Beste måten å reise med en hund (en videotilgang)

Hvis du noen gang har reist med en hund, vet du hvor stressende det kan være. Enten du bare går ned til dyrebutikken eller reiser over hele landet for å besøke familien din, er det en rekke ting du kan gjøre for å gjøre reisen enklere. Etter min mening, Beste måten å reise med en hund er med bil.

Denne artikkelen vil dele tips og triks for å reise med hunder i biler, fly, tog eller annen transportmiddel. Jeg tror at bilens reise er det beste fordi det er lettest og det er det mest komfortable for hunden din.

Hunden din må kanskje skilles fra deg mens du flyr eller reiser med buss eller tog. I det minste må han være begrenset til en kennel eller reisebag. Mens han skulle bli fastholdt i bilen, vil han være med deg. Som vil gjøre dere begge føler seg mer komfortabel.

Les også: 15 Sikkerhetstips for å reise med hunder i biler

Beste måten å reise med en hund

Beste måten å reise med en hund

Forbereder seg på å reise med en hund

Å reise med hunder er ikke alltid lett, selv om puppen din liker å ri i en bil eller ikke tankene et flyflytur. Du må være forberedt på turen. Tenk på turen, gjør de nødvendige ordningene og samle forsyningene du trenger på forhånd.

I det minste bør du ta med følgende forsyninger med deg mens du reiser med hunden din:

  • Mat, godbiter og vann
  • Hund leker
  • Airline-godkjent transportør (hvis nødvendig)
  • Sele, krage og snor
  • Reisevennlig kasse (hvis nødvendig)
  • Dog bilsete eller sikkerhetsbelte (hvis nødvendig)

Selvfølgelig vil forsyningene du trenger, avhenge av hvilken type transport du vil bruke, og hvor du reiser til. Hvis du bare tar en kort dagstur, trenger du ikke å pakke mye. Men hvis du vil tilbringe en uke camping med hunden din, vil pakkelisten din være mye lenger.

Du må også sørge for at hunden din er sunn og fysisk klar til å gjøre turen. Dette er spesielt viktig hvis du flyr med kjæledyret ditt. Hvis du har bekymringer om hundens helse, ring din veterinær og be om deres råd. Avhengig av hvor du skal, Du må kanskje få kjæledyret ditt oppdatert på vaksiner før du forlater hjemmet.

Du bør også ta med et kjæledyr førstehjelpsskrin og vær forberedt på noen medisinske behov som kan oppstå. Pass på at hunden din har Oppdaterte ID-koder og / eller en oppdatert mikrochip. Du bør også ha kontaktinformasjonen for en nødsituasjon veterinær i området der du skal reise. Ta en liste over hundens medisiner eller viktig helseinformasjon som en nødsituasjons veterinær kan trenge å vite.

I SLEKT: Hvordan forebygge og behandle hundens bilsykdom

hund i bil

Tips for å reise med en hund

Hvis du leter etter tips om bestemte former for reise, kan disse ressursene hjelpe deg med å svare på dine spørsmål:

Tillat ekstra tid Når du reiser med hunden din. Alt kommer til å ta lengre tid. Hvis du reiser i bilen, må du stoppe hver time eller så for baderomsferier. Sjekker inn for et fly eller busstur vil ta lengre tid hvis du tar med hunden din sammen. Det vil også ta lengre tid å få deg selv og hunden din avgjort når du kjører på offentlig transport.

Det er best å planlegge på forhånd og se hva hoteller og restauranter er kjæledyrvennlige (og det er mange i USA). Du bør ha din losji allerede planlagt og reservasjoner gjort før du forlater for eventyret ditt. Mens det er noen som ikke tillater hunder i det hele tatt, vil de fleste steder gjøre ordninger.

Vær klar over hva reglene er Hvis du reiser med fly, tog eller buss. Du må også vite reglene for alle hoteller du kan bo på. Det vil være pinlig og svært ubeleilig hvis du ikke kjenner reglene på forhånd.

Med mindre du ikke har noe imot å gå gjennom stasjonen gjennom hele tiden, er det best å planlegge steder å spise også. Det er alltid best å Planlegg din vacay og finn hvilestopp og spisesteder som er kjæledyrvennlig. Med det økende antallet ekstreme hundelskere, ligger disse etablissementene i nesten alle byer i verden. De fleste restauranter, hoteller og feriesteder vil alltid godta hundeeiere.

Til slutt, vær sikker på at du er alltid respektfull Når du reiser med hunden din. Rengjør etter hunden din hvis han bruker badet i et offentlig område. Pass på at hunden din forblir stille når du er i en offentlig plass eller bor på et hotell.

Jeg vet at det er vanskelig å tro, men noen mennesker liker ikke hunder. Du kan til og med støte på folk som er redd for hunder. Hold alltid hunden din på snor og vær respektfull for de andre menneskene rundt deg.

Les neste: 25 De fleste reisevennlige hunderaser

Beste måten å reise med en hund (en videotilgang)

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beste måten å reise med en hund (en videotilgang)