Anmeldelse: rabbitgoo orthopedic foam dog bed

Hver hund trenger en kvalitetsseng, og det er ingen unntak fra denne regelen. Fra de største raser til de minste valpene er kvalitetssengetøy et must. Du må velge en seng som ordentlig støtter kjæledyrets vekt for å gi ham bein og ledd en pause når han hviler. De Rabbitgoo ortopedisk skum hundeseng er designet for å jevnt fordele kjæledyrets vekt over hele sengen.

Hva betyr det? I lekmanns vilkår er disse typer hundesenger designet for å bidra til å spre ut vekten. Dette betyr at hunden din er bakenden (som har en tendens til å være tyngre) vil ikke synke ned til gulvet mens hodet hans (som er lettere) forblir forhøyet.

Hvorfor trenger hunden din en høy kvalitet seng? De fleste kjæledyrseiere tror at noen tepper eller mykt sengetøy vil være tilstrekkelig for at hunden sover på. Imidlertid kan en høy kvalitet matress hindre potensielle leddgiktproblemer og / eller lindre noen leddsmerter som hunden din allerede opplever.

Rabbitgoo ortopedisk sengEn topp kvalitet seng gir også isolasjon til pooch hele året. Det vil holde ham opp av det kalde gulvet om vinteren og fornærmelse for å hjelpe deg med å kjøle ham i sommermånedene. Studier har også vist at hundene raskt liker å være komfortable senger og foretrekker sin egen seng for å sove over hundekasser, matter eller andre produkter.

Våre hunder har sovet på mange senger. Nylig har de blitt napping på dette Rabbitgoo ortopedisk seng. Hva synes de? Hva er min mening om denne hundens seng og verdien som den tilbyr for prisen? Jeg vil forklare alt det og mer i denne anmeldelsen.

Rabbitgoo Orthopedic Foam Dog Bed Review

Rabbitgoo ortopedisk skum hundeseng er designet for jevnt fordelt kjæledyret dittBildet over viser skummet inne i denne hundesengen. Det er 3-tommers tykt ortopedisk skum som er i en eggkrisdesign, som er det som bidrar til å fordele hundens vekt på tvers av sengen. Denne designen tillater også at luft strømmer gjennom sengen og under hunden din for å holde ham i overoppheting.

Sengen har et trinn på design med rygg og side bolster. Hundene mine elsker virkelig å snuggle inn i bolster, og vår Labrador liker å hvile hodet på dem. Jeg liker bolster-designen, fordi det forhindrer at hundene mine glir av siden av sengen når de strekker seg ut.

Du kan se faux-pels sovende overflate på bildet nedenfor. Det er veldig mykt, og våre hunder synes definitivt å nyte å legge på den. To av våre hunder liker også å & # 8220; før du ligger ned. Jeg var bekymret for at de kan rive et hull i dekslet på sengen, men så langt er det ingen tegn på skade. Vi har hatt sengen i ca 3 måneder, og de bruker den daglig.

Dekselet er laget av et polyester stoff som er vaskbart. Det anbefales imidlertid at du vasker det for hånd. Min favorittfunksjon er den vanntette liner under ytre dekselet. Et vanntett deksel er et must-ha, etter min mening. Det vil spare deg for mye hodepine over sengenes liv.

Les neste: Hvordan vaske en hundeseng (det er for stort for vaskemaskinen)

Rabbitgoo Dog Bed TestUlempen med denne hundesengen er at den for tiden bare er tilgjengelig i en størrelse. Sengen måler 36 & # 8243; l x 27 & # 8243; w x 5.5 & ​​# 8243; H. Søvnoverflaten er 27.3 & # 8243; l x 22.6 & # 8243; w.

Denne ortopediske skumhundens sengen er bare anbefalt for kjæledyr som veier opptil 55 pounds. Forhåpentligvis vil Rabbitgoo gjøre det tilgjengelig i flere størrelser i fremtiden.

Jeg tror denne sengen er et rimelig alternativ for eiere som ønsker å gi en bedre kvalitet seng for deres kjæledyr. Det er ikke den høyeste kvaliteten, men det er et mye bedre alternativ enn de tradisjonelle hundesenger fylt med syntetisk fylling.

Du kan kjøpe en av disse hundene på Amazon for $ 39.99 på tidspunktet for denne anmeldelsen. Det er en god pris i forhold til lignende alternativer som selger for opptil $ 50.

Les neste: Hvordan få hunden til å sove på en hundeseng

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Anmeldelse: rabbitgoo orthopedic foam dog bed