10 Tips for å plukke ut den rette ekstra store hundekrisen

Å ha en gigantisk hund er morsom, men det kan også bli litt gal noen ganger, spesielt når det gjelder å plukke ut hundprodukter og prøver å finne ekstra store hundekasser, senger, hus og andre kjæledyr forsyninger. Store hunderaser, som Mastiffs, Cane Corso, Newfoundland, Leonberger og andre er fantastiske hundekammerater, men de krever også noe seriøst arbeid.

Hundemat, boller, kjæledyr grooming utstyr, bærevesker og mer; Alt dette må være dimensjonert og skreddersydd for å passe de unike behovene til en stor hundeslag. Hundekasser, som er så nyttige i å sikre at kjæledyret ditt har et sted å sitte og hvile, kan presentere en betydelig utfordring for Eiere av større raser som lurer på nøyaktig hvordan noen form for menneskeskapt utstyr kan huske sitt gigantiske dyr.

Så hvordan velger vi Ekstra store hundekasser som vil definitivt passe en stor hund? Her er ni som jeg har kommet opp med.

Smertefri crating for din gigantiske hund

Tips for å plukke ut den rette ekstra store hundekrisen

Ting å vurdere

Når det gjelder å plukke ut en hundekasse, Du må sørge for at du vet hva du gjør og hva du leter etter. Større hunderaser har helsebehov som er spesifikke for den aktuelle rasen som kan endre typen hundekasse du kjøper.

Store rasehunder anses som de som veier over 60 pund når de er fulle voksne. Mest vanlig helseproblem forbundet med disse rasene - som skal forventes av et slikt gigantisk dyr - er hip dysplasi, hvor hofteleddet danner feil og presenterer store problemer for hunden og eieren.

Enhver form for problemer med hundens ledd og bein kan føre til ømhet og - mens jeg ikke foreslår at hver stor-rasehund vil få dette - det er noe å være oppmerksom på.

Når du skal velge en hundekasse for din store hund, vil du at hunden ikke bare har plass til å stå opp og snu i, men også rikelig med plass til å sette ned en hundpute (eller en hundeseng), som vil pute sine ledd og muskler, og muligens noen hund leker.

Heldigvis for hundeeiere har selskapene tatt med synd på dine kamper og tilbyr et bredt utvalg av ekstra store hundekasser for ditt kjære kjæledyr. Mens jeg selv søkte gjennom dem, tenkte jeg på noen tips og nyttige ting å vurdere før du kjøper og valgte en stor hundekasse.

Rangeringer: Topp 50 beste hundekasser av all tid

Topp ti tips for å plukke ut den rette ekstra store hundekrisen

Tips for å plukke ut den rette ekstra store hundekrisen

Først, det du trenger å gjøre er måle hunden din før du gjør noe annet. Du vil vite hva det er som du jobber med før du begynner. Måle hundens lengde fra nesen til hale og deres høyde fra gulv til toppen av hodet. På denne måten, når du velger dine ekstra store hundekasser, vet du hvilke du kan markere fra begynnelsen.

Når du har hundens målinger, Du kommer til å ønske å gi dem minst atten tommer rom. Så, hvis hundens lengde er 40 tommer, vil du ha en hund bur Det er minst 58 tommer i lengden, slik at din gigantiske pooch kan vende seg komfortabelt. Dette er minimumsmålingene; Du kan sikkert velge en større hundekasse hvis du føler deg som den.

Så, om hunden din eller ikke har separasjonsangst faktisk betyr noe når man velger en kasse for hunder. Husdyr med separasjonsangst pleier å være massive chewers. De er opprørt over det faktum at de ikke kan være med deg, og de vil tygge barene på buret til ingen slutt bare for å prøve å jobbe seg og være ved siden av deg. Det er litt trist, faktisk, men dessverre må du bryte dem av den vanen.

Hvis hunden din har separasjonsangst, må du sørge for at stolpene du velger, er veldig solid og holdbar.

Åpenbart kommer hvert selskap å annonsere at de har de mest holdbare hundene. Men kundeanmeldelser, spesielt på Amazon hvor alt går, er vanligvis et godt referansepunkt for å vite hvor effektivt produktet er, og om selskapet var ærlig om sine evner. Les alltid kundeanmeldelser For å finne ut hva folk sier om din ekstra store hundekasse og hvor holdbar ledningen er.

HOUSEBREAKING er en annen ting å vurdere når du velger en stor hundekasse. Valper som er housebroken kan trenge en divider i kassen. En divider skiller sovende og spiseområdet fra badområdet, noe som gir en mye enklere opprydding for eiere av gigantiske raser. Divideren er vanligvis plast og skiller hundekrisen i to deler (slags som to mini-rom).

En annen vurdering er om du vil Hold hundemat i kassen med kjæledyret ditt eller ikke. Noen eiere liker å unngå å holde hundemat i kassen på grunn av deres hunder overeating og få vekt. Det er også mindre av et rot hvis de spilder sin hundemat. Hvis du vil holde måltider strukturert, vil du ha en bolle med hundemat alltid rundt sannsynligvis ikke være veldig nyttig (vann er fint, skjønt).

Tips for å plukke ut den rette ekstra store hundekrisen

Sørg alltid for at bunnen av kassen vil være lett å rengjøre. Det skal være laget av materialer som ikke vil gjøre rengjøring et mareritt. Plast, stål og andre ikke-absorberende, enkle å rengjøre stoffer vil gjøre jobben din en helt lettere. Hvis du kan, Prøv å finne en ekstra stor hundekasse som har en avtagbar bunn Så du trenger ikke å klatre inn der selv.

Vanligvis, når du kjøper hundekasser for store hunder, Det vil være et alternativ til hvilken type dører du ønsker å velge; dobbelt eller singel. Doble dører er mer Praktisk hvis du har mer enn en hund som deler en hundekasse fordi det kan gjøre en ellers dør noe som er iverksatt. Hvis kjæledyrkrisen kommer til å være mot en vegg, kan en enkelt dør være et bedre alternativ fordi to dører er unødvendige, da man sannsynligvis vil bli presset opp mot veggen uansett.

I tillegg, Vær oppmerksom på låsene på dørene til hundens kasse. Hjørnetenner-de fleste av dem, uansett, er smart. De kan finne ut låser over tid og bryte seg ut av kjæledyrkrisen, enten ved å manøvrere låsen selv eller bite seg gjennom. Velg en lås som er laget av solid stål eller annet forsterket materiale og er også en boltlåsekonfigurasjon. Boltlåsen er sikker og glir fast på plass, og forhindrer at poochen din bruker valpeknikk til Wheedle sin vei ut. En boltlås er den sikreste måten å sikre at hunden din ikke gjør en pause for det.

Nå som du har lest mine tips om å velge din neste hundekasse for en stor hund, vil forhåpentligvis den ekstra store hunden rase ikke trenge å slite, og du får en kjæledyrkasse som fungerer bra for ham eller henne. Bare husk det hundens sikkerhet og kasseens stabilitet er nøkkelfaktorene til et vellykket stykke doggy utstyr. Gledelig handling!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Tips for å plukke ut den rette ekstra store hundekrisen