Hvordan holde hunden din av sofaen og andre møbler

Weimaraner hviler på sofaen

Enten du La hunden din på møblene eller ikke er et varmt diskutert emne. Noen mennesker er veldig lidenskapelige om deres holdning på hundens sofa surfing. Så, hva er den store avtalen og hvordan holder du hunden din av sofaen hvis du ønsker å?

Skulle du la hunden din på sofaen din?

Når det kommer helt ned til det, om du vil at hunden din skal forbli av møblene eller ikke, er det meste en personlig preferanse. Mange hunder, og deres eiere, elsker en snuggle på sofaen.

Selvfølgelig, hvis du har en mindre rase, hvis hunden din har en ryggskade eller leddgikt, eller hvis møblene dine er spesielt høye, kan hunden din skade seg selv hvis de ved et uhell faller av eller til og med i deres forsøk på å hoppe opp.

For det meste, men folk som foretrekker Fido å holde seg av, gjør det fordi det Forhindrer at sofaen blir skitten med pels, gjørme og andre rusk. Eller kanskje du har flere hunder og har dem alle på sofaen, vil ikke forlate rommet for deg!

Andre eiere kan velge å holde hunden av møblene hvis de har Ressursaggregatproblemer. Dette er en kompleks oppførsel der hunden vil være beskyttende for en leketøy, seng, mat eller til og med et behagelig sovende sted på en sofa eller stol. Hvis hundens ressurser vakter, holder dem av møblene, kan hjelpe til med å håndtere denne oppførselen mens du arbeider med trening.

Forhindre at hunden din kommer på sofaen

Hvis du har bestemt deg for at du ikke vil ha hunden din på dine møbler, hvordan går du om å sørge for at hunden din forstår dette også?

Konsistens

Det viktigste er konsistens! Ved å tillate hunden din på sofaen noen ganger og så ikke tillate dem på andre tider, vil du være forvirrende din valp og sette dem opp for feil.

Denne konsistensen må brukes av alle familiemedlemmer og besøkende til ditt hjem. Ingen bør invitere hunden din opp på sofaen.

Gi en egen seng

De fleste hunder vil være på sofaen med deg fordi de vil være komfortable og fordi de vil være med deg. Tilby dem A Koselig seng i nærheten som et alternativ til sofaen og andre møbler. Ligner på kasseopplæring, gjør denne sengen en morsom, trygg og givende sted for dem. Gi hunden din interaktive leker som en godbit Kong eller andre puslespillmatere mens de er i sengen sin for å positivt oppmuntre dem til å bosette seg der.

Lær tegnene `av` og `gå til sengen din`

Lærer hunden din hva "av`Og` Gå til sengen din `Mean kan hjelpe deg mens du trener hunden din for å holde seg unna møblene. Pair hunden din går av møblene med cue `off` og a positiv belønning, som en godbit og ros.

På samme måte, par hunden din til sengen med køen `gå til sengen din`og en positiv belønning. Hvis hunden din vet disse signalene, vil de gjerne gå av sofaen hvis du fanger dem fordi de vet at noe godt vil skje når de gjør det.

Blokker tilgang til møblene

Ledelsen er en viktig del av ethvert treningsprogram. Å gjøre dine møbler utilgjengelige for hunden din kan hjelpe deg med å hindre dem i sofa surfing når du ikke klarer å overvåke.

Du kan blokkere hundens tilgang til møbler med baby porter, ved å bla på putene opp vertikalt, eller ved å plassere noe på møblene som en oppadgående vaskerom.

Hvis hunden din liker å stå opp på møblene for å se på vinduene, gjør vinduene mer hensiktsmessig tilgjengelige. Mindre rasehunder som liker å se ut i vinduene, kan sette pris på et sett med kjæledyrstrinn eller en "kattkrem" som de kan hvile på.

Men hvis hunden din er reaktiv når de ser ut av vinduet og ønsker å komme videre til sofaen for å beskytte ditt hjem, vil du blokkere tilgangen mens du jobber med trening.

Unngå averser

Noen ganger anbefales det som scat matter, som gir en vibrasjon, ubehagelig opp og ned bilmatter, eller til og med en distraherende høy lyd for å få hunden din av møblene. Men hvis du bruker trening og styringsteknikker beskrevet ovenfor, bør Averses-verktøy som dette ikke være nødvendig.

For noen hunder kan disse metodene også forårsake fallout, som generalisert frykt for møbler, ting som ligner matene (som en hundeseng eller teppe), og noen høye støy.

Det er ingenting galt med å la hunden din på sofaen, men hvis du foretrekker for at de skal være av, være konsekvent og givende den alternative oppførselen du vil ha, er nøkkelen til suksess. For flere tips og teknikker, oppsøk en sertifisert, positiv forsterkningsbasert hundetrener.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan holde hunden din av sofaen og andre møbler