Skal jeg la hunden sove i sengen min med meg?

Skal jeg la hunden min sove i sengen min med meg?

Vurderer du tanken på Sove med hundene dine? Du kan bli overrasket; Det er flere fordeler enn ulemper med å sove med hunden din! Viser seg, deler sengen din med en hund er ikke bare avslappende og komfortabel, men også trygg.

Hvis du er en ivrig lover av hundens milde snorer og koser, er du for en godbit. Sove med hunden din Fordeler deg på mange måter som bevist av vitenskapen. Det kan hjelpe deg å holde deg rolig, avslappet, og til og med senke hjerterytmen i mange tilfeller. Selv om det er enklere for deg å ta avgjørelsen ennå, hold på. Det kan være noen få ulemper å vurdere. Les sammen for å finne ut om du skal sove med din valp eller ikke!

Skal jeg sove med hunden min?

Du kan ha en god natts søvn med valpen din ved siden av deg. Selv om det har vært mange spekulasjoner i fortiden som sover med puppen din, er det ikke sunt, de er alle hoax.

Mayo Clinic`s grundig forskning på menneskelig hunds sovende foreslått at det er en minimal sjanse for søvnforstyrret av hunden din, som ble ansett som en av de største grunnene til å holde puppen din av sengen. Forskningen fortsetter selv å bevise at du kan forbedre søvnmønstrene dine betydelig med å sove med hunden din. Videre, dette undersøkelser også konkluderer med at å sove med hunden din er faktisk lik med å sove med barnet ditt. Den kan hjelpe deg å holde deg rolig Gjennom hele natten og ikke bekymre deg for hunden roaming huset uten tilsyn.

På den annen side antyder mange atferdsstudier det motsatte. La puppen din sove ved siden av deg, kan din furrige venn føle deg altfor festet og gjøre deg mer sliten. Så, hvor skal hundene sove? La oss ikke haste til konklusjoner ennå - vi hjelper deg med å bestemme. Fordeler og ulemper til side, beslutningen er rent ditt å gjøre. Hvis du elsker å sove med hunden din, er det riktig valg. Hvis det forstyrrer søvnen din eller du ikke elsker hundens atferdsendringer, kan det være på tide å forstyrre hunden din av sengen.

Fordeler med å sove med hunden din

Vi har bare dekket hvis du skal sove med hunden din eller ikke. Selv om vi raskt børstet opp på fordelene av det, kan vi bare ikke la det være der. La en valpsøvn i sengen med deg, noe som sikrer mer kompis tid, sikkerhet og varme. Deretter, la oss dekke alle disse fordelene i litt mer detaljert:

Mer tid sammen

Hvem elsker ikke å bruke mer tid med sine valper? Ikke bare hilser de deg hele dagen, men de er også cheered opp av deg. Så, hunden din sover med deg betyr bare mer bindingstid sammen når du tar din furry venn i.

For de fleste arbeidende kjæledyr eiere, den eneste gangen de kommer til å binde med sine kjæledyr, er om natten. Derfor vil du ganske åpenbart ønske å bruke mer tid med hundens følgesvenn. Holde Mayo Clinics forskning i tankene, dette kan til og med hjelpe deg med å forbedre søvnmønstrene dine! Som mange mennesker kan følelsen av å være med en hund også hjelpe deg med å komme seg fra søvnløshet. Slik at din furrige venn kan krype under arkene med deg, vil hjelpe deg å holde deg roligere og utvikle også bedre mental helse.

Varme

En hund som sover i sengen din betyr også øyeblikkelig varme som du vil være koselige partnere for natten. De fleste hunder har tykke pelsjakker som betyr at de ikke trenger ekstra tepper eller strøk når de er ute i naturen. Ved å bruke dette til din fordel, blir sengen din alltid varm og koselig.

En ting du alltid bør huske på, sover med små hunder. Pass på at de ikke er squashed med deg for lenge og kan raskt snike seg hvis de vil. De fleste hunder genererer denne varmen ved å svette og trenger kult å puste gjennom varmen. Sove med hunden din under dekslene er heller ikke anbefalt av mange kjæledyreksperter. Selv om det er noen andre grunner til hvorfor du ikke bør gjøre dette, for nå, er det å gi din valp litt plass. Trykket på tunge deksler kan gjøre det vanskelig for valpen din å puste gjennom eller flytte.

Sikkerhet

Hunder har økt sanser og vil alltid være på varslingsmodus når det gjelder eier og territorium. Holde dette i tankene, kan du få en god natts søvn uten å bekymre deg for noen mishap som skjer i huset ditt. Valpen din kommer definitivt til å holde deg beskyttet!

Sove med hunden din Sikrer sikkerheten din Fra inntrengere kommer inn i hjemmet ditt. Men det samme gjelder for din furrige venn også. Å begrense din lille uhyggelige hund til rommet ditt vil hjelpe deg med å sikre at han ikke er ute og om en gang du er dyp i søvnen.

hunden sover i sengen fremmer en sterkere binding
En sterkere binding? Å sove med hunden din skaper en sterkere forbindelse.

Ulemper med å sove med hunden din

Selv om fordelene er definitivt givende, er det noen ulemper som kan svare på hvorfor hunden din ikke bør sove med deg:

Du vil våkne om natten

Selv om du vil utvikle bedre sovemønstre, vil du også ha din søvn forstyrret om natten. Hunder elsker å holde seg aktiv og flytte rundt ganske mye. Så, hvis du lett forstyrres i løpet av søvnen, kan du sove med hunden din ikke være den klokeste avgjørelsen. Du lurer kanskje på hvor mye hunder sover at det kan forstyrre søvn?

De fleste voksne hunder kan få en søvn på 12-14 timer hver kveld. derimot, De våkner 3 til 4 ganger hver eneste natt. Dette betyr at du må bytte sider, la dem snike seg og krype tilbake i hver eneste gang. Hvis du er en dyp sovende, kan du ikke engang merke det. Videre kan valpen din bevisst vekke deg for oppmerksomhet. Derfor, hvor skal hunder sove om ikke din seng? Det er opp til deg å bestemme!

Sykdomsoverføring

En stor bekymring De fleste kjæledyrseiere har, er at de vil få en sykdom hvis de sover med sine hundekammerater. Faktaen er, Det er ganske sjeldent Og nesten skjer ikke hvis du og din valp begge er i god helse. I så fall, vil du sannsynligvis ikke fange noen hudallergi.

Prippen nese og hoste kan være noen farer med å sove med hunden din. Hvis du ikke er allergisk mot din pooch, er det ingen risiko i den. Men du burde Sørg alltid for hundens hund Helse kontroller er i tide. Dette kan hjelpe deg med å unngå bakterier fra hunder som sover i sengen. For å sikre at hundens velvære, kan du sørge for at hunden din:

  • Har ikke lopper eller flått
  • Har ikke tegn på sykdommer eller tidligere historie
  • Er vaksinert
  • Har regelmessige kontroller med veterinæren

Behavioralproblemer

Noen studier tyder på at sammenhengende med hunden din kan utvikle atferdsproblemer. Med hundene dine sover i sengen, kan dominans være et problem også. Dessuten kan hunden din utvikle seg aggresjon, (over) vedlegg eller dominans, som ikke er verdsatt av kjæledyrelskere.

Imidlertid er disse studiene ikke definitivt bevise dette. Hvis hunden din er følelsesmessig festet, utvikler seg separasjonsangst kan være normal. I slike tilfeller kan du prøve å dempe disse atferdsendringene ved å la hunden din sove selvstendig.

Hvem skal ikke sove med en hund?

For nå synes fordelene å være oppveier ulempen ved hunden din med deg. derimot, Det anbefales at du ikke sover med hunden din hvis du er utsatt for allergi eller har et kompromittert immunsystem. I disse tilfellene vil kroppen din ikke være i stand til å kjempe mot bakteriene fra hunden din hvis du tar en sykdom.

På samme måte, hvis du kjemper med alvorlige sykdommer som kreft, hiv eller andre, er immunsystemet ditt sannsynligvis svakt. I slike tilfeller bør du ta forholdsregler når du holder deg nærmere. Opprettholde avstanden din kan hjelpe deg med å unngå å fange en sykdom.

Sove med hunden din - FAQs

Lurer du fortsatt på hvor skal hundene sove eller ha flere slike spørsmål? I neste avsnitt vil vi svare på alle dine medsalende spørsmål.

Hvorfor skal du la hunden din sove i sengen med deg?

Slik at hunden din kan sove i seng med deg, har flere fordeler. Ikke bare gjør det Forbedre søvnmønstrene dine, men det kan også hjelpe deg å holde deg rolig, redusere stress, og hold humøret ditt lettet. Det kan også hjelpe deg med å holde deg nær din valp etter en lang, anstrengende dag.

Vi har dekket både fordeler og ulemper med hunden din i sengen din over. Selv om det avhenger av saken din, er det ganske vanlig for kjæledyrseiere å tillate deres kjæledyr venner å snike inn for en snuggle om natten. Så, hvis du mangler kjæledyret ditt, er det helt greit å la kjæledyret ditt sove med deg.

Før du la hunden bli med i søvnen, bør du Pass på at du er både sunn. Dette kan hjelpe deg med å unngå allergier, hudsykdommer og fange andre sykdommer. Hvis sunn, sove med hunden din, har selv hjulpet folk å kurere søvnløshet uten medisinsk hjelp!

Vil hunden min få separasjonsangst hvis han sover med meg?

De fleste hunder viser ikke tegn på separasjonsangst Ved å sove med sine eiere. Men hunder som allerede viste tegn på slike atferd, vil imidlertid fortsette å føle det samme. De fleste valper føler seg komfortabel med å sove med sine eiere og oppfører seg normalt i deres fravær.

Hvis du ikke er komfortabel med din venns følelse engstelig, du kan Sett opp hundens seng rett ved siden av deg. Dette vil hjelpe hunden din i sin egen soveplass og uten å føle noen vedlegg. Men hvis hunden din viser tegn på separasjonsangst, er det grunn nok til at hunden din ikke sover i rommet ditt.

Kan hunder sove på en hard overflate?

Hunder kan sove på harde overflater, være det tre, marmor eller en teppebelagt overflate. Imidlertid er det bedre å forby hunden din i å sove på harde overflater. Det kan forårsake ubehag for hunden din, og til og med utvikle bein sykdommer i verre forhold.

Sikkert, hunder elsker bare en behagelig overflate å sove på det er kult nok til å hjelpe dem med å justere. Imidlertid er det bedre å holde doggy senger på ditt sted. Doggy senger kan være et flott tillegg til hundens tilbehør. De kan til og med hjelpe deg med å sove rolig, å vite at du kan ta en rask titt på valpen din hvis du vil. Hvis hunden din ikke elsker å sove på den doggy sengen, har du nettopp fått, det er ikke noe alarmerende på det. De fleste hundene tar tid til å bli vant til sine senger, eller din seng hvis du lar valpen sove med deg. Videre har mange kjæledyrseiere også spurt, bør hunder sove i en kasse. Det er bedre å la hunden din bestemme soveplassen for deg, det være seg en kasse, en skjegg seng eller gulvet.

Skal hunder sove på gulvet?

Hunder burde ikke sove på gulvet. Selv om de kanskje føler seg vant til å sove på gulvet, bør du ikke la din valp øke på gulvet. Det kan forårsake ubehag for din valp og utvikle hofte eller bein sykdommer.

Ortopediske hundesenger kan hjelpe deg med å gi trøst til hundene dine. De vil hjelpe hunden til å justere og sove i et mer komfortabelt miljø. Eldre hunder er mer utsatt for slike sykdommer og skal tilveiebringes ortopediske senger for å hvile seg godt.

Tillat hund å sove i sengen min
Skal jeg la hunden min sove i sengen min?

Til slutt, bare du kan vite om hunden din skal sove i samme seng som deg. Hvis du elsker snuggles med valpen din, og du er både sunn, gå for det. Hvis du er bekymret av deres oppførsel eller bekymre deg for søvnplanen din, kanskje se på noen hundesenger.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Skal jeg la hunden sove i sengen min med meg?