Hvordan velge en hundesenger

Soveposer for hunder er ikke bare for camping! Mange hunder elsker den koselige, sikre følelsen de får fra å bli plassert tett i en sovepose. De elsker å burrow under dekslene og rede også! Doggy soveposer ligner på soveposer laget for folk og er laget av de samme materialene. Å vite det Hvordan velge en hundesøvn bag vil gjøre valg av den rette for din pooch en bris.

Hvordan velge en hundesengerDet er viktig for våre hunde venner å føle seg trygge, og soveposer gir et sted de kan kalle sine egne. Hunder er den dyr. I naturen ville de finne en koselig den å snuggle opp og bli varm. En sovepose kan gi din domesticated hund den samme følelsen av varme og sikkerhet.

Å gi hunden din en spesiell sovepose sikrer også at kjæledyret ditt ikke streifer huset som prøver å finne et varmt sted å sove i eller sove på sofaen din forlater det hårete og rotete.

Å bruke en sovepose kan bidra til å forhindre at hundene ligger i vanskelige steder under føttene dine. En annen god ting om hundesengeposer er at de er vaskbare, i motsetning til de fleste hundesenger, så de er et godt valg for å opprettholde en hygienisk soveplass til hunden din.

Soveposer for hunder har den ekstra fordelen av å være bærbar. De er enkle å ta med deg på camping turer og fotturer som de kan bli rullet opp for å være kompakt og transportert uten oppstyr.

Lære å velge en hund sovepose vil tillate deg å enkelt kaste en i bilen når du går på en biltur eller pakke en i kofferten din mens du besøker familie over hele landet.

I SLEKT: Hvordan sikre en god natts søvn for valper

Hvordan velge en hundesenger

Hvordan velge en hunds sovepose for hunder

De første tingene som vil påvirke hvordan du velger en hundesenger er størrelsen på hunden din.

Sørg for å få en pose som er stor nok til at hunden din blir helt inn i, og at luften kan sirkulere gjennom. Du må også vurdere kostnadene, men doggy soveposer kan bli funnet priset veldig rimelig, eller vurder å plukke en opp under et salg.

Du vil også vurdere hvordan hunden din foretrekker å sove naturlig - sjekk ut stillingen han ligger i og hvor mye han beveger seg i løpet av en lur.

Materialet soveposen er laget av behov for å være varm nok til å produsere varme i kaldt vær hvis du skal bruke den ut av dørene. Hvis det er rent for innendørs bruk, må du sørge for at den ikke kommer til å være for tung eller varm for hunden din.

Ditt valg vil også avhenge av om du skal bruke soveposen akkurat som en seng hjemme, eller hvis den trenger å være bærbar. Hvis du skal reise med soveposen, se på å få en lettmodell som vil rulle opp for å være mer kompakt og lettere å bære.

Du vil også vurdere å kjøpe en vanntett eller vannbestandig pose hvis hunden din skal bruke den utenfor.

Podcast: Helsemessige fordeler med hundesenger

Komfort og varme

Hvordan velge en hunds sovepose

Det er en rekke valg å vurdere når du kjøper din elskede kjæledyr den perfekte soveposen. Mange hundelskere finner det viktigste aspektet om soveposer er hundens komfort. En sovepose er det beste valget for rastløse sleepers som de ikke faller av om natten som tepper skyldes bevegelse, strekker seg og ruster om.

Dette betyr at de gir et komfortabelt, kontinuerlig, trygt nivå av varme for hunden din.

Visse raser av hund, spesielt hårløse typer, må holdes hyggelige og varme. Hunder som bruker soveposer ofte liker å snuggle mot baksiden av posen når de er kalde eller lå nærmere kanten når de er varme.

Hunder er ganske gode til å regulere temperaturen om natten, og de har en tendens til å vite hvordan de skal varme opp eller kjøle seg ned når du bruker en sovepose.

INTERESSANT: Hva hundens sovende stilling sier om ham

Allsidighet, bekvemmelighet og holdbarhet

Soveposer for hunder og hvordan man velger

En annen fordel med soveposer er at hunden din kan komme inn i posen av seg selv og ordne seg inn i den perfekte posisjonen. Tross alt, din hunds komfort bør være den første tingen å vurdere når du lærer å velge en hundesenger.

Flertallet av soveposer er vaskbare og er perfekte for camping eller turer ute. De er ikke så store, store eller tunge som de fleste hundesenger er. Mange doggy soveposer for camping er laget av vannavvisende materiale. Soveposer er transportable, lette og økonomiske. De kan også rulles opp beleilig i en ryggsekk for fotturer.

De er også egnet for en bil eller en kasse, slik at din pooch kan ha komforten av sengen med ham hvor han går! En god sovepose vil være slitesterk og laget for å vare i mange år, så de er ikke noe du må kjøpe regelmessig.

Hvis du lærer å velge en hunds sovepose nå, er det sannsynlig at du vil kunne bruke posen til generasjoner av hunder.

I SLEKT: Dog Fottur Gear må-haves

Hundestørrelser og materialer

Hund soveposer hvordan tos

Hund soveposer kommer i alle størrelser, så det er best å matche riktig størrelse på posen til hunden din. Kanskje ta målinger med et målebånd før du kjøper og sjekk ut de anbefalte størrelsene fra produsentens nettsted.

Pass på at det er nok plass til luft for å sirkulere mens du gjenstår tettsittende nok. Kontroller materialet det er laget av, og sørg for at det ikke er for stivt eller grovt. Basen av posen skal ikke være tynn eller spinkel, og det skal heller ikke være overstuffet.

Hvis soveposen er skumbasert, må du sørge for at den er vaskbar eller at stoffet inne i posen er flyttbar for vasking.

Sjekk alle festene. Velcro er et nei-nei for lengre hairede raser. Zips skal være sterke, men lett å pakke ut, og det bør ikke fange i stoffet når du zipper opp eller unzipping. Posen skal være laget av de sterkeste stoffene for å sikre at den holder sin form.

I SLEKT: Beste hundens angstmedisin for beroligende hunder

De forskjellige typer doggy soveposer

Koselige Sleeping Dog Vesker

Den tradisjonelle hundens sovepose ser ut som en typisk sovepose som du vil bruke til deg selv på en camping tur. Imidlertid er de laget for å imøtekomme hunder, noe som betyr at de blir sterkere for hunder som riper på sengen deres.

De Huleposer er perfekt for hunder som liker å smugle i posen og er godt isolert. Du kan finne syntetisk, vanntett eller nedsatt isolasjon. Gås ned er mer holdbar enn syntetisk, men det er ikke egnet for bruk i vått vær.

De Hundeseng soveposer se lik en hundeseng, men basen og den sovende delen trekker over toppen av sengen og skaper en hule-lignende struktur. Mange hunder blir engstelige, og hule soveposene er perfekte for dem fordi denne typen veske gir et trygt, rolig sted å hvile. Under tordenvær eller tungt regn er det et ideelt sted for hunden din å gå og skjule.

For eldre hunder som blir kalde lett, spesielt hvis de har mistet vekten på grunn av sykdom, er en sovepose ideell for å holde hunden din i en konstant varm temperatur, og vil holde aldringsleddene varmere.

Prøv disse: Topp 5 beste billige hundesenger under $ 20

EN Memory Foam Madrass Inne i soveposen er designet for å hjelpe eldre eller sykehunder. Minneskumet letter ubehag og gir overlegen støtte til skjøre eller aldrende bein, mens du isolerer hundens kroppsvarme fra en kald gulv.

For hunder som lider av inkontinens, kan de fleste soveposer maskinvaskes eller tørkes ned for å sikre at kjæledyrets veske holdes ren og bakteriefri.

Hvis du har en spesielt stinkende hund eller misliker doggy lukt i huset, kan du velge en Cedar Filled Bag. Disse soveposene er spesielt gode for valper, da de reduseres betydelig ned på hundens lukt.

Imidlertid sørg for at hunden din ikke er allergisk mot fyllingen. Hvis hunden din er utsatt for allergier, er et godt alternativ a Hypoallergent hundesengdeksel. Du kan kanskje handle på nettet og finne en hypoallergen hunde sovepose også.

Når du bestemmer deg for hvordan du velger en hundesenger, kan ditt kjære kjæledyr sove godt og ha søte drømmer! Følg hundens sovevaner, gjør din forskning og gjør et klokt valg.

Anbefalt: Beste hundesenger for store hunder og store raser

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan velge en hundesenger