Hvordan hjelpe en hund til å komme på en seng eller i en bil og administrere høyder

Enten det er når hunden din er en valp, eller en eldre hund, på et tidspunkt er det sannsynlig at du må vite Hvordan hjelpe en hund på en seng. Hvis ikke en seng, vil din pooch sannsynligvis trenge hjelp til å komme på et annet møbel eller inn i bilen. På et tidspunkt trenger alle hundene hjelp til å komme til et høyt område som de ikke kan nå.

Hvordan hjelpe en hund til å komme på en seng eller i en bilNår valper er unge, er de som babyer. De har ennå ikke mestret hvordan de bruker alle musklene sine. Mange ganger, de trenger hjelp til å komme inn i en bil, eller på en seng eller sofa. Som hunden din, kan han bli skadet, eller kan utvikle leddgikt, og trenger hjelp av disse grunnene.

Du må da gi støtte til å hjelpe hunden din til å få opp til å snuggle med deg, eller komme i bilen for veterinærturer. Det finnes mange produkter som er tilgjengelige for å hjelpe deg, men hvordan kan du velge den rette?

Det vil i stor grad avhenge av kjæledyrets behov og hvordan produktet skal brukes. Selv om et sett med tunge kjæledyr trapper kan være ideelt for permanent plassering på slutten av en seng, er de ikke et godt alternativ for eiere som vil reise ofte i bilen med hunden sin.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du velger de beste rampen eller trappene til hunden din, kan du lese vår Omfattende artikkel om emnet. Det vil hjelpe deg med å bestemme hvilket produkt som passer for deg og din Canine Companion.

TRENGER DU MER HJELP? Hvordan-videoer for hundeeiere

Hvordan hjelpe en hund på en seng eller i en bil: Administrere høyder for hunder

Hvordan hjelpe en hund på en seng

Plukker opp hunden din

Den mest direkte måten å hjelpe hunden din på er bare ved å plukke ham opp. Dette er lettere med mindre, modne hunder, men det er metoder som kan brukes slik at det er et vellykket alternativ for nesten hvilken som helst pooch.

Store hunder er de mest utfordrende å løfte.

Deres vekt må distribueres jevnt slik at både deg og kjæledyret ditt har minst risiko for skade. Du kan bruke en løftesele for å gjøre det mye enklere, spesielt for å få hunden din inn og ut av et kjøretøy der det ikke kan være så mye rom å manøvrere.

Løfte seler for hunder, som dette fra utadgående hund, kan kjøpes i din lokale dyrebutikk eller fra nettbutikker. De tilbyr polstret støtte for å holde kjæledyret ditt trygt og behagelig mens du livet ham.

Valper trenger et fast grunnlag når det løftes. De er aktive og wiggly, så det er veldig lett å miste grepet på dem. Alltid sørg for at du løfter en valp med begge hender.

Sett en hånd rundt brystet bak sine fremre ben, mens de andre hendene cupping bakbenene og bunnen. Du kan også løfte en valp som sin mor ville gjøre. Ta tak i scruffen (løs huden) på baksiden av valpens nakke med en hånd, og i halebenet med den andre hånden.

ANMELDELSE: & # 8216; Hjelp din kjæledyrs solid sidehund trinn

Hvordan hjelpe en hund på en seng

Du bør bare løfte gravide eller skadede hunder hvis det er absolutt nødvendig for en medisinsk nødsituasjon. For en gravid hund, ikke løft med press på magen. Plasser armene dine under frontbenene og under bakbenene for å løfte.

Hvis tilgjengelig, er en kjæledyrbærer best for gravide hunder.

Hvis en hund er skadet, legg en arm gjennom bakbenene og en gjennom frontbenene slik at vekten støttes helt ned lengden på ryggraden. Som med en gravid hund, er en kjæledyrbærer foretrukket for en skadet hund.

Du kan lokke ham inn i transportøren ved å plassere mat eller en favoritt leketøy inne. Carriers varierer i pris avhengig av størrelse, men det er alltid en smart idé å budsjettere for en før du adopterer en hundesammensetning.

I SLEKT: Hvordan velge de beste hundetrappene eller hunden rampen

Hvordan hjelpe en hund på en seng


Hundetrappene

Når du lærer å hjelpe en hund til å komme på en seng, kan kjæledyr trapper være en effektiv og rimelig måte for din pooch å navigere høyder uten hjelp fra deg. Hundetrapper er flott for hjørnetenner som har mobiliteten, men kanskje ikke benlengden, å manøvrere på sengen eller sofaen.

Trapper kan kjøpes online fra mange forhandlere, eller i kjæledyr og store boks butikker. Mange slitne mennesker kan også bygge sine egne trapper. Bare vær sikker på at de er stabile og har ingen splinter eller farlige materialer.

Hvordan hjelpe en hund på en sengDet er mange forskjellige typer kjæledyr trapper. De kan være plast, tre eller teppebelagte. Avhengig av kvaliteten og materialet som de er laget med, kan prisen variere fra $ 25 til mer enn $ 200.

Noen, som disse kjæledyrtrappene fra kjæledyrutstyr, kan holde hundene opptil 150 pounds. Uansett smak og budsjett, bør du kunne finne et sett med trapper for å passe til behovene til deg og hunden din.

Noen ganger kan hunder være redd for trapper først, eller han kan ganske enkelt ikke vite hvordan de skal bruke dem. Som med annen opplæring, kan du bruke godbiter til å hjelpe hunden din. Dette er en del av å forstå hvordan å hjelpe en hund til å komme på en seng og lære å håndtere høyder.

Alternativ plassering en godbit på toppen og deretter på bunnen av trappen for å oppmuntre hunden til å reise trinnene. Du må kanskje også forlate trappen ut i det åpne for noen dager før treningen begynner, slik at valpen din kan bli vant til det nye objektet.

VIDERE LESNING: Hvordan trene en hund for å bruke trapper

Hvordan hjelpe en hund på en seng

Hund ramper

Noen hunder, som dachshunds, bør ikke reise trapper. Det er også vanskelig på ryggen. I disse situasjonene anbefales en rampe. Når du diskuterer hvordan å hjelpe en hund til å komme på en seng, er kjæledyr ramper gunstige for nesten hver hund.

De er også gode for hunder som har mistet mobilitet på grunn av helseproblemer som leddgikt. Noen hunder med veldig korte ben vil også ha problemer med å administrere trapper, men en rampe er en perfekt løsning.

Ramps kan kjøpes på samme leverandører som selger trapp sett. Prisen på ramper er litt høyere enn noen trinn, som dette fra kjæledyrutstyr som koster rundt $ 50. Som med trinn, er det mange materialer og stiler å velge mellom.

Hvordan hjelpe en hund på en sengRamper kommer i mange bredder og lengder. De fleste er justerbare, og noen ganger bretter seg opp for enkel oppbevaring. Du kan bla gjennom Internett eller din lokale Pet Supply Store for å finne den som fungerer best for deg.

Den samme opplæringen som ble nevnt for trapper, må kanskje også brukes til å bruke en rampe. Sette godbiter på rampen vil oppmuntre din pels baby til å gi den prøve. Rampen må kanskje være på plass i et par dager før kjæledyret ditt er klart for å prøve det ut.

Ramper og trapper er en god ting å se på om hunden din for tiden har problemer eller ikke. Hopping opp og ned fra høyder kan føre til at hunden din utvikler leddgikt før, som det legger unødvendig press på hans bein og ledd. Lære å hjelpe en hund til å komme på en seng og ta vare på leddene hans nå kan forhindre smerte i fremtiden.

Din veterinær kan fortelle deg om hunden du har, er mer utsatt for skade.

Hvis du trenger ideer om hvilke hund ramper, trinn eller seler å velge, ta en titt her:

  • Ti beste hundetrinn for senger og / eller hjørnetann
  • Fem beste hundramper for vann
  • Fem beste kjæledyr seler for hunder

Hunder elsker å være en del av familien på alle måter. Hvis det er noe du skal tillate, er det mange måter å hjelpe hunden din til snuggles hvis han har det vanskelig å gjøre det av seg selv.

Siden hunden artritt er en av de vanligste plager i eldre hunder, er sjansene, hvis hunden din ikke trenger hjelp nå, vil han i fremtiden. Forebygging er ofte den beste kur, Så hvis du er i stand til å gi hunden din litt hjelp på forhånd, kan det spare deg for mye problemer og penger, så vel som hunden din fra smerten i fremtiden.

Les neste: Hund ramper eller hundetrapper? Slik bestemmer du

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan hjelpe en hund til å komme på en seng eller i en bil og administrere høyder