Hvordan bli en hundetrener

Ung kvinne trener en hund Golden Retriever

Vil du være en hundetrener? Kanskje du alltid har hatt en måte med hunder. Kanskje du trente din egen hund og fant det interessant. Mange mennesker elsker ideen om trening hunder. Noen velger å trene hundene som en hobby mens andre gjør det som et heltids yrke. Uansett hva du velger, må du vite trinnene som er involvert i å bli en hundetrener.

Hvilke hund trenere gjør

Hundetrenere Arbeid med valper og voksne hunder og deres eiere. De lærer hundene alt fra "manerer" og Grunnleggende kommandoer til morsomme triks. De fleste hundetrener jobber også med hunder som har Oppførselsproblemer. En stor del av hundetrening innebærer undervisningseiere hvordan man skal jobbe med trening og Behandle oppførsel i sine egne hunder. En hundetrener kan lære gruppeopplæringsklasser en dag, så gjør et hjem besøk for å trene en-mot en neste dag.

Tilbring tid med hunder

En av de beste måtene å lære om hundens oppførsel er å tilbringe tid med hunder. Det er flere måter du kan få praktisk erfaring med hunder.

  • Frivillig på et dyrs husly
  • Få en jobb eller en internship med en veterinær
  • Ta kontakt med lokale rasenklubber
  • Ta dine egne hunder til lydighetsklasser og / eller klubber

Arbeidet med et dyreliv eller veterinærhospital vil tillate deg å jobbe direkte med et stort utvalg av hunder av alle raser, størrelser og temperament. Det kan til og med være en trener eller atferdsmessig på ansatte som kan begynne å vise deg tauene.

Lærling eller ta kurs

Når du er klar til å begynne å lære om treningsmetoder, Det er en god ide å lære med en hundetrener eller å ta kurs i hundetrening. Du kan spørre trenere i ditt område hvis de aksepterer lærlinger.

Det finnes en rekke steder som tilbyr hundetrening og adferdsklasser. Noen fellesskapskollegier tilbyr dem gjennom voksne utdanningsprogrammer. Det er også en rekke steder som har designet sine egne hundetreningskurs. Noen tillater deg å jobbe online, og andre har du deltatt på et spesifisert antall uker. Fordi det ikke er akkreditering for disse hundens treningsskoler, gjør leksene dine nøye før du registrerer deg i en. Sørg for at skolen eller organisasjonen, så vel som instruktøren, har et godt omdømme.

Bli med i en organisasjon

En måte å finne ut om pedagogiske muligheter for hundetrenere er å bli med i en profesjonell organisasjon, for eksempel Forening av profesjonelle hundetrenere. De vil ofte være vert for eller annonsere seminarer, workshops, konferanser og andre hands-on muligheter til å lære om hundetrening. Det er også et flott sted å koble til og nettverk med andre hundetrenere.

Får en grad

Det er for tiden ingen grad programmer for hundetrenere. Hvis du er interessert i hundens oppførsel og søker å fremme din utdanning, du kan være interessert i en karriere som en anvendt dyredyr. I følge Animal Behavior Associates, Inc., Sertifisering som en anvendt dyr Behaviorist er gitt til de med en mastergrad eller pH.D. grad i en atferdsvitenskap med bestemte kurs i dyre læring, etologi og oppførsel. En DVM og avansert opplæring i dyreadferd kan også oppfylle kriteriene for sertifisering.

Hundetrener sertifisering

Hundetrenere er for tiden ikke pålagt å bli sertifisert. Men den Sertifiseringsråd for profesjonelle hundetrenere tilbyr sertifisering og kontinuerlig videreutdanning. For å oppnå sertifisering må hundetrenere få anbefalinger, ha et minimum av hundetreningserfaring, og bestå en 250-spørsmålseksamen for å vise sin kunnskap om hundetrening og oppførsel. CCPDT tilbyr a håndbok For å hjelpe potensielle sertifiseringskandidater til å forberede eksamen. Selv de hundetrenerne som ikke planlegger å ta sertifiseringseksamen på dette tidspunktet, kan dra nytte av å se over håndboken for å få en ide om den generelle kunnskapen som kreves av yrket.

Lær om virksomheten

Hvis du tror at hundetrening er mer enn bare en hobby for deg, og du ønsker å forfølge det som en karriere, bidrar det til å ha noen forretningsopplevelse. Hvis du har å gjøre med klienter, er det en god sjanse du vil bruke like mye tid på kundeservice som faktisk hundetrening. Det er også viktig at du har informasjon om å starte en lite firma og kjører den.

Redigert av Jenna Stregowski, RVT

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan bli en hundetrener