La oss snakke: thanksgiving safety tips for hunder

Top Dog Tips - Thanksgiving Safety Tips for hunderThanksgiving er bare en uke unna. I forrige uke ga jeg noen poeng for reiser med hunden din på Thanksgiving, Og denne uken vil jeg gjerne diskutere noen generelle hundesikkerhetstips for å huske på ferien. Thanksgiving kan ikke virke som en farlig tid for kjæledyr, men med alle de besøkende, reiser og mat som er involvert, kan det faktisk være ganske usikre. Hold disse tipsene i tankene denne uken mens du gjør ferien forberedelser.

På bare syv dager vil bord og benkeplater rundt om i landet bli dekket med alle slags deilig mat. Hjem vil bli fylt med familie og venner, og flere amerikanere vil reise med fly, tog og bil enn på de fleste andre dager på året. Det er vanskelig å ikke kaste seg over smorgasbordet av mat som vises, men du er ikke den eneste. Sjansen er, din fido har også sitt øye på festen.

Det er ikke bare maten som kan være en fare for hunden din. Du vil være opptatt, huset ditt kan være fullt av folk, eller du kan reise. Alle disse alternativene vil medføre mange farer for hundens følgesvenn. Du må tenke på alt i ditt hjem, fra ekstra søppel til feriedekorasjonene.

Les også: Vital Thanksgiving Safety Tips for kjæledyrseiere

Thanksgiving Safety Tips for hunder

hunden spiser Thanksgiving middagHvis du spiser litt for mye på Thanksgiving Day, vil du sannsynligvis føle oppblåst og sliten. Å spise for mange godbiter kan forlate deg med magesmerter, men etter en kort lur eller en pause på sofaen som ser på den første halvdelen av et fotballspill, vil du føle deg mye bedre. Hvis hunden din kommer inn i maten, kan det bety mer enn bare en opprørt mage. Du kan se på en tur til Emergency Veterinary Clinic og en regning for noen få hundre dollar.

Matsikkerhet for hunder

Tyrkia er bra for hunder, rett? Ja og nei. Tyrkia kjøttet selv er ikke en dårlig matbit for din fido, men du må være sikker på at det er hud og Bone Free. Ben kan være en kvelningsfare, og hvis kjæledyret ditt klarer å svelge en, kan det få ødeleggelse på magen. Bein kan poke eller tåre hull i mageforing og forårsake store fordøyelsesproblemer. Rå Tyrkia kan også være en fare som det kan inneholde salmonella bakterier.

I SLEKT: 15 grunner til å vurdere kjæledyrsikkerhetsporter for hunden din

Brøddeig er også et nei-nei for kjæledyr. Ved inntaket vil gjæren i deigen fortsette å konvertere sukkerene til alkohol og karbondioksidgass. Dette kan føre til en full og oppblåst hund, og vil sikkert kreve en tur til veterinæren. Druer og rosiner inneholder et toksin som kan forårsake nyreskader i hjørnetenner. Inntak av disse vil garantere en tur til nødhjelpen også.

Visste du at løk og løkpulver er vanlige ingredienser i fylling og krydderier? Begge vil ødelegge hundens røde blodlegemer, som kan føre til et alvorlig tilfelle av anemi. Sjokolade, fet mat og sukkerholdige godbiter må også unngås.

Det er ikke bare maten på en Thanksgiving som heller er farlig. Innpakningen som maten kommer inn, kan også være ekstremt farlig. Aluminiumsfolie, vokspapir og cellofan kan alle kvele farer - spesielt når de har biter av mat og mange yummy lukter fast i dem.

Du må være ekstra forsiktig med søppelkassen din også. Selv hunder som ikke er søppelhud, kan bli fristet til å trekke noe ut av søppelkassen hvis det lukter som en deilig Thanksgiving-behandler. Matskrap som har blitt kastet bort, kan bare være motivasjonen som en veloppdragen hund trenger å gå på en søppel som spiser spree. Pass på at søppelkassen din har en Sikker lokk eller hold den oppe utenfor rekkevidde.

Det er mange ting at kjæledyret ditt ikke kan ha på Thanksgiving middag, men en ting han trenger er ferskvann. Noen ganger med et hus fullt av folk og mange forberedelser for å fullføre det blir lett å glemme å fylle vannskålen. Tilordne noen oppgaven med å sjekke kjæledyrets vannrett hele dagen. Kanskje et eldre barn som ikke vil ha annet ansvar og vil være sikker på å få jobben gjort.

Hund og familie på Thanksgiving

Å være trygg med selskapet

Huset ditt er sikkert å være fullt på Thanksgiving, og hvis du er heldig nok til å tilbringe ferien på andres hus, er det sikkert å bli pakket der også. Om mange mennesker kommer inn i hjemmet ditt, eller du tar med deg kjæledyr reiser til noen andres hjem, må du forstå det ekstra stresset som det kommer til å sette på hunden din.

Nye mennesker, nye lukter, mye opprør og et veldig travelt miljø vil gjøre for en hunds verste mareritt - spesielt for en hund som allerede har angstproblemer. Pass på at Fido din har et trygt og rolig sted å trekke seg tilbake til når HOOPLA blir for mye for ham. Hvis kjæledyret ditt ikke gjør det bra i stressende situasjoner, vil du kanskje holde ham begrenset til et rolig område i hjemmet ditt bare for å være trygt.

I SLEKT: Hundens angstproblemer og behandlinger

Det er ikke bare farene ved å ha en stresset hjørne midt i mange ukjente mennesker, du må også tenke på hundens velvære. Sett deg i Fido`s sko. Han vil bli omgitt av nye mennesker, og det vil nok være minst noen få barn løpe rundt. Det vil være mange nye lukter og fristelser, og bare tenk på all støy.

Å gi hunden din et trygt og rolig sted er det beste alternativet. Du kan gi ham en interaktiv behandler dispensering leketøy for å okkupere ham. Kong leker, eller et lignende utvalg, er et godt valg. Du kan fylle dem med peanøttsmør eller våt hundemat og plasser dem i fryseren over natten. Så når det er tid for selskapet å begynne å ankomme, kan du gi hunden sin frosne godbit, og han vil bli okkupert i flere timer.

Sikker dekorasjoner for hunder

Hund Thanksgiving Decoration SafetyDekorasjoner kan utgjøre mange sikkerhetsproblemer for hjørnetenner. Den største trusselen er elektrocution. Hvis du har dekorative lys, oppblåsbare plenen ornamenter eller andre elektroniske dekorasjoner, kan de være farlige for hunden din. Pass på at alle leddene er skjult eller ordentlig sikret - bare hvis valpen din får trang til å tygge.

Du må også holde noen dangling lys eller dekorasjoner sikret. Hvis det er mulig at hunden din kunne se dekorasjonen som en tygge leketøy, Du vil sørge for at du sikrer det i et område som han ikke vil kunne nå.

I SLEKT: 10 tips for å plukke ut den rette ekstra store hundekrisen

Selv om det bare er Thanksgiving, har mange begynt å dekorere til juleferien allerede. Husk at mange planter er giftige for hunder. Poinsettias, mistelte og holly bær er alle giftige for hjørnetenner. Glass ornamenter og stearinlys kan også bety store problemer for hunder. De kan lett bli banket over og brutt glass kunne fly overalt. Stearinlys kan også være en brannfare hvis de banket over.

Hold Thanksgiving Safe for alle

Hvis du er i tvil om hundens oppførsel i en mengde eller med ukjente mennesker, Ta den sikre ruten og hold ham i et trygt, stille, sikkert sted som et soverom eller en kennel. Hvis hunden din vil roaming gratis i hele huset, snakk med dine gjester som ikke kjenner reglene for hunder i huset ditt.

La alle vite at Fido trenger sin plass, og vær sikker på at foreldrene overvåker sine barn rundt hunden til enhver tid. Sørg for å fortelle dine gjester at hunden din ikke er tillatt bord mat også. Vel, noe som betyr at gjestene kan gi hunden din noe han ikke skal ha, eller han kan bli matet en stor mengde mat som vil gjøre magen sin senere.

Thanksgiving er en tid å tilbringe med venner og familie. Det er en tid å sette pris på alle de tingene vi tar for gitt gjennom hele året. Hva er en hundeier mer takknemlig for enn den ubetingede kjærligheten til deres hundesituasjon? Det er forståelig at du ønsker å tilbringe dagen med fido, men sørg for at du følger de riktige forholdsregler for å holde dagen trygg for hunden din og husets gjester.

Les neste: Topp 10 Best Thanksgiving Dog Collars

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » La oss snakke: thanksgiving safety tips for hunder