Gjennomgang: chasing tails adjustable height dog ramp

Hvis hundene dine får lov til å komme på dine møbler, hopper de sannsynligvis dusinvis av ganger hver dag. Enten de hopper opp på sofaen eller hopper ned fra sengen din etter en lang natts søvn, legger alle unødvendige hopping mye belastning på valpens ledd. An Justerbar høyde hund rampe, som denne fra Jage haler, vil forhindre unødvendig stress på leddene.

Små raser, senior kjæledyr og hunder som gjenoppretter fra en skade krever hjelp av en rampe for å nå kjøretøy, senger og andre møbler. De fleste kjæledyrseiere tenker ikke på behovet for en kjæledyr rampe til hunden krever en. Sannheten er at en rampe kan være gunstig for hunder av enhver rase, størrelse eller alder.

Studier har funnet som hopper på og av høye overflater tar en flott toll på en hunds kropp over tid. Det forårsaker skade og forverring til leddene som kan føre til langvarig skade og / eller leddgikt. Å gi en rampe for hunden din for å få tilgang til høye områder er en rask og enkel måte å forhindre dette problemet på.

Når du handler for en hund rampe, er det viktig å velge et produkt som er riktig størrelse for kjæledyret ditt. Rampen bør ikke være for bratt, og det bør være tepper eller en slags materiale som gir god trekkraft for å redusere risikoen for å glide.

Du må også kontrollere vektgrensen på rampen, for å sikre at den kan støtte din PUP riktig. De Chasing Tails Justerbar Høyde Hund Ramp er et godt alternativ for små og mellomstore raser. Fortsett å lese for å finne ut hvor holdbar rampen er, og om jeg tror det er en god verdi for pengene.

Chasing Tails Justerbar Høyde Hund Ramp

Justerbar høyde hund rampeSom du kan se i videoen ovenfor, er denne rampen ideell for min beagle, Molly. Det fungerer også bra for min 75 pund Labrador. Men det er bare vurdert for hunder som veier opp til 70 pund.

Rampen måler 38.6 tommer lang. Den har 6 justerbare stillinger som justerer høyden fra 10 & # 8243; -20 & # 8243;. Det kan også brette seg flatt for enkel oppbevaring eller transport.

I videoenheten ovenfor viser jeg de flyttbare sideskinner. De hindrer at hunden faller av siden av rampen, men kan lett tas av når du trenger å lagre rampen. Denne justerbare høyden hunden rampe fra å jage haler har også en glidende overflate, som er en må-ha-funksjonen, etter min mening.

Jeg foretrekker estetikken til en tre rampe over en plast alternativet. De blander seg med nesten hvilken som helst innredning og ser generelt bedre ut i de fleste situasjoner. Denne er bare tilgjengelig i den svarte fargen som vises her, men det ser fint ut i ethvert hjem.

Du kan kjøpe denne hunden rampen på Amazon for $ 149.95 (på tidspunktet for denne anmeldelsen). Mens allsidigheten og bekvemmeligheten til denne rampen er topp hakk, er dette en veldig dyr prislapp. Andre hardved, høykvalitets ramper selger til en lignende pris, men du kan kjøpe en plastmodell for en mye billigere pris.

Les neste: Hvordan trene hunder for å bruke trapper og ramper

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: chasing tails adjustable height dog ramp