.

Relatert innlegg: Beste tygge leker for valper

  • Vurder å bruke avskrekkende sprøyter

Noen hundeeiere bruker faktisk noen type elektroniske krager som sprayer væske i hundens ansikt når hunden begynner å tygge på sengen eller initiere en uønsket oppførsel. Mange kjæledyr foreldre liker ikke ideen siden det fortsatt opererer på prinsippene for aversjon trening.

Du vil kanskje også like: Hund anti tygge sprayer

  • Kjøp uforgjengelige senger

For kjæledyr foreldre som tydeligvis ikke har tid til å bringe sin pooch til å trene eller til og med kjøpe dyrt hund leker som kan bli ødelagt uansett, en Umiddelbar hundeseng kan være et godt valg. Det finnes flere typer chew-proof doggie senger i markedet, så du må virkelig velge en som er best for din pooch.

slem hund

Relatert innlegg: Hunden teepee seng

Destruktiv seng-chewing er en bekymring som deles av mange kjæledyr foreldre. Bestemme grunnen til at hunden din virker på denne måten, holder nøkkelen mot den mer effektive løsningen på problemet. Enten det er på grunn av angst eller kjedsomhet, vil det alltid være måter å hjelpe deg med å stoppe hunden din fra å tygge sengen.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan stoppe en hund fra å tygge sin seng