Et frilufts spa åpner i arizona

Et frilufts spa åpner i Arizonia

Alle har en liten velvære og avslapping nå og da, og det samme kan sies for våre hundekammerater. Hva kan være mer avslappende enn en ettermiddag på spaet mens du nyter det vakre dessertlandskapet i Bisbee, Arizona? Det er akkurat hvordan du kan tilbringe en ettermiddag ... hvis du har poter, det er.

Amber Holt nylig åpnet en utendørs hundesalong for de moderne pooches i Bisbee. Ultamutt Style tilbyr en unik grooming Erfaring for kjæledyr som ikke kan bli funnet noe annet sted. Holt nylig flyttet til Bisbee fra Nord-Idaho, hvor hun eide og drev en mobil kjæledyr grooming virksomhet og en snøscooter skole.

I SLEKT: Tips du hunden groomers?

Hun er en sertifisert groomer med mange års erfaring. Hun fikk sin mester sertifisering I grooming fra Nord-Idaho Pooch Parlor Grooming Academy. Selv om Holt solgte sin mobile grooming virksomhet før hun flyttet til Arizona, holdt hun hele sitt grooming utstyr, slik at hun kunne ta vare på sine egne fire hunder.

Hun satte opp et utendørs groomingområde i den frodige bakgården i hjemmet hennes, og det førte henne til å plukke opp profesjonell hundegroom igjen. Hennes bakre patio er badeområdet der det er et forhøyet skritt for hundene å stå på mens de er vasket. De trenger ikke å bli løftet opp eller begrenset i et lukket badekar som de ville på tradisjonelle grooming salonger.

Et frilufts spa åpner i Arizonia

Når hunder blir brakt til Ultamutt, mottar de en pawdicure først. Deres poter er gjennomvåt i en helt naturlig løsning som inkluderer aromaterapioljer. Etter en kort pote massasje begynner Holt å bade hunden. Fra nese til hale gir hun sine kunder en unik spa-lignende opplevelse med beroligende teknikker, aromaterapi, helt naturlige produkter og massasje.

I SLEKT: Hvordan skrive en hundegrooming forretningsplan

Holt renser hundens øyne og ører, utfører de-matting og de-shedding Hvis du trenger å være, trimmer neglene med en buffer i stedet for klippere, trimmer og barberer hundens pads, utfører en sanitær trim på bakenden, og gir til og med hund en blåbær ansiktsmassasje behandling. Hun fullfører den doggy spa-behandlingen med en blåbær vanilje kjøling spritz og en emu olje behandling.

På toppen av alt dette inkluderer hver behandling også en klientkonsultasjon hvor Holt undersøker hunden for eventuelle problemer. Hun diagnostiserer ikke, men hun ser etter mulige hudproblemer, klumper, om hunden favoriserer ett ben over en annen, og andre problemer hun kan finne. Så er det opp til hundenes eier å søke hjelp fra en veterinær.

Holt vurderer nå å utvide sin virksomhet for å inkludere hundematlevering, kjæledyrsitting og andre tjenester for sine grooming-klienter.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Et frilufts spa åpner i arizona