Beste dog crate-sammenligning: midwest vs. Elitefield vs. Sportpet

Noen eiere tror kasseopplæring Deres hund er grusom og mener. De føler at de låser fido bort i en doggy fengsel. Tvert imot vil crating en hund og den beste hundekrisen gi kjæledyret ditt et trygt og komfortabelt sted å hvile fra alt, og føle seg fredelig og rolig.

Før vi sammenligner de beste hundekassene, la oss snakke kasseopplæring.

Mens mange kjæledyrseiere misliker ideen om hundekasser og hele kasseopplæringen generelt, foreslår hundeksperter og profesjonelle hundetrener (her, her, her, her og her) at hunder liker å være i kasser, og at kasseopplæring selv er et nyttig verktøy.

Her er den offisielle utsagnet fra Foreningen av profesjonelle hundetrenere (Adpt):

& # 8220; Foreningen av profesjonelle hundetrenere anbefaler bruk av kasser for valper og hunder som et kortsiktig treningsverktøy og som sikkerhetsutstyr i hele hundens liv.& # 8221; (kilde)

Visste du at ville hunder er Dyr?

Den beste hundekrisen sammenlignetVåre domesticated hunders forfedre gravd hull i jorden for å gjøre sitt hjem. Det gir dem beskyttelse mot været og fra rovdyr. På samme måte fremmer en hundekasse vår hunds naturlige instinkt for å ønske en den hvor de kan føle seg trygge og sikre.

Som de ovennevnte koblingene viser, vil profesjonelle hundetrenere og hundsadferdseksperter fortelle deg at kasseopplæring en hund vil hjelpe enormt i husets treningsprosess.

Du ville ikke forlate ditt 5 år gamle barn hjemme alene for å streife rundt huset uten tilsyn, så hvorfor gjør det samme til en hund som ikke er klar på husreglene?

Den beste hundekrisen gir et trygt sted for din uutdannede pooch å bli når ingen er hjemme for å holde øye med ham. Når han er riktig trent til å bruke badet utenfor og oppføre seg med gratis omgitt av huset, trenger du ikke å bruke kassen på daglig basis.

Imidlertid sier de fleste eksperter at du burde Fortsett å holde hundekrisen Som et sted for hunden din å ta en pause når han vil ha sin egen plass eller han trenger et sted å føle seg trygg.

Den amerikanske Kennel Club sier at kasseopplæring en hund ikke er grusom på noen måte:

& # 8220; hunder som kasser siden de etterligner de nære kvartalene i en ulvs hule. Også denne praksisen kan hjelpe med angstproblemer. Hunder vil naturligvis beskytte sin plass når deres mennesker ikke er der & # 8230; & # 8221;

Full rangering: I år er topp 10 beste myke hundekasser

Hvordan velge den beste hundekrisen for kjæledyret ditt?

Velge riktig størrelse for den beste hundekrisenNår jeg forklarer kort i min beste hundekasse sammenligningsvideo ovenfor, er det tre aspekter du må vurdere når du handler for den beste hundekrisen for kjæledyr:

  • Din hunds og hundekrisestørrelser
  • Hvordan hundekrisen vil bli brukt
  • Din hunds rase og oppførsel

Du trenger en kjæledyrkasse som hunden din komfortabelt kan stå, legg deg ned og snu seg i.

Hvis du har en liten valp som skal vokse til en stor rasehund, må du sørge for å velge en hundekasse som vil Tillat rom for valpens vekst. Noen hundekasser tilbyr dividers som kan blokkere en del av kjæledyrkrisen til valpen din vokser inn i den.

Hvis hundekrisen kommer til å bli i stuen din hele tiden, trenger du ikke å bekymre deg for å finne en som bretter seg ned eller er laget av lettvektsmateriale. Men hvis du vil flytte hundens kasse rundt hjemmet, prøver å kaste seg og skjule det, eller vil alltid være på reise med det, må du finne en som vil være lett å ta med.

Endelig er hundens oppførsel sannsynligvis den viktigste variabelen i å velge den beste hundekrisen. Her er noen spørsmål å vurdere på forhånd:

  • Har hunden din separasjonsangst?
  • Vil han prøve å unnslippe kassen mens du er borte?
  • Har du en valp som riper og tygger?

Hvis hunden din er ødeleggende på noen måte, må du velge en hundekasse som er sterk nok til å inneholde ham, så vel som hindre at hunden sårer seg selv.

Hvordan velge riktig størrelse hundekrise?

Det er flere faktorer å vurdere når du prøver å velge en perfekt størrelse kasse.

For mange råd, tips og detaljert informasjon om å velge riktig størrelse hundekrise, bør du ta en titt på min guide på Hvordan velge riktig størrelse hundekrise.

Mitt søk etter den beste hundekrisen

Beste hundekrisesammenligningNå, la oss snakke om de tre produktene jeg valgte for denne beste Dog Crate-sammenligningen.

Fordi hver hund er annerledes og det er så mange stiler av hundekasser å velge mellom, valgte jeg tre av de beste hundekasser i sine egne kategorier, som alle har svært forskjellige funksjoner.

Alle hundene er forskjellige, så den beste hundekrisen for meg og hundene mine kan ikke nødvendigvis være det beste valget for deg. Din hund og deg selv kan ha forskjellige behov. Det er derfor jeg valgte en av de beste hundkassene i hver av disse tre kategoriene for å dele med deg i dag:

  • Den beste wire hundekrisen (Midwest Icrate Folding Crate)
  • Den beste myke sidede hundekrisen (Elitefield 3-dørs kasse)
  • Den beste hundekrisen for å reise (Popkrise)

Våre hunder er alle crate opplært, så jeg var i stand til å teste hver av disse tre beste hundkassene med vår pakke uten problemer. Det betyr at all informasjon som jeg deler med deg i dag, har blitt samlet inn fra min førstehånds erfaring.

Min forrige test: Beste Dog Pooper Scooper sammenligning

Beste hundekrisesammenligning
Midwest Homes for Pets vs. Elitefield vs. SPORTPET DESIGN

Beste Dog Crate

Likheter mellom de 3 beste hundkassene

Mens alle disse kjæledyrkastene er designet for å inneholde hunder, er de alle veldig forskjellige. Som jeg nevnte ovenfor, har jeg valgt denne sorten fordi de alle tilbyr fordeler for ulike typer hunder og eiere med ulike behov.

De kan tilby en rekke funksjoner, men disse hundekrisene har noen få likheter.

For eksempel tilbyr de alle tilstrekkelig ventilasjon. Dette er en ekstremt viktig funksjon som enhver beste hundekasse burde ha. Ventilasjon er avgjørende for luftstrøm som holder temperaturen i kassen regulert og sikrer at hunden din lett kan puste.

Avhengig av kjæledyrets oppførsel og hans treningsnivå, tilbyr disse kjæledyrkassene også sikre låsemekanismer som vil holde hunden din inneholdt. En annen svært viktig funksjon, sikre låser er viktige, så puppen din vil ikke unnslippe når du går hjem eller unnslipper deres kasse mens du reiser.

Endelig er alle tre hundekasser Godt utstyrt med slitesterke materialer. Igjen, hver type kjæledyrkasse er designet for forskjellige typer hunder. Så lenge du velger en hundekasse som passer til din spesifikke hund, vil noen av disse kassene trolig vare i hele hundens liv - du kan til og med ha dem for en annen generasjon av kjæledyr.

Forskjeller mellom disse beste hundkassene

Det er her vi kommer inn i kjøttet og potetene til disse hundkassene.

Hvis du følger topphund tips, vet du at jeg alltid velger produkter av høy kvalitet for å inkludere i alle mine vurderinger og sammenligninger. Det er ikke en overraskelse at likhetene disse tre beste hundkassene deler, er funksjonene som skal finnes på hver enkelt kjæledyrkasse.

Hva gjør disse alternativene skiller seg ut er funksjonene de tilbyr som andre lignende produkter ikke. Disse kassene vil møte behovene til Houdini hunder som prøver å unnslippe kassen, eldre hunder som bare vil ha et komfortabelt sted å hvile og kjæledyr som reiser ofte med eieren og et behov for et trygt sted å sove mens de er borte fra hjemmet.

Flere rangeringer: Topp 50 beste hundekasser av all tid

Beste hundekrisesammenligning

Sportpet Designs Pop Crate Review

Jeg må si at sportet er den mest unike hundekrisen som jeg har tatt med her. Som du vil se i min video gjennomgang ovenfor, vri 180 ° og kollapser i seg selv for enkel oppbevaring. Dette gjør det også til en bris å reise med.

Sportpetet design pop crateHver ende er laget av tykk, holdbar plast og sidene er laget av polyester stoff og mesh. Dette betyr mye ventilasjon for hundens følgesvenn.

Han vil også ha en flott utsikt over hva som skjer rundt ham, og du vil kunne se hverandre. Komplett synlighet hjelper mange hunder som lider av angst mens du blir kratret eller reiser.

Det bakre plastpanelet har et plastriss og fronten har et metallgitter som fungerer som kassedøren. Døren låser med et knotthåndtak som lett kan dreies med bare en hånd. Jeg setter pris på denne funksjonen fordi det lar deg holde en hånd på kjæledyret ditt og åpne kassen med den andre.

Denne kassenes unike design gjør den ideell for hundeiere som har begrenset plass i deres hjem. Når det er nødvendig, kan du stikke det ut, og det bretter seg ned raskt for enkel oppbevaring i skap eller under møbler når det ikke trengs.

Etter min mening er dette den beste hundekrisen for å reise hvis kjæledyret ditt allerede er crate trent.

Dessverre er dette særegne designet også en ulempe. De myke sidene og maskematerialet betyr at denne kassen bare passer for kjæledyr som er 100% crate trent.

Hvis hunden din graver eller tygger i det hele tatt Han vil raskt ødelegge denne kassen. Ærlig, jeg ville ikke engang sette en tygge leketøy eller bein i denne kassen for å underholde hunden min, fordi jeg ville være redd for at hun ved et uhell ville rive et hull i bunnen av kassen mens du tygger.

Sportpetet design popkrisen er tilgjengelig i to størrelser. Jeg viser deg den lille størrelsen i min hundekrise gjennomgangsvideo. Det måler 22.5 inches lang med 14.625 inches høy med 14.25 inches bredt. Selskapet sier at det er egnet for hunder som veier mindre enn 25 pund, men husk å måle hunden din først.

Hvis du har en rase som er høy og slank, kan hunden oppfylle vektkravene, men være for høy for å komfortabelt stå opp i denne hundekrisen. Husk at hunden din alltid burde være i stand til å stå komfortabelt, snu og legg deg ned i hundens kasse.

Selskapet gjør også popkrisen i større størrelser som måler 36 tommer lang med 22 tommer høy med 20.75 inches bredt. Dette anbefales for hunder som veier mindre enn 70 pund. Den lille kassen selger for ca $ 35 på Amazon. Hvis du trenger den store størrelsen, kan du kjøpe den for ca $ 60.

I SLEKT: 11 tips om hvordan du bruker hundekasser trygt

Beste hundekrisesammenligning

Elitefield 3-Door Folding Soft Dog Crate Review

Her er en annen myk sidet hundekasse, men denne er mye sterkere enn popkrisen. Elitefield er kjent for å lage noen av de beste kvalitetshundprodukter på markedet, og denne kassen er ikke noe unntak.

Elitefield 3-Dør Folding Soft Dog CrateDet første jeg la merke til om denne kassen er at den er høyere enn de fleste lignende produkter av samme lengde. Dette er et flott alternativ for høye, slanke hunder. Som du vil legge merke til i min videoanmeldelse, bretter denne kassen også lett flatt for reiser eller lagring, og det er en av beste myke sidede hundekasser det er.

Det er ikke så raskt å montere som popkrisen, men den sterke stålrørrammen er mye mer holdbar. Det kommer også med en praktisk bæreveske som gjør det enkelt å ta denne beste hundekrisen med deg i bilen, på et fly eller noe annet sted som du kanskje trenger å ta med det.

Som navnet antyder, har denne kassen 3 dører. Mesh paneler Unzip på toppen, side og forsiden av kassen for å gi enkel tilgang til kjæledyret ditt uansett hvilken posisjon kassen er. Det er også stoffpaneler som bretter seg ned over masken for å gi hunden din litt fred og ro hvis han blir overstimulert eller trenger å hvile.

Elitefield 3-Dør Folding Soft Dog CrateJeg liker den øverste døren spesielt, fordi det gjør det gjør det veldig enkelt å få skumle kjæledyr i kassen. Hvis hunden din blir nervøs inn i kassen, kan du bare plukke ham opp og plassere ham innvendig. Det er også en fin funksjon som gjør at du kan nå inn og klappe hunden din for å berolige ham mens du reiser uten sjansen for at han rømmer.

I min hundekrise gjennomgangsvideo viser jeg deg også de to små lagringslommene på denne beste hundekrisen. Den på baksiden av kassen er avtakbar, noe som gjør det veldig praktisk for å reise.

Dekselet, inkludert Faux Sherpa Mat og bæreposen er også maskinvaskbare. Dette er en stor fordel over popkrisen.

Igjen, dette er en myk sidet kasse. Det betyr at det bare er egnet for hunder som er 100% kasseutdannet og behagelig å være begrenset til en kasse. Dette alternativet er mer robust enn popkrisen, som jeg liker, men det betyr at det er litt tyngre. Den lille størrelsen veier bare rundt 6 pund, men de store størrelsene veier nesten 20 pund.

Du kan få Elitefield 3-Doond Folding Soft Dog Crate i en rekke størrelser fra 20 & # 8243; L x 14 & # 8243; H til 42 & # 8243; L x 28 & # 8243; w x 32 & # 8243; H. Det er også tilgjengelig i 11 fargealternativer. Avhengig av størrelsen du velger, varierer prisene fra $ 100- $ 200 på Amazon.

LESE: 5 vanligste problemer når kasse trening hunder

Beste Dog Crate

Midwest Icrate Folding Metal Dog Crate Review
(min personlige favoritt)

Hvis du så på den beste hundens kasse gjennomgangsvideo ovenfor, vet du at dette er kjæledyrkrisen som jeg bruker når kassen trener hundene mine. Dette er en metalltrådskasse, som er veldig annerledes enn de to andre jeg har sammenlignet. Jeg liker denne stilen fordi det er slitesterkt, kan brukes i nesten alle situasjoner og er ekstremt lett å rengjøre.

Du kan få isratet i en 2-dørs modell, men den jeg har nettopp har en inngangsdør. Du kan kjøpe disse kassene 7 forskjellige størrelser fra 18-tommers lang til 48-tommers lang. De kommer også med en divider, som er den største fordelen som Metal hundekasser tilby over myke sidede kasser, etter min mening.

Midwest Icrate Folding Metal Dog CrateJeg kjøpte 42-tommers kassen for vår Chocolate Labrador, Saddie, da hun var en valp. Jeg legger divideren opp mens kassen trener henne, slik at hun ikke hadde nok plass til å bruke badet i kassen hennes.

Da hun vokste, flyttet jeg divideren, og nå bruker hun hele kassen uten å måtte dele rommet.

Disse kappene kan vokse med hunden din, og sparer deg mye penger på erstatningskasser når valpen din vokser ut av dem.

Som jeg demonstrerer i videoen ovenfor, folder disse metallhundkassene også flatt. Mens de ville være for tunge for noen mennesker å bære rundt, er ICRate et flott alternativ for alle som ønsker å reise med en destruktiv hund, og det er lett en av Beste metall hundekasser der ute. Hvis hunden din ville unnslippe fra en myk sidet kasse, er dette et mye bedre alternativ!

Gummiføtter beskytter gulvene dine fra å bli riper av metalltrådene til denne beste hundekrisen, og det er en lett ren plastskuff i bunnen av kassen. Jeg liker også at denne beste hundekraten er utstyrt med et avtakbart bærehåndtak som kan plasseres hvor som helst på den foldede kassen for å gjøre det lettere å løfte.Midwest Icrate Folding Metal Dog CratePå de mindre icrates, som den jeg viser i videoen, er det en glidelås som sikrer døren. Det er to glidelåser på de større kasser. Så lenge hunden din ikke er en Houdini, vil denne kassen trolig holde ham inneholdt.

Dessverre, det ville ikke være sterk nok til å inneholde en fluktartist. Folding aspektet ville også gjøre meg litt nervøs for kennel en hund som prøver å rømme i dette produktet. Det ville være vanskelig, men hvis en hund virkelig begynte å trekke på sidene av kassen, ville jeg bekymre meg for at kassen ville kollapse på ham.

Så langt som de beste metallhunderkastene går, er dette alternativet fra Midtvesten svært rimelig. Noen metallhunderkasser koster hundrevis av dollar! Selvfølgelig, jo større kassen du trenger, desto dyrere er de. Du kan kjøpe Midwest Icrate Folding Metal Dog Crate på Amazon for $ 14- $ 110 avhengig av størrelsen du trenger.

Les neste: Hvordan kasse trene en hund - en kort video guide


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beste dog crate-sammenligning: midwest vs. Elitefield vs. Sportpet