Hvordan velge den perfekte hundesengen

Når du liker å kose på sengen, kan poochen din være på utkikk etter det samme. Det er mange forskjellige hundesengtyper. Det mest populære området fra uforgjengelige hundesenger til ortopediske hundesenger, til senger spesielt for små hunder og store hunder, hundekasse senger og bare billige, rimelige hundesenger for de på et budsjett.

I en av våre eldre podcast episoder, Vi har diskutert de mange fordelene med å ha hunden din søvn på sin egen seng i stedet for gulv eller sengen din. Her er noen av dem:

  • Isolasjon. Det er kjøligere om sommeren og varmere om vinteren for hunden.
  • Skadeforebygging. Hundesenger sikrer at din valp ikke vil hoppe overalt, potensielt åpner seg selv for forskjellige skader.
  • Sikkerhet. Hunder elsker å ha sitt eget sted og føle seg trygge, sikre.
  • Pute. Hundesenger gir støtte til kjæledyrets ledd og ben.
  • Kontrollerende hår. Shedding hunder er ikke den beste avtalen, men når de sover på sengen, på samme sted, vet du kilden til alt det hunden hår og dander.

Hvordan velge en hundeseng for din fido

Velge den beste hundesengenFørst, opprett en liste over ting du er kommer til å trenge å gjøre før du gjør det endelige kjøpet, som inkluderer:

  1. Bestem på hundesengkonstruksjon
  2. Bestem på hundesengtype
  3. Velg ditt prisklasse
  4. Vurder kjæledyrets rase

Tenk på hundens hund Sleeping Style (Hvor mye hunden din beveger seg, hvilke stillinger han / hun sover i), hundens hund Størrelse og aktivitetsnivå, og din hjemmedekorasjon - Ingen ønsker en stygg tattered seng i en luksuriøst ser stue.

Noen ganger kan faktorer som hundens alder, nåværende helsestatus, dagtidsadferd og rase også vurderes. Alt avhenger av hvor mye forskning du er forberedt på å gjøre, så hvis du ønsker det, kan du alltid sette alt i en liste og deretter begynne å komme opp med ideer for den beste kjæledyrsengen for hunden din basert på disse kriteriene.

Ulike konstruksjoner av hundesenger

Hvordan hundens seng er konstruert, vil bestemme mange ting: Hvor behagelig er det, hvordan & # 8220; ortopedisk & # 8221; og fellesvennlig det er, hvor mye hunden din kommer til å like det, hvor lenge det vil vare, når det vil flate (de fleste gjøres), og så videre.

Det er viktig å ha den grunnleggende forståelsen av tre mest populære hundesengsfyllinger:

  • Skum
  • Polyfill
  • Baffled polyfill

Noen kjæledyrsenger bruker bare en av de tre, andre gjør kombinasjoner. Sant beste kjæledyr seng for hunder vil bruke en kombinasjon av de gode materialene og til og med legge til noen ekstra ting.

Husk at hvis du har hunden din søvn på din egen seng, eller hvis hundens seng er hevet, forhøyet eller bare et sted høyere av bakken, ikke la dem stadig hoppe på og av det - dette er dårlig for kjæledyrets ledd. I stedet får du et sett med hundetrinn for seng For å sikre at poochen din opprettholder sunne ledd.

Skum hundeseng fylling

Skum er langt den beste fyllingen. Hundesenger fylt med høy kvalitet høyverdig skum vil gi den mest optimale støtten til kjæledyret ditt, så vel som perfekt nivå av dybde og holdbarhet.

Det er vanlige skum, medisinsk klasse, ortopediske skum og så videre, og de kan brukes i stort sett noe: senger, matter, pads, cuddlers, boks senger, etc. Skum er definitivt det beste valget når det gjelder kvalitet, og er svært tilrådelig for artrittiske hunder eller aldrende kjæledyr.

Et eksempel på en skumhundeseng fra Brindle:

Brindle Soft Memory Foam Dog Bed

Polyfill hundeseng fylling

Polyfill står for polyesterfiberfylling, og dette er det de legger i visse senger, men for det meste matter, puter, soveposer, dyner og lignende sengetøy i formålet med isolasjon.

Dette høy-loftfibrene materialet i dag er ofte laget av resirkulert materiale som du kan re-resirkulere igjen, så det er en & # 8220; grønn & # 8221; Valg for alle de miljøvennlige hundene. Det er høyere og lavere polyfyllfylte senger, og prisen reflekterer vanligvis det.

Et eksempel på en polyfill hundeseng fra American Comfort Warehouse:

Ekstra fylt polyfill hunden pute seng

Baffled polyfill hundeseng fylling

Dette er en bestemt type polyesterfiberfylling som fortjener sin egen omtale. Hundesenger som bruker isolert eller baffled polyfill materiale for fylling vil ofte ha et kjæledyr på flåten av interlocking polyfill rør.

Denne utformingen av individuelle kamre vil forhindre all slags skifting og bunke av de indre hundesengsmaterialene, og sikre støtte og komfort for alle som ligger på sengen.

Et eksempel på en polyfill hundeseng fra en til kjæledyr:

En for kjæledyr baffled hund seng

Ulike typer hundesenger

Lik Hundesengetøy, Det finnes også forskjellige typer hundesenger. Det er først og fremst seks kategorier hvorfra du kan velge din fremtidige hundeseng på:

  • Klassiske hundesenger
  • Bolster hundesenger
  • Ortopediske hundesenger
  • Hundesenger for reise
  • Hundesenger for nesting
  • Hengekøye senger
  • Hund sovematter og pads

De fleste vil vanligvis velge klassisk hundeseng eller bolster hundeseng, eller av og til, hvis de føler behovet for det og bekymrer seg for hundens helse, kan kjæledyrseiere slippe noen ekstra dollar og få en anstendig ortopedisk seng som vil ta vare på av hundens ledd og tilbake.

Klassisk hundeseng

Dette er din svært grunnleggende, vanlig madrass-type hundeseng som kommer i en rekke størrelser, design, farger, former, og laget av forskjellige typer materialer, som alle er produsert for å møte visse behovene til hunden din.

Det er dyre, veldig dyre (som luksuriøse hundesenger) og rimeligere, vanlige, økonomiske polyfildesenger og solid støtte skum modeller. Hvis du ser deg rundt, finner du tyggebestandig, vanntett og alle slags andre - skapt hundesenger.

En populær klassisk hundeseng fra kjæledyrdrømmer:

Ultra Soft & Reversible Crate Bedding

Ortopediske hundesenger

Mens litt dyrere, er ortopediske hundesenger verdt hver krone (hvis du kjøper den rette!) Disse kjæledyrsenger er bygget for å redusere forverring av bein og ledd i din aldrende hund ved å gi best mulig støtte til kroppene sine. De har vanligvis flere lag, hvorav den ene vil ha vanskeligere og dyrere ortopedisk skum.

Visse typer hundesenger, som den store barkeren nevnt nedenfor (som vi Anmeldt i før), kom med de ultra dyre designene og skumene, spesielt fordi de er håndlaget i U.S.EN. Andre ortopediske hundesenger vil ha medisinsk-foum sammen med boksfjærene. De fleste veterinærer vil anbefale en av disse 9 ganger ut av 10 for en eldre hund med leddgikt.

Big Barker er den mest populære ortopediske hundeseng for store hunder:

Big Barker

Bolster hundeseng

De fleste bolster hundesenger (eller donut hunde senger) brukes med middels til store, eller til og med ekstra store hunder raser. Selv om du finner mange hundeeiere som elsker å ødelegge sine mindre hjørnetenner eller til og med valper med disse sengene.

De fleste av dem er lavprofil, som ligner på nesting av hundesenger, og de kommer i en rekke forskjellige stiler: fra halv-bolster til en komplett 360 graders bolster-støtte, som valper elsker. Visse merker vil ha enten flyttbare puter, eller innebygde puteputer. Selv jeg kan sove i en av dem!

En av de mer populære bolsterhundene er fra K & H:

Reise hundeseng

Visse beste kjæledyrseng for hunder kan reise med deg! Disse hundesengsettene vil ha alt du trenger for en enkel reise og eventyr, samtidig som du gir pooch med et flott soveplass.

Bil liners, opprulling sleepers, patio hundesenger, og til og med noen vær barnesenger: de er forskjellige typer hundesengetøy som du kan dra nytte av når du reiser med kjæledyret ditt. Perfekt etter en lang dags reise!

Min favoritt reiser hund seng er Kurgo Wander hunden:

Nesting hundeseng

Du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe en ny beste kjæledyrseng for hunden din når hun er gravid, men det ville være veldig nyttig for hunden din og veldig hyggelig av deg. Disse hundesengene til nesting gir din kvinnelige fido med en viss grad av dybde, slik at hunden din kan føle seg trygg, komfortabel og sikker mens du synker dypt inn i en høyvegget rede på en seng.

Normalt ser du mindre hunderaser som bruker disse, men hvis du ser deg rundt, kan du finne noe for de fleste medium til store hunder.

Et godt eksempel på en perfekt nesting hundeseng fra Snoozer:

Hengekøye hundesenger

Hengekøye stil hundesenger er ikke best for artrittiske hunder, naturlig, da de ikke gir den støtten som skumbaserte hundesenger ville. Imidlertid er disse forhøyede hundesengene veldig enkle å rengjøre og ta vare på, og mens noen av dem tar litt mer å sette opp (for noen senger, trenger du noe for å feste hengekøya til. Andre hengekøye senger kommer med metall / tre rammer oppsett allerede), det er egentlig ikke så komplisert i det hele tatt.

Mesteparten av Beste hengekøye hundesenger er designet for å bruke for biler. Materialet som holder hunden din er alltid robust og holdbar, og de fleste hengekøye hundesenger kommer enten tre eller metall (av og til PVC). Det er flott å plukke opp hunden enten av varmt eller kaldt gulv, men det er best for varmere klima.

Matter og pads for hunder

Til slutt, slike ting som Sleeping Mats og pads for deg eksisterer også hvis en hundeseng ikke er et alternativ. Dette er en rask, sikker og billig måte å snu hundens og # 8220; hjørne & # 8221; inn i en mer komfortabel & # 8220; sted & # 8221; av sine egne.

Noen av de hundemattene ser veldig stilige ut, og gir vanligvis tilstrekkelig støtte til hunden. Noen av dem er også laget med samme skum som vanlige hundesenger, men de har mindre av det fylt inn i puten, Ergo, det er billigere.

Et godt eksempel fra Comfort Pet:

Er hundens sengetøy?

En rask tips her. På dette punktet vet du allerede hvilke konstruksjonstyper av hundesenger som finnes, og hvilke kategorier du må velge mellom. Med det som er sagt, tror jeg en av de ytterste viktige faktorene om å velge en hundeseng er Hvor lett er det å rengjøre det, og til og med vaske hundesengen. La oss snakke om dette for et sekund.

Aldri kjøp en seng som du ikke kan vaske (eller i det minste vaske dekselet).

Hvordan vaske en hundeseng (når den

Hunder er hunder - de blir skitne, stinkende, bringer bakterier, lopper og andre ekkel ting som du ikke vil ha rundt huset ditt. Hundesenger må vaskes, og med noen, alt du trenger å vaske, er hundens sengedeksel. Hvor ofte? Jeg vil si minst to ganger i måneden ville være en god. De veldig dovne vasker det hver måned, men hunden din må virkelig være en prinsesse av renslighet.

Hvis du har flere tips om hvordan du velger den beste kjæledyrsengen for hunden din, gi meg beskjed i kommentarene nedenfor, og jeg vil være sikker på å legge til ditt råd til artikkelen for andre å lese!

Les neste: Hvordan få hunden til å sove på en hundeseng

Ønsker å dele?

Tips om hvordan du velger en hundeseng perfekt for din fido

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan velge den perfekte hundesengen