Kan bed bugs reise på hunder?

Kan bed bugs reise på hunder - her

I de siste årene, der har vært mer snakk om sengebugs enn noen gang før. Hovedårsaken til dette var sengen bugsepidemien som rammet New York i 2010. Siden da tar folk ekstra forholdsregler for å hindre bed bug angrep i deres hjem.

Imidlertid vet mange hundeeiere ikke om hunder kan få sengebugs, kan legge bugs reiser på hunder inn i kjæledyrets eiere "hjem og om dyr effektivt kan spre dem. Det korte svaret er det Det er svært lite sannsynlig at hundene vil spre bed bugs, men det er mer til det, så la oss snakke om sengebugs og hva de gjør.

Hva er seng bugs?

Disse skadedyrene er små, ovale, brune insekter. De er parasitter det, som flått, leve av blodet av mennesker og dyr. Voksen seng bugs er like store som et eplefrø og har en flat kropp. Imidlertid blir de rødaktige i fargen og deres kropper svulmer opp etter at de mate.

Dette er hva en sengevogn ser ut i nærheten:

Hva en seng bug ser ut som bilde

Bedbugs ikke fly, men de er ekstremt raske. Det største problemet med bed bug-angrep kommer fra det faktum at en kvinne kan legge hundrevis av egg, og derfor sprer de seg så fort.

Bedbugs er for det meste en plage og de forårsaker biter; De er ikke kjent for å spre sykdommer, i motsetning til deres blodsugende slektninger som mygg, lopper og flått. Imidlertid er de fortsatt et problem fordi de biter folk og kan forårsake kløe og welts, som ligner de som skyldes myggbitt.

Disse insektene fikk sitt navn takket være deres foretrukne gjemmested, som er hvor som helst rundt den menneskelige sengen. De gjemmer seg i madrasser, hodegjerder, boksfjærer og sengrammer, slik at de kan ha lett tilgang til å bite folk mens de sover.

Kan bed bugs reise på hunder?

Hunder, eller andre kjæledyr og dyr, ikke vanligvis spredt seng bugs. Det er fordi sengebugs, i motsetning til lopper, Ikke infesterer sine verter; de bor bare rundt dem og mate på blodet deres. Når de spiser, går de tilbake til skjulestedene sine. De sjelden & # 8220; reise & # 8221; på verter.

Når det er sagt, er det verdt å merke seg det hunder kan bære seng bugs Men det scenariet er ikke sannsynlig, spesielt siden sengebugs er aktive om natten når hunden din sannsynligvis sover. En annen grunn til at dette ikke er sannsynlig kommer fra det faktum at sengebugger foretrekker menneskelig blod og hårløs hud - de er ikke så store på å bevege seg gjennom hår og pels.

Seng bugs kan bite hunden din akkurat som de kan bite deg, og de kan infisere hundens sengetøy akkurat som din, men de angrer ikke kroppene sine. Faktisk er mennesker den viktigste skyldige når det gjelder å spre sengebugs siden de for det meste spredes fra ett sted til en annen i bagasjen og klærne.

Livssyklus av sengebugger

Hvordan forhindre seng bugs?

  • Bruk et beskyttende deksel til madrasser og boksfjærer siden det er viktigste skjulesteder for sengebugger.
  • Hold huset rent og uten rot for å redusere antall mulige gjemmesteder for sengebugger. Vakuum ofte for å hente eventuelle potensielle sengebugger.
  • Sjekk eventuelle brukte møbler for sengebugger før du tar det hjem.
  • Hvis du bruker felles vaskerom, transport dine varer i en plastpose og fjern elementene dine fra tørketrommelen direkte inn i tiggen din.
  • Når som helst du reiser, sjekk bagasjen din når du kommer hjem.

Hvordan behandle bed bugs?

Hvis ditt hjem allerede har blitt infisert med sengebugs, forberede du på en ekte kamp. Seng bugs er svært vanskelig å utrydde fordi det tar bare noen få å skape angrep, og de er flotte på å gjemme siden de er så små.

Det første trinnet er å finne sine gjemmesteder. Sytti prosent av alle bed bug angriper ligger rundt sengen, så det er et bra sted å starte. Når du har lokalisert et gjemmested, er støvsuging og kjemiske behandlinger de beste måtene å kvitte seg med sengebugger. Når du bruker kjemikalier, hold hunden din borte fra det området i minst 6-24 timer.

Det er imidlertid mange andre alternativer som er tilgjengelige, og sannsynligvis er det beste handlingsforløpet å få hjelp fra fagfolk. Ring din lokale skadedyrskontroll hvis du ikke klarer å håndtere infestasjonen på egen hånd.

Les neste: Kan mennesker få ormer fra hunder?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Kan bed bugs reise på hunder?