Ny casper dog madrass er garantert å være den komfortable sengen for valper

Ny Casper Dog Madrass er garantert å være den komfortable sengen for valper

En ny madrass for hunder har truffet markedet, og det lover å være den beste sengen du noensinne vil få for din pooch. Madrassen ble designet etter at betydelige vitenskapelige studier ble utført i sovende preferanser, og det har ingenting annet enn hundens komfort i tankene.

Studier finner at hunder bruker mer enn halvparten av livet i livet. Folkene på Casper tror at hvis noen fortjener en Komfortabelt snooze sted, Det er våre hunder.

Utviklingen av denne sengen innebar en hel del 460 timer laboratoriestest, 110 prototyper, og nesten et helt år med hunds søvnstudier. Wow! Selskapet garanterer at hunden din vil være komfortabel ved å gi kjøpere en 100-dagers prøveperiode, og tilbyr full refusjon hvis du finner ut at hunden din ikke er helt komfortabel.

I SLEKT: DIY Dog Bed Project - Ideer fra hele Internett

Ny Casper Dog Madrass er garantert å være den komfortable sengen for valper

Så, hva er hemmeligheten bak denne galne, komfortable madrassen?

Det er noen få. For det første bruker det trykkfritt minne skum, som støtter hundens kropp, så vel som konturering til det. Dette er spesielt gunstig for eldre hunder eller kjæledyr med hofte og felles problemer.

Denne madrassen setter seg bortsett fra resten ved å inkludere ergonomisk designet puter (nakkestøtter) - fordi bare som mennesker, hunder elsker å ha hodet støtte mens du sover. Disse nakkestøttene tjener også til å imøtekomme en hunds behov for å finne trygt å sove i lukkede områder (et behov som er overført fra sine forfedre, som trengte å være trygg fra rovdyr).

Til slutt, madrassen er laget med ekstremt slitesterk mikrofiber, for å tåle de "gravende" instinkter hunderene vedtar sine sovende områder. Materialet er ikke bare sterkt, men etterligner også følelsen av å flytte smuss og rusk rundt!

Casper har skapt denne sengen for å være lett for eiere å rengjøre. Den er konstruert med nylonfibre, som er varmebundet og skaper en barriere som er nesten ugjennomtrengelig for pels. Når du vil rengjøre sengen, er dekselet lett avtagbart; Bare kast det i vaskemaskinen.

Madrassen ble laget med lang levetid i tankene. Casper hevder at sengen ikke vil synke, gå ned, eller miste sin form over tid. Så, ikke mer å kjøpe en ny seng hvert annet år! Denne bør vare hundens hele levetiden.

Bonus - Metallglassene er skjult inne i sydd-lommer, så de vil ikke klø på gulvene dine.

Senger kan kjøpes På Caspers nettsted for $ 125-225. De kommer i størrelser små, mellomstore og store. Det er 3 fargealternativer å velge mellom.

Ny Casper Dog Madrass er garantert å være den komfortable sengen for valper

Anbefalt: Topp fem beste tyggebestandige hundesenger

Dette virker som en stor investering for hundeeiere. Vi legger så mye penger og energi i våre egne senger, fordi vi vet hvor mye en god eller dårlig natts søvn kan påvirke resten av dagene våre. Så, bør vi ikke vurdere å gjøre det samme for våre hundekammerater som bruker flere timer å sove enn vi gjør?

Hvis du tenker på det, vil du bruke rundt $ 75 eller så på en seng for en stor hund som er flat, spinkel, sannsynligvis ikke så behagelig, og definitivt ikke garantert med tilbakebetaling. Etter omtrent et år eller to må du gå til en annen $ 75 eller så på en ny seng fordi den gamle er ødelagt.

Det er sjelden å finne en hundeseng som er designet med puter eller graving vaner i tankene, enn si å finne begge funksjonene i samme produkt. Dette virker som en engangsinvestering, som er kjempebra for lommeboken din. Enda viktigere, det vil gi hunden din den vitale komforten som trengs for en 12-timers per dag sovende vane.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Ny casper dog madrass er garantert å være den komfortable sengen for valper