Topp # 4: helsefordeler av hundesenger

Dette er vår fjerde episode av teori om kjæledyr podcast, Og i dag diskuterer vi et emne som fortjener mye mer oppmerksomhet enn det mottar: betydningen av kjæledyrsenger for hunder. Vi dekker alt fra hvorfor hunder trenger en seng, hvordan du velger den rette, hvordan en seng hjelper og ting å passe på for å plukke din poochs neste seng.

Jeg var heldig å ha et par kjæledyrindustrieksperter bli med meg for denne episoden for å diskutere alt relatert til hundesenger - Eric Shannon, Grunnlegger av Big Barker hundesenger, og Dr. Sarah Wooten, en praktiserende veterinær plassert i Colorado. For de nysgjerrige på disse populære hundesengene, Jeg har tidligere vurdert Erics store barker stor hundeseng.

Vi dykker også litt dypere inn i Erics historie om hvorfor han bestemte seg for å skape ortopediske hundesenger og dr. Wooten deler sine egne personlige historier med pasienter hvis hunder helse ble forbedret med senger, alt fra hjørnetenes leddgikt til andre fellesrelaterte problemer.

Lytt til episoden i videoen ovenfor og finn det fulle podcast transkripsjonen nedenfor. For mer, besøk denne episodenes innlegg på den offisielle teorien om kjæledyrs nettsted.

Helsemessige fordeler med hundesenger
(podcast transkripsjon)

Helsemessige fordeler med hundesenger

Hundesenger er noe jeg føler at mange mennesker undervurderer kraften til. Jeg tror folk tror det fordi deres hund et skjegg sted å ligge, men de virkelig ikke skjønner hvor viktig en virkelig høy kvalitet hund seng kan være for kjæledyret ditt. Så det er noe jeg ønsket å dele med deg i dag. Hundesenger kan ha mange gode fordeler, en av de som er at det gir hunden sin egen plass.

Bare på samme måte som vi føler oss veldig bra når vi vet at vi kommer hjem og ligger i vår egen seng, og det er ditt komfortable, lykkelige sted, vil hunden din det samme, så det er fint for ham å ha en Spot for seg selv å slappe av når han vil at ingen andre går, så han trenger ikke å bekymre seg for å være i midten av gulvet og at folk går rundt seg, eller barna legger seg på ham eller noe sånt, han har sin egen plass. Du bør sette en hundeseng i et område hvor han føler seg komfortabel, kanskje i et familierom eller noe sånt. Vanligvis liker de fleste hunder å være rundt sine mennesker, så det ville være bra, og det senteret for sikkerhet og sikkerhet er et veldig flott trekk ved hundesenger hunder.

Hundesenger holder også kjæledyret ditt i ett område, hvis de har sin egen seng, og du trener dem for å ligge der, så hopper de ikke på dine møbler eller hopper opp på sengen din, som jeg ikke kan si noe om det hvis Du tillater det, fordi vi tillater det i vårt hjem også, våre hunder sover på våre møbler, men mange mennesker liker ikke det. Så hvis du ikke gjør det, gir en hundeseng dem et komfortabelt alternativ som ikke er dine personlige møbler, og det holder henne også fra å hoppe på ting.

Jeg vil si at vi tillater våre kjæledyr på våre møbler, men vi har store rasehunder, og vi har skritt for dem å komme seg inn på sofaen og også å komme seg på sengen vår fordi de er de to stykkene som de er tillatt på, Og disse trinnene holder hunden din i å hoppe opp og hoppe ned. Når hunden din hopper, tenk på hvor mye hunden din veier, har vi for eksempel en 80-pund sjokoladelaboratorium, så når hun hopper ned, skyver alle 80 pounds av kroppsvekten med kraften på leddene hennes, på hennes poter og henne ben og hennes skuldre som alle bærer på den måten, så det kan virkelig være skadelig for hundens felles helse over tid, og du kan ikke merke det når de er unge, når de er en eller to, tre år gammel, men veldig snart når de er middelalder som vil ta opp til dem.

Så hunde senger gir puppen din et sted å ligge som på gulvet som fortsatt er behagelig, og igjen som jeg sa, kan du sette det i et familierom hvis du vil eller et sted sentralt plassert, så han fortsatt blir med deg også. Selvfølgelig kan du ha flere hundesenger, vi gjør i vårt hjem, og det er en i soverommet vårt. Vi har en hund som hun ikke liker å være & # 8230; Det er faktisk vårt sjokoladelab, denne tiden av året om sommeren er det for varmt for henne å legge seg opp i sengen med oss ​​så hun liker å ligge på gulvet.

Men hvis du gir hunden din med flere senger, og du trener ham at det er hans sted å ligge, en, vil det holde ham trygg fra å hoppe opp og ned; og to, det inneholder også kjæledyrhåret litt mer, i stedet for at det er over sengen din og sengetøyet ditt og klærne og soverommet ditt og dine møbler, din sofa og ting som det, er det slags & # 8230; Det er ikke nødvendigvis hundre prosent inneholdt, men det bidrar sikkert til å inneholde det mye mer når du bare kan trekke dekselet på hundesengen av og vaske det og bli kvitt håret i motsetning til at det blir spredt ut over alt av møblene i ditt hjem. Så det er mange veldig store fordeler å ha en hundeseng, det er fordeler for hunden din som den følelsen av sikkerhet og sikkerhet, det er fordeler for deg, helsen til hunden din og selvfølgelig som shedding.

Men det er en stor fordel å eie en hundeseng, for å gi kjæledyret ditt en høy kvalitet hund seng som virkelig stikker ut over resten, og det er hans felles helse. Vi snakket om hoppingen opp og ned fra møblene, men tenk på når hunden din ligger på en tradisjonell hundeseng, hvis det er laget av polyfil eller det er ganske flatt, hundene dine i hovedsak legger seg rett på gulvet og leddene hans tar mye press. Det er det jeg vil snakke om i dag, og det er det jeg diskuterte med Eric Shannon som er grunnleggeren av Big Barker Dog Senger.

Eric opprettet det merket for bare den grunnen, han hadde en stor rasehund, og han kunne ikke finne et passende produkt på markedet, slik at de skapte Big Barker; og doktor Sarah Wooten, hun er en lisensiert veterinær som praktiserer i Colorado, og hun ringte i tillegg til å snakke med meg og bare legge til litt innsikt fra et veterinærperspektiv fordi hun anbefaler store barkersenger til noen av hennes klienter og hun faktisk forteller oss mot slutten av denne podcasten du vil høre en personlig historie om henne som virkelig slo hjem for meg, og jeg håper det vil for deg også.

Så jeg vil bare gå videre og hoppe inn i det intervjuet som jeg gjorde, og hvis dere nyter denne podcasten, hvis du har lyttet til andre episoder i det siste, og du nyter det, oppfordrer jeg deg til å hoppe videre til iTunes og gi oss en anmeldelse som vil hjelpe meg å vokse vår podcast veldig raskt. Så jeg vil virkelig sette pris på det. Jeg skal gå videre og hoppe inn i podcasten og la dere sjekke det ut og høre hva Eric og Doctor Wooten hadde diskutert med meg og deres tips og poeng om å gi kjæledyret ditt en veldig høy kvalitet hundeseng.

I dag snakker jeg med Eric Shannon som er grunnleggeren av Big Barker Dog Senger og Doctor Sarah Wooten, en lisensiert veterinær, og vi skal diskutere viktigheten av å gi din hundekammerat med en høy kvalitet hundeseng, hvordan det beste Hundesenger kan lindre og bidra til å forebygge ledsmerter, og selvfølgelig snakker vi alt om Big Barker-selskapet.

Så velkommen til TEORI OF DYR gutta, igjen takk så mye for å være her, jeg setter pris på din tid. Hvis du bare vil starte med å forklare fordelene med hundesenger generelt, føler jeg at dette er et emne som mange kjæledyrforeldre ikke er utdannet om, og de tenker ikke på det før hunden begynner å få litt eldre.

Intervju med Eric og Dr Wooten

Eric: Sikkert, så jeg skal starte den. Så første gang jeg virkelig ble klar over det var sannsynligvis omtrent 10 år siden da jeg hadde en valp som heter & # 8230; og han ble diagnostisert med hip dysplexi da han bare var omtrent et år gammel, og veterinæren fortalte meg da et par ting var å holde sin vekt ned, mye trening og få ham til en god seng. Og jeg visste ikke hva det betydde så jeg gikk på nettet, og jeg kjøpte det jeg trodde var en god seng, sannsynligvis omtrent hundre dollar fra en av de store kjæledyrskatalogene, men når du lå på det, er det laget av det polyfilmateriale som er det du finner i disse puter, og det var egentlig ikke så behagelig å ligge på. Og det var slags hvordan jeg kom inn i hundens sengen verden generelt gjorde mer forskning, å finne noen små leverandører som gjorde bedre ting.

Så den beste måten å si det på er om du noen gang har sovet på en virkelig dårlig uttrekkbar trener eller hvis du var et barn hvis du sov i en sovepose på et tregulv når du besøkte din bestemor, det er det ganske mye hva en vanlig hundeseng er som. Selv om vi designet Thee Beds & # 8230; hundeseng er å eliminere ethvert direkte trykk fra gulvet på trykkpunktene, og trykkpunktene er hoften, albuen, hvilken som helst del som virkelig har mye vekt. Så det er hva sengene er designet for å redusere slik at når du legger på & # 8230; hunden din ligger på dem, det er helt støtte, det er ingen ledd sliping i gulvet hele veien.

Samantha: Utmerket. Det er en fin måte å forklare det på. Jeg har aldri tenkt på det og sammenlignet det med oss ​​å sove på en ubehagelig seng. Sikkert det er hva våre hunder føler. Eric jeg må nevne, jeg gjorde bare en produkt gjennomgang av en stor barker seng og jeg ble virkelig overrasket over forskjellen, og jeg sammenlignet den i videoen min, jeg har en, som du sa, jeg trodde det var en anstendig hund seng, jeg hadde gjort noen undersøkelser, vi kjøpte den for seks måneder siden, men vi har to store rasehunder og det er flekker på det allerede, den polyfilen, de klaffene så fort. Så i hovedsak hvis våre hunder legger på sengen, er det ikke mye mellom dem og gulvet som de legger på.

Eric: Absolutt.

Samantha: Og doktor Wooten vi snakket kort tidligere, men kunne du røre på P & # 8230; Vi hadde snakket om hunder som virkelig lider i stillhet fordi deres symptomer og deres tegn er så forskjellige enn de som vi opplever som mennesker, så mange ganger dyreforeldre Don `t skjønner hva hunden deres har å gjøre med.

Dr. Wooten: Absolutt. Jeg tror en av de vanligste tingene jeg hører i privat praksis, fordi jeg er en praktiserende veterinær i Colorado, og jeg ser mye bare hovedsakelig hunder og katter, men jeg forteller kjæledyrforeldre at deres kjæledyr er smertefullt, sier jeg & # 8220; hunden din er smertefull, & # 8221; Og de går, vel, han gråter ikke, og # 8221; eller & # 8220; hun roper ikke ut.& # 8221; Og hva folk ikke forstår er at tegn på smerte hos hunder er veldig annerledes enn hos mennesker, vi er to helt forskjellige arter, og vi opplever smerte på samme måte, men vi viser det på svært forskjellige måter. Og noen av skiltene er veldig subtile, og de inkluderer ting som å sove oftere, en redusert zest for aktiviteter de pleide å engasjere seg for eksempel spillaktiviteter, hente, turer; en reduksjon i treningstoleranse, så de kan ikke gå så lenge de pleide å; Noen hunder blir bare veldig cranky når de har smerte, og så vil kjæledyrets eier beskrive, ja, han er bare veldig grouchy.& # 8221; Vel, det er et tegn på smerte i hunden din.

Et annet tegn på smerte er bare å bremse ned, og mange kjæledyrseiere vil si, ja, ja, ja, han eller hun blir gammel og så er han bare å bremse ned.& # 8221; Vel alderdom i seg selv er ikke en sykdom og ikke vanligvis tilknyttet bare å bremse ned. Studier viser at opptil 70% av hundene over seks år har noen form for slitasjegikt som er degenerativ leddsykdom og betennelse i leddene, og folk bare ikke skjønner det. Så ja, jeg hører det mye og det er bare at tegn på smerte hos hunder ser annerledes ut enn det gjør i mennesker.

Samantha: Yeah Absolutt. Og Eric, så du vil legge merke til noen av disse problemene med hunden din, og det er det som fikk deg i gang med Big Barker. Så jeg vil si den største forskjellen med de store barkersenger er materialene de er laget av. Kan du fortelle meg hvordan du fant disse materialene og hvorfor du valgte å bruke de som du gjorde?

Eric: Ja absolutt. Så jeg hadde en tidligere bedrift som var en nettbasert detaljhandel, og vi solgte & # 8230; Vårt oppdrag var da å selge virkelig high end hund forsyninger som du ikke kunne finne i lokale dyrebutikker, og vi endte opp med å spesialisere seg i hundesenger. Og grunnen til at jeg gravitated til det er fordi jeg føler meg som om alle de tingene du kan kjøpe for en hund, er en seng, det eneste du kan kjøpe som har en permanent livskvalitetsforskjell, som krage og boller og lekene De er alle hyggelige og morsomme, men det er sengen som hunden din kan være på i 12 timer om dagen eller mer, det kommer virkelig til å være en stor forskjell.

Så da jeg bestemte meg for å bygge Big Barker, kom jeg i kontakt med noen jeg hadde et forhold til allerede som har vært i skumindustrien, denne fyren er som en verdensklasse ekspert når det gjelder skum, og jeg fortalte ham, sa jeg Vis her, hva vi ønsker å gjøre med den store barker: nummer én, det må gjøres i USA, du må bruke amerikansk laget skum, ikke noe mindre enn det.

Nummer to, vi må gjøre dem store nok til en stor dansker og mastiffer der ute, så vi må fullt ut støtte de store hundene; og vi må løse hva nummer ett praktisk problem når det gjelder hundesenger, som er flattproblemet.

Nå nevnte han før han hadde en seng hvor han satte en større hund på den i seks måneder, et år, og det begynte å få den krateret i midten, laget av skum eller polyfilen du bare har en som klumper og glanser som Når det skjer, har sengene helt null støtte. Så det er derfor vi designet sengen slik vi brukte premium gjort amerikansk skum, alt er laget i California, så vi kan tilby den 10 års garanti for å garantere at sengen ikke vil flate, som er det de fleste er interessert i rett utenfor flaggermuset, spesielt folk som har vært gjennom det. Vel til slutt er det ikke engang om flattingen, det handler om å gi en seng som skal gi kjæledyret ditt eller hunden en bedre livskvalitet så lenge det trenger å.

Samantha: Ja, absolutt. Og de forskjellige skumene, nå som jeg nevnte, har vi to store rasehunder, så vi har den tradisjonelle Big Barker-sengen, men du bruker to forskjellige typer skum fordi du lager en seng, også Barker Junior, for hunder som er mindre enn 50 pounds. Hva er forskjellen mellom skummet som støtter de større hundene, og skummet som støtter de mindre raser?

Eric: Det er nivået av motstandskraft i skummet. Så vi vil bruke et skum som er mykt nok på det øverste laget som en hund kan synke inn i den, og på stigen på stigen er det nok slik at det forhindrer at hunden synker hele veien til gulvet. Så for de vanlige sengene som støtter laget må være mye tykkere, fordi du skal ha boksere og laboratorier og mastiffer og flotte danskere på den. The Barker Junior Senger Det kommer vanligvis til å være hunder på 40 pund, 30 pounds eller mindre. Så virkelig forskjellen er i robustheten som oversetter til sengen som ikke er for stiv for hundene.

Samantha: Doctor Wooten tror du at alle hundene skal ha en seng? Vi har snakket mye om hvordan senger kan hjelpe når hunden din allerede har ledsmerter, leddgikt, hip dysplexsi, ting som det; Men hva med selv helt nye valper eller til og med yngre hunder, er det fortsatt viktig å gi dem en høy kvalitet hundeseng?

Dr. Wooten: Vel, jeg tror det kommer ned til livskvalitet og bevare fellesfunksjon så lenge som mulig. Og så som du ville sette et ungt barn eller en tenåring på en god madrass for å prøve å holde leddene i god helse, kan det samme sies for en hund, og mye medisin i disse dager er fokusert på forebyggende omsorg, prøver å forebygge sykdom, og jeg tror at støtten til sovende tjenester kan hjelpe i den form for medisin fordi det vi prøver å gjøre er å holde sykdommen som skjer. Og jeg sier ikke at en hundeseng vil holde sykdommen som skjer, men jeg sier bare at du gir en støttende tjeneste for enhver hund å sove på, og jeg vet & # 8230; Jeg er nesten 40 & # 8230 ; Jeg vil virkelig sette pris på en støttende soveservice, selv om jeg ikke har leddgikt ennå. Og jeg vet det er det samme for oss. Så ja, jeg tror at en støttende soveservice for hele livet til en hund, akkurat som ernæring av høy kvalitet, og akkurat som ryggsmerter og "forebygging, det er alt slags det samme, det prøver for å hindre problemer så lenge som mulig.

Samantha: Og jeg vet at Eric jeg bare gjorde den delen med deg og selvfølgelig det første som stod ut til meg, som jeg er sikker på at mange av kundene dine er enige med, er det 10 års garanti, og det var noe jeg hadde tenkte på at selv om du kjøper sengen når hunden din er en valp, er du sannsynlig at spesielt for de større raser som ikke har så lenge en levetid, kan denne sengen potensielt vare gjennom et flertall av hundens liv , som er uhørt med noen annen seng på markedet, og du kunne ikke engang selv tenke på å kjøpe en seng og ikke å måtte erstatte den igjen gjennom kjæledyrets liv. Ut av nysgjerrighet, hvor lenge er den lengste du vet at en stor barker seng har vart før det begynte å gå flatt?

Eric: Åh, vi har ikke gjort sengene i som 30 eller 40 år, så det ville være kult hvis vi hadde noen historier som det, men det jeg kan fortelle deg, men vi forventer at det skal vare lenger enn 10 år, Bare grunnen til at vi bruker 10, er at vi har tenkt på at nummer 10 var bare mer spesifikk og mer relativt. Men ja, vi forventer at vi kan ha en mastiff på denne tingen i 15/20 år, og det kommer til å bli bra.

Samantha: Nå er det fantastisk. Og du hadde rørt tidligere litt om hvordan produktene dine sannsynligvis er laget i USA, som er en fantastisk ting, og jeg vet at det er mange forbrukere der ute som ser spesielt ut av produkter som er laget i USA. Så jeg vil bare anbefale deg for det fordi det ikke skjer veldig mye lenger, så det er en annen stor fordel for din bedrift også. Og jeg vet også at dere gjør mye godt veldedighetsarbeid, kan du fortelle meg litt om veldedighetene, noe av veldedighetsarbeidet som du gjør?

Eric: Sikker. Har du noe imot om jeg berører det som er gjort i-usa-tingen?

Samantha: Oh yeah, absolutt.

Eric: Så det er flott å støtte bedrifter i USA, jeg gjør det personlig, men det er en grunn til hunden din til & # 8230; Når du kjøper en seng, eller noe for hunden din, er det virkelig viktig å være oppmerksom på hva som er i sengen og gjøre din forskning fordi det er noen galne ting som går i Kina, og vi vet alle om kjæledyrsmat og kjæledyr behandler skandaler som bare på grunn av uaktsomhet eller bare ikke bryr seg om alt & # 8230;

Samantha: Ja de har kommet til livet mye i det siste.

Eric: Ja, og det er veldig trist. Og den kinesiske skumindustrien er egentlig ikke bedre. Vi skal sette ut et stykke om en studie som ble gjort for noen år siden, hvor de analyserte senger fra store merker, og de studerte for & # 8230; Hva er faktisk inne i disse sengene, og de fant alarmerende ledninger av bly, arsen, alle slags sprø ting og problemer. Så selv om jeg ikke var grunnleggeren av Big Barker, ville jeg ikke stole på noen seng gjort i Kina fordi hunden din legger på dette og hvem vet hva de puster inn med jevne mellomrom.

Den andre tingen er også den kinesiske skumindustrien er ikke kjent for sitt volum, så når folk kjøper disse minneskumene som flater ut, en er det fordi de er laget i Kina, mener jeg at de bruker de billigste materialene og # 8230;. å gjøre et stort fortjeneste. Bare fra et logisk forbrukerpunkt, som er laget i USA, kan det være veldig viktig når det gjelder produktkvalitet, levetid, bare sikkerhet for produktet.

Samantha: Absolutt. Det er gode råd og det er absolutt en ting jeg tror at mange kjæledyrforeldre ikke skjønner, som du hadde sagt med hundemat og godbiter, vi begynner å innse det mye mer om sikkerheten til produktene, Men alt fra tygge leker til sengene våre hunder sover på, du trenger virkelig å være oppmerksom på hvordan de er laget fordi det er så mange giftige kjemikalier som brukes i produksjonen av produktene.

Eric: Ja det er en så skam.

Samantha: Det er. Det er synd. Og igjen kan du forklare litt om noe av veldedighetsarbeidet som dere gjør, fordi det er veldig fantastisk.

Eric: Sikker. Ja, så vårt hovedarbeid som vi har støttet nylig, har vært arbeidshunddelen av samfunnet, så spesielt politiet. Så målet vårt er å gi senger til så mange av hundene rundt i landet som mulig, men ikke bare politihunder, vi har noen relasjoner med servicehundorganisasjoner som trener og gir senger til veteraner, som kommer hjem og trenger servicehunder å ta vare på enten mobilitetsproblemer eller PTSD-problemer, det er som om vi fokuserer på akkurat nå, og også noen ting som vi ikke publiserte i det hele tatt. Vi gjør det til en vane hvor vi ser en historie i nyheten om en politihund som er skadet i plikten, vi kommer ut så snart vi kan, tilby å sende dem en seng for å hjelpe i deres gjenoppretting. Det er det vi fokuserer på.

Samantha: Ah det er fantastisk!

Eric: Takk.

Samantha: Jeg tror en annen ting, bare fra et forbrukerens synspunkt du vet, det er hyggelig å se selskaper som vil gi tilbake til hvilken bransje som de er en del av. Å se dem gi tilbake til det er også noe jeg vanligvis ser etter, og jeg vet at mange andre forbrukere også ser etter. Og så er det en fantastisk ting å se.

Eric: Ja, vi prøver virkelig å utvide våre relasjoner i arbeidshundsamfunnet. Vi har et forhold til University of Pennsylvania Working Dog Center som er et fantastisk sted når jeg kommer, jeg sjekker ut, de gjør noen fantastiske ting med trening hunder som gjør noen virkelig utrolige ting. Vi var der for noen måneder siden, og de viste oss en av kreftens oppdagende hunder, jeg hørte det var en ting, men jeg visste egentlig ikke at det egentlig fungerer, og vi så på at denne hunden plukket ut kreftcellene og # 8230; ni ganger på rad, hundre prosent nøyaktighet, og vi ga senger for alle hundene i arbeidshunden. Så jeg tror det var omtrent 25 til 30 hunder der med jevne mellomrom. Vi er bare glade for å hjelpe de hundene så mye som vi kan få til å finne ut at hvis våre senger skal støtte disse hundene som er der ute, jobber det veldig hardt, de virkelig kunne bruke en god seng, som virkelig gir oss mye av personlig oppfyllelse og noe å smile om hver dag.

Samantha: Absolutt, hva en fin måte å sette den til, jeg gir gutta noe å smile om hver dag. Så det er alle spørsmålene jeg har for dere, med mindre det er noe spesifikt at dere vil snakke om, alt fra fordelene med hundesenger til noe om Big Barker som du vil nevne?

Dr. Wooten: Vel, jeg har en personlig historie. Så jeg har flere pasienter som bruker de store barkersenger. Jeg har en pasient spesielt som er Kango, og han er 12 år gamle laboratorium med alvorlig end-trinns leddgikt, den fattige fyren kunne bare knapt komme seg rundt på en av hans bakben og vi prøvde alt. Vi prøvde alle slags smertemedisin, joint kosttilskudd, vi hadde en skreddersydd ortodontisk brace for ham, og bare ingenting var å hjelpe, og han kunne ikke være komfortabel, og hans eier var som & # 8220; er det noe annet du kan gjøre?& # 8221; Jeg sa & # 8220; Vel, jeg vet om dette hundesengsfirmaet, det kalles Big Barker, og de er spesifikke om å lage hundesenger for store hunder.& # 8221; Og kango er veldig store, han er hundre og 20 pund. Så hun kjøpte en og jeg kan ikke fortelle deg hva denne hunden sengen har gjort for denne hunden & # 8230; hun sier nå han sover gjennom natten, og han er i stand til å komme seg bedre i løpet av dagen fordi han ikke er opp hele natten, og han sover fredelig hvor før han bare ville vende seg rundt og rundt og rundt bare for å bli komfortabel. Så jeg har litt klinisk opplevelse med hva en forskjell disse sengene gjør for hunder som lider av kronisk ledsmerter, og jeg kan bare ikke snakke høyt nok om dette produktet bare på grunn av det jeg har sett og hva det er gjort for Noen av mine pasienter.

Samantha: Vel det er fantastisk. Takk for at du deler det.

Dr. Wooten: Absolutt.

Samantha: Eric var det noe annet om Big Barker spesielt at du vil at våre lyttere skal vite om?

Eric: Vel, jeg tror vi dekket de viktigste delene, og hvis noen er interessert i å lære mer, er to flotte steder å gå i tillegg til nettstedet vårt på Amazon, det er bare tusenvis av vurderinger; Og på Facebook er det sannsynligvis flere tusen bilder fra kunder som er lagt ut der også. Og det er alle slags hjerteoppvarmende historier om utvinning, og hunder får pep i sitt skritt som virkelig er veldig hyggelige å lese.

Samantha: Ja, selvfølgelig, gjør jeg & # 8230 en ting, snakker om nettstedet ditt & # 8230; fordi jeg gjør mange produktanmeldelser, og så ser jeg mange nettsteder hele tiden, og dere er bare veldig bra gjort med mye god kvalitetsinformasjon. Så jeg vil knytte det i våre show notater også, og folk kan hoppe der også fordi det er en stor god informasjon om de store barker senger, men også om teknologien bak laget av sengene og hvorfor sengene er så gunstige til hunder med hofte og felles problemer. Så det er judos for deg på det, det store nettstedet fordi det virkelig deler mye informasjon.

Eric: Takk skal du ha.

Samantha: Herlig. Vel, takk gutta igjen så mye for å ta deg tid ut av dagen din i dag for å snakke med oss.

Forhåpentligvis likte dere det intervjuet, og du fikk så mye informasjon ut av det som jeg gjorde. Jeg vet at jeg sikkert lært mye fra å snakke med Dr Wooten og Eric Shannon, grunnleggeren av Big Barkers hundesenger. Hvis dere har noen spørsmål eller noe sånt, kan du sjekke ut vår nettside som er Teoriofpets.com, Det er en seksjon der for kommentarer, og selvfølgelig spørsmål. Noen av dem jeg vil fortsette og luft på en fremtidig podcast, så føl deg ikke sjenert om å registrere dem hvis du vil, men selvfølgelig er det også et sted hvor du bare kan skrive inn dine spørsmål hvis du er mer komfortabel med det. Og uansett gjør du det, jeg vil være sikker på å svare på hvert spørsmål, selv om de ikke luft spørsmålet ditt, vil jeg sikkert være sikker på å svare på det for deg eller finne noen som kan svare på det for deg og få det svaret.

Du vil også se på vår nettside Show Notes, og de show notater er fra dette showet, og de skal inkludere noen av de linkene som jeg snakket om med Dr Wooten og Eric Shannon, lenken for studiene på hundesenger, deres Facebook-side, selvfølgelig The Big Barker nettside. Jeg legger en link oppe til Pennsylvania-arbeidshundesenteret som Eric snakket om litt. Så det er noen flotte koblinger der hvis du har litt mer informasjon. Og så selvfølgelig er det tidligere Vis Notes, så hvis du leter etter mer god informasjon om kjæledyrindustrien, har vi noen gode tidligere show om alt fra ansvarlig hundavl til det vi skal være på jakt etter i matvarene at vi fôrer våre hunder.

Du kan finne alle de tingene der. Og igjen sørg for at du stiller spørsmål eller la noen kommentarer eller noe sånt. Hvis dere kan ta et raskt øyeblikk å hoppe på iTunes og bare gi meg en anmeldelse, igjen mitt mål med dette er virkelig å bare utdanne kjæledyr foreldre og få ut noen eksperter i kjæledyrindustrien, i hvert hjørne av kjæledyrindustrien fra leker å grooming til hundemat til hundesenger og alt i mellom, jeg vil svare på dine spørsmål om hvordan du bedre kan ta vare på kjæledyret ditt og gi dere den informasjonen du vil, og den beste måten for meg å gjøre det selvfølgelig er det om dere hopper på iTunes og forlater meg noen vurderinger, så denne podcasten vil vokse raskere, og jeg vil ha mer tilgang til mange eksperter. Så hvis dere kan gjøre meg en stor tjeneste og gjøre det for meg, ville jeg virkelig sette pris på det.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp # 4: helsefordeler av hundesenger