La oss snakke: reise med hunden din for thanksgiving

Top Dog Tips - Reise med hunden din for ThanksgivingVil du ta en Thanksgiving Road Trip med din pooch i år? Hvis du fanget min kolonne i forrige uke, vet du at jeg diskuterte Bringe en hund til Thanksgiving middag. Å ta fido med deg kan ikke være den beste ideen, men hvis du har bestemt deg for at å bringe kjæledyret ditt til Thanksgiving er det beste alternativet, er det noen ting du trenger å huske på når du reiser med ham.

Thanksgiving er en veldig vanlig tid for å reise. Det er flere biler på veien og flere mennesker på flyplasser og togstasjoner enn de fleste andre tider på året. For å gjøre din Thanksgiving tur gå så jevnt som mulig, må du planlegge. Det viktigste å vurdere er om hunden din er oppe for turen.

Spesielt for eldre hunder, svært unge valper og hunder med funksjonshemninger, er det viktig å sørge for at de er oppe for en lang reise. Det beste å gjøre er at hunden din ryddet for å reise av veterinæren din.

Din veterinær vil vurdere hundens temperament, noen tegn på sykdom og eventuelle fysiske funksjonshemminger som han måtte ha når han tar en beslutning. Ikke alle hunder er egnet for reise. Hvis hunden din er ryddet for turen, kan du begynne å planlegge ditt Thanksgiving Adventure.

Les også: Vital Thanksgiving Safety Tips for kjæledyrseiere

Reiser med hunden din for Thanksgiving

hund feirer Thanksgiving

Uansett hvilken form for transport du tar når du reiser med hunden din til Thanksgiving, er det noen forholdsregler som du bør ta for å sikre hans sikkerhet. Fido kommer til å trenge et oppdatert sett med Hund ID-koder for din tur.

Din hund vil være i flyplasser, togstasjoner eller ta pauser på flere hvileområder langs motorveien. For ikke å nevne, når du kommer hvor du går, vil han være på et merkelig sted.

I SLEKT: Fem Best Dog Reisekasser for lange turer

Hver form for reise er busier i høytiden, og dette sammen med alle de nye stedene hunden din vil besøke, vil øke sjansene for å gå seg vill eller stjålet. ID-koder kan spare deg for mye problemer i tilfelle at hunden din blir savnet.

Du kan også snakke med veterinæren din om å ha kjæledyret ditt Microchipped før reisen din. Hvis noen skulle stjele hunden din, kan du registrere sin mikrochip med tapt hundegistre og håper at han viser seg på et veterinærkontor eller ly som skanner for mikrochips.

Når du snakker om veterinæren din, er det lurt å ta med en kopi av hundens helseposter med deg når som helst du reiser. Dette er spesielt viktig hvis hunden din har noen helseproblemer. I tilfelle en nødsituasjon mens du er borte, ville det være mye lettere for en annen veterinær å behandle hunden din hvis hun kjente sin medisinske historie.

Hvis kjæledyret ditt har en kronisk tilstand som tar en tur til verre mens du er ute av byen, kan det hende at du har en kopi av hundens medisinske journaler.

mate hunden din før du reiserMate hunden din ikke mindre enn seks timer før du går, og gi ham vann ikke mindre enn to timer før du forlater. På denne måten kan du forhindre at han blir syk i kassen eller i Ditt kjøretøy. Du må sørge for at hunden din har vann tilgjengelig hvis reisen din skal ta lengre tid enn et par timer.

Du kan kjøpe reiseskåler som går inn i kasser, og hvis du tar en biltur, kan du stoppe hvert par timer for å la hunden din ha en liten drink. Med mindre reisen din skal ta mer enn 12 timer, bør kjæledyret ditt være greit uten mat under turen.

Du bør ta med et par små snacks for ham skjønt. EN liten doggy behandler i begynnelsen av reisen din og et par i midten skal opprettholde ham til du kommer til ditt endelige reisemål.

Uansett hvordan du reiser, er det viktig at du aldri forlater hunden din uten tilsyn.

Du bør alltid holde kjæledyrets kasse med deg på en flyplass eller togstasjon, og hvis du reiser med bil, bør hunden din ikke stå i kjøretøyet av seg selv. Hvis du må forlate ham i bilen under et stopp, må du sørge for at temperaturen utenfor ikke er for varm eller for kald og la vinduene sprakk om 1 tommers hver.

I SLEKT: Redusere risikoen - Hvordan holde hunden din trygg i bilen

Reise med bil med en hund bringer om sitt eget sett med utfordringer. Din hund må være sikret i bilen på en eller annen måte. Enten du velger å sette inn ham i en reisekasse, hold ham i baksetet med en kjæledyrbarriere eller begrense ham med en sele i en Spesielt hundesete, Du må være sikker på at hunden din ikke roaming gratis rundt bilen din mens du er på veien.

hunder som reiser i en bilDagene rundt Thanksgiving er noen av de travleste dagene på veien som er rapportert av Institutt for transport. Det betyr at de også er de dagene der de fleste ulykker oppstår. Noen av disse ulykkene er forårsaket av hunder. Mens roaming løs i bilbanen, distrahere driveren, støt rattet eller juster girskiftet ved et uhell.

Den eneste måten å holde kjæledyret ditt i å forårsake en ulykke er å sørge for at han er sikret trygt. Hvis det er en ulykke, blir kjæledyret ditt et farlig prosjektil hvis det ikke er festet riktig. Tenk på skaden som en 50 pund hund kunne gjøre hvis kroppen hans var hurtling mot deg under en krasj.

Ikke alle turer er tatt med bil, selvfølgelig. Hvis du reiser med fly eller tog, du vil trenge For å sjekke alt flyselskap og jernbanekrav før du planlegger en tur. Du trenger en godkjent transportør, og de kan kreve at du rapporterer til kundeserviceskanken tidligere enn normalt for å få kjæledyret ditt til å sjekke inn.

Husk at dagene før og etter Thanksgiving er noen av de travleste reisedagene på året. Planlegg å være ekstra tidlig, bare i tilfelle linjene er lange.

Uansett hvordan du reiser med hunden din til Thanksgiving, er det en god mulighet for at du skal bruke en kjæledyrbærer på et tidspunkt under turen. Hvis denne bæreren er ny på hunden din, må du sørge for at han har nok tid til å bli vant til det før turen.

La det ut så han kan lukte det og klatre inn i det hvis han vil. Hvis han ikke vil klatre i sin egen, begynne med å plassere ham i hunden transportøren og låser den i korte intervaller. Arbeid deg opp til han kan slappe av komfortabelt i transportøren i en time eller mer.

hund og person som reiser i en bilMange ekstra folk som reiser betyr at det er mange ekstra sjanser for ulykker. Den eneste måten å holde kjæledyret ditt trygt på og hindre ham i å bli tapt eller stjålet, er å planlegge reisen på forhånd. Å reise med hunden din for Thanksgiving kan være morsomt for dere begge så lenge du tar de nødvendige forholdsregler, og verten du skal bo med, har en åpen dørhundpolitikk.

Du bør alltid spørre før du bringer hunden din til noen andres hjem. Selv om det er noen du kjenner, og noen som kjenner hunden din, kan Thanksgiving ikke være den beste tiden for furry besøkende.

Lag en plan på forhånd og ta med alle forsyningene hunden din trenger. På denne måten trenger du ikke å gjøre noen unødvendige løp til butikken, og kjæledyret ditt vil ikke være et ulempe for verten din. Nyt tipset ditt og ha en flott Thanksgiving!

Les neste: 10 av de søteste hunden Thanksgiving-kortene

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » La oss snakke: reise med hunden din for thanksgiving