Dog trainer sertifisering: guide for nybegynnere

En av de mest givende jobbene for de som liker å samhandle med både mennesker og hunder, er en hundetrener. Men hvordan går man om å begynne på denne karriereveien og anskaffe hundetrener sertifisering uten erfaring? Vi har svaret her.

Før du ser på en hundetrenerens klasse, er det viktig å gjøre litt forskning og studere industrien for å sikre at dette er yrket best egnet for din personlighet. Mens det ikke er pålagt å ha en hundetrener sertifisering for å faktisk begynne å trene hjørnetenner for penger, er det sterkt anbefalt. Sertifisering viser at du er dedikert til dette feltet og vet nøyaktig hva du gjør (pluss, det gjør jobben jakt litt enklere).

Nedenfor finner du hva, hvordan, når og hvor på alle spørsmålene knyttet til å bli en profesjonell hundetrener og få hunden trener sertifisering, selv om du er en komplett nybegynner i dette feltet.

Hundetrener Sertifisering: En guide for nybegynnere

Sertifikat vs sertifisering

Hundetrener Sertifisering: En veiledning for nybegynnere - Coach Trainer
Lær innsatsen og outs av hundetreningsindustrien. / / Foto: Niall Kennedy

Før vi begynner, er det viktig å påpeke forskjellen mellom hundetrenernes sertifikat og hundetrener sertifisering, fordi de to ikke er det samme.

Dog Trainer`s sertifikat. Når du går på reisen med å få hunden Trainer-sertifikatet, er dette et pedagogisk program som vil lære deg alle nødvendige ferdigheter om hvordan man skal trene hundene som profesjonell, jobbe med kunder og i hundetreningskoler.

Det er hundetrener sertifikatkurs, og slutten du mottar et sertifikat. Dette betyr imidlertid ikke at du er 100% kvalifisert til å trene hjørnetenner profesjonelt, og dette sertifikatet vil ikke bære for mye vekt på ditt CV for å tippe skalaen til din fordel når du ser etter en jobb.

Hundetrener sertifisering. Sertifisering er en faktisk undersøkelse av din kunnskap, erfaring og ferdigheter i bransjen og trening hunder som profesjonell. I Amerika er det bare en virkelig seriøs organisasjon (CCPDT) som virkelig kan vurdere din egnethet for dette yrket og sertifisere deg som en kvalifisert hundetrener. De vil avgjøre om du oppfyller alle nødvendige kriterier, og for å opprettholde statusen din, må du også fortsette din utdanning som en profesjonell hundetrener med CCPDT.

Merk: Ikke alle sertifiseringer er de samme, så gjør din forskning godt - les anmeldelser, snakk med folk, bla gjennom online via nettsteder som APDTs database, etc. Husk også å alltid skille mellom en sertifisering med en privat hundetreningskole (-no-) og en uavhengig sertifiserende kropp (-yes-).

Nedenfor har vi laget en rask sjekkliste over ting å gjøre hvis du føler at hundetrening er yrket for deg, og det er noe du vil fortsette å utvikle dine ferdigheter i.

Å-gjøre liste før du får hundetrener sertifisering

1. Forskning Animal Behavior Science. Det er viktig å forstå hundens kognitive funksjoner, psykologi, hvordan et dyr lærer nye ting og så videre for å kunne skape et treningsprogram. Når du undersøker artikler om dette emnet, husk å være skeptisk og engasjere dine kritiske tenkningsevner. På grunn av hvordan denne informasjonen kan påvirke din fremtidige karriere og hjørnetenene du vil jobbe med, sørg for at bøkene og artiklene du leser, er skrevet av akkreditert fagpersoner i feltet og ikke selvproklamert & # 8220; hundeksperter.& # 8221;

2. Les så mange bøker om hundetrening som du kan. Det er mange Bøker om hundens eierskap, på hundetrening og på å anskaffe hundetrener sertifisering skrevet av faktiske hundetrenere og andre fagfolk med sterke legitimasjonsbeskrivelser. Hvis du ikke ønsker å kjøpe noen av disse, kommer du til ditt lokale bibliotek og starter der; Les mye på hva det egentlig betyr å være en profesjonell hundetrener og hva dette okkupasjonen innebærer.

3. Bli kjent med dine lokale hundeskjermer. En av de beste måtene å bli komfortable med å samhandle med hunder og folk er å frivillig på ditt lokale dyrehylter (e). Ikke bare kan du tilbringe tid med hunder på daglig basis, men du presenteres en sjanse til å øve det du kanskje allerede vet, og lære å tweak dine hundetrening og kommunikasjonsferdigheter. Det er en fin måte å være rundt en større gruppe av ukjente hjørnetenner og finne måter å håndtere dem på riktig måte.

4. Sjekk ut lokale treningsskoler. Alternativt kan du også frivillig på hundetreningskoler, men de er vanskeligere å komme inn i. Hvis du ikke er akseptert som frivillig, må du registrere hunden din til en lydighetstreningskurs, slik at du kan få følelsen for hva det er å være en klient av en trener. I tillegg vil noen hjørnetentroppskoler tillate deg å komme inn og observere hvordan en treningsklasse går, og du kan legge merke til måten hver hundetrener håndterer visse situasjoner. Se opp til de hundetrenerne hvis metoder du liker mest, som fremmer solid positiv forsterkningstrening og har en god rapport med sine kunder.

5. Finn noen andre måter å få erfaring med. Bortsett fra å forsøke å få din store pause ved hjelp av hundetreningskoler og dyrehytter, prøv å overbevise dine venner eller familie om at du er kvalifisert nok (selv uten hundetrener sertifisering på hendene dine ennå) for å trene sine hunder. Etablere din egen base av klientell, selv om du bare har et par hunder å trene i helgene. Den viktige delen er å kunne sette ned den faktiske opplevelsen på ditt CV, og ha gode referanser for fremtiden.

6. Ta hundetrener sertifiseringsklasser. Denne sier seg selv - Hvis du vil være profesjonell, må du på et tidspunkt investere i profesjonell trening. I tillegg finner du tid til å delta på hundesertifiseringsseminarer, som normalt vil bli holdt av dine lokale dyrehytter eller hundetreningskoler. Grunnen til at disse er nyttige er fordi de er rettet mot hundeeiere, som utvider din kunnskapsbase om hvordan du trener kjæledyrseiere selv på å utføre kommandoer for sine egne hunder.

7. Start søket etter et arbeidssted tidlig. Når du har en fast forståelse på trening og har kjøpt din hundetrener sertifisering, begynner du å lete etter hundeskoler eller dyrehyller som ansetter. Sannheten blir fortalt, det er ikke lett å bli ansatt når du ikke har sterke legitimasjon, så du må kanskje følge rådene som er oppført nedenfor. Likevel, når du ønsker å søke din nyoppkjøpte hundetrener sertifisering Mastery, still alltid spørsmål om hvordan profesjonelle trener hunder og sammenligner hvis dette samsvarer med det du har lært og / eller hva du er komfortabel med. Nytt arbeidssted må være en god passform begge veier.

8. Mange hundetrener begynner som lærlinger. Som med mange andre handler, er dette en fin måte å lære ins og outs av din fremtidige karriere under noen som har gjort det i lang tid. Selv om du allerede har kjøpt hunden trener sertifisering, vil dette gi deg en mulighet til å se hvordan en ekte hund trening klasse går og begynner å bruke noe av din kunnskap. Mens disse stillingene ikke er betalt eller svært lavt betalt, er det fortsatt en god start hvis du er usikker på hundens treningsferdigheter og ønsker mer erfaring og praktisk opplæring. Avhengig av hundetreneren vil du jobbe med som lærling, det kan ta mer enn 6 måneders undervisning sammen med ham før du er klar til å våge deg ut på egen hånd.

Når du føler at du vet hva du er i form av treningshunder selv, og du forstår essensen av hvordan denne virksomheten fungerer - det er på tide å fortsette på det neste store trinnet i hundens trenerens karriere, og det er Din offisielle hundetrener`s sertifikat.

9. Få din hundetrener sertifisering. Det er flere steder i Amerika hvor du kan bli offisielt sertifisert som en profesjonell hundetrener (oppført nedenfor). Du må gi bevis på din erfaring, hundetreningsklasser, hundesertifiseringsklasser og ta eksamener. Men når du er ferdig med dette trinnet, kan du vurdere deg selv som en profesjonell (som sannsynligvis er ute av arbeid), og du er allerede mer sertifisert for å trene hjørnetenner enn halvparten av andre hundetrener i landet som aldri tok Profesjonell treningsrute. Dette vil gi deg et løft når du ser etter en jobb.

10. Ikke slutte å utdanne deg selv. Du må alltid fortsette å finpusse dine hundetreningsferdigheter og fortsette utdanningen din og utvide din kunnskap om å være en profesjonell hundetrener. Husk også at når du har mottatt din hundetrener-sertifisering, er det faktisk nødvendig for deg å ta videre hundetreningsklasser for å opprettholde statusen din som en offisielt sertifisert trener.

Hundetrener Sertifisering: En guide for nybegynnere
Hundetrener Sertifisering: Utvid din kunnskap, klientell og erfaring i feltet. / / Foto: Statens gård

Skoler som forbereder deg til å være en hundetrener

Oftere enn ikke, trenger du ikke noe bestemt skole / kurs for å bli en hundetrener - flertallet av hundetrenere er selvlærte og brukte metodene vi har skissert over i sjekklisten. Hvilke saker er å få hunden trener sertifisering, som viser at du virkelig er kunnskapsrik i emnet, så vel som opplevd. Hvilke metoder du brukte, spiller ingen rolle så lenge resultatet er kvalifisert.& # 8221;

Når det er sagt, er det en ekstremt stor mengde hundetrener`s skoler i USA; De fleste av disse kursene er gitt av de samme skolene som trener hunder og tilsynelatende vil ansette deg hvis du fullfører trening (som ikke er tilfelle oftere enn ikke, dessverre). Den beste måten er å bruke Google-søk med et søkeord i byen din, og sjekk ut lokale treningsskoler hvis hjertet ditt er satt på å gå på denne måten.

Husk at en god hundetrener skal fokusere på følgende emner:

  • Canine Behavior and Psychology
  • Generell dyreopplæring
  • Hund trening historie
  • Dog Training Class Design

Du vil gå gjennom forelesninger (online eller i skolen), leseoppgaver og praktisk praktisk erfaring med treningskanaler. Å si det enkelt, hvis du har råd til dette kurset og har tid til å bruke også - gå for det! Bare ikke sett alle eggene dine i en kurv og ikke betrakt deg selv en velkvalifisert trener som vil bli ansatt umiddelbart, bare fordi du er ferdig med privat treningsskolenes kurs. Ditt neste skritt bør fortsatt være å få en CCPDT Dog Trainer-sertifisering (Les nedenfor).

Skoler som forbereder seg på hundetrener sertifisering

APDT - Dog Trainer sertifisering: En guide for nybegynnereAkkurat som det er mange skoler for hundetrener, er det også mange skoler som kan forberede deg på hundetrener sertifisering. Faktisk er det så mange av dem at det er meningsløst å liste selv bare noen få (mest sannsynlig vil du ønske å delta på din lokale skole).

Den beste måten å gå om dette er å bruke APDTs søk og database med betegnelser for Dog Trainer Certification Schools:

I tillegg kan du også bruke APDTs kurs og ressurser til å forberede deg på eksamen. Forening av profesjonelle hundetrenere (APDT) er en profesjonell organisasjon av hundetrenere som tilbyr en årlig konferanse med praktisk hjørnetogen med levende dyr. Det er også multi-ukers online-klasser med forelesninger, diskusjonsfora og lekser som tilbys av APDT.

Også, hvis du bare ønsker å pusse opp på hundens treningsferdigheter, eller er nysgjerrig på visse hundetreningstemner, kan du også få tilgang til deres database med webinarer som er gjort av hundetreningspersonell fra hele verden. Det er vel verdt det.

Hvordan og hvor å få hundetrener sertifisering

CPDT - Dog Trainer sertifisering: En guide for nybegynnereFor å motta din hundetrener sertifisering, ta kontakt med Sertifiseringsråd for profesjonelle hundetrenere (CCPDT). Når du har tatt de ovennevnte trinnene i sjekklisten og føler deg klar til å starte din nye karriere som en hundetrener, vet at det vil være flere oppgaver for å oppnå før du blir sertifisert.

Ifølge sertifiseringsrådet for profesjonelle hundetrenere, for å bli sertifisert av dem, Du må ha minst 300 timers treningserfaring og anbefalinger fra de du har trent med. Dette er hvor ditt harde arbeid og erfaring med venners hunder, frivillig arbeid i hundeskoler og opplæringsskoler, så vel som å jobbe som lærling vil lønne seg.

Etter at du har levert det til CCPDT, må du ta en eksamen for å demonstrere den kunnskapen du har mottatt under trening, erfaring og hundesertifiseringsklasser. Hvis du velger å gå gjennom sertifiseringsrådet for profesjonelle hundetrenere, vet at de kommer veldig sterkt anbefalt i bransjen. CCPDT Sertifikatet er en nasjonal hundetrener sertifisering og den eneste som faktisk bærer litt vekt, mens de fleste andre ikke vil se så imponerende på ditt CV.

Merk: Alternativt kan du også prøve å bli sertifisert med International Association of Animal Behavior Consultants (IAABC); Imidlertid kan vi ikke kommentere denne organisasjonen, da vi er usikre på hvor stor en innflytelse på hunden trener sertifisering utstedt av IAABC kan ha på din karriere (du vil kanskje undersøke denne gruppen, eller bare gå med CCPDT).

Avansert: Therapy Dogs Trainer

Avhengig av hvilket område du vil fokusere på, som allerede nevnt ovenfor, er det sertifiseringer for å bli en hundetrener, Men du kan også våge å bli en terapi hundetrener.

ADI - Dog Trainer sertifisering: En guide for nybegynnereAssistance Dogs International (Adi) har massevis av informasjon om hvordan man trener terapi hunder. Men før du bestemmer deg for å dykke dypt inn i dette kompliserte hjørnetrådet, vær forberedt på en veldig tøff utfordring, så vel som minst en 10 års engasjement.

Hund terapi trening går bra utover bare å lære en eier å trene hunden deres; Det handler om å være i stand til å matche en terapihund med en klient i nød. I motsetning til vanlig hundetrening, kan det ta hvor som helst fra 2-3 års lærlingskap for å bli en terapi hundetrener, og det kan ta over 6 måneder for å trene en enkelt hund. Trening En terapihund er veldig tidkrevende og krever en stor langsiktig forpliktelse, men til slutt kan det være veldig givende. Du kan kontakte Assistance Dogs International Organization for å finne et lokalt program; de er veldig hjelpsomme i den forbindelse.

Komme tilbake på emnet for din vanlige hundetrener sertifisering, vær forberedt på at det vil være en utfordring å finne en jobb på dette feltet fordi det er veldig konkurransedyktig. Vær klar til å pusse opp dine forskningsferdigheter og bruke dem i ditt lokale område for å finne steder for erfaring, frivillig arbeid, lærlinger, skoler, opplæring, sertifikater og til slutt - en jevn jobb.

Bli en hundetrener - enten en vanlig en eller treningsbehandlingshunder - kan være veldig en givende og morsom karriere. Med riktig opplæring og kunnskap kan du gå langt i dette spennende eventyret. Muligens til og med åpne din egen treningsskole til slutt, og bli den neste Cesar Millan?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Dog trainer sertifisering: guide for nybegynnere