En lidenskap for hår og hunder ble til denne vellykkede virksomheten

En lidenskap for hår og hunder ble til denne vellykkede virksomheten

Arbeider på en jobb som du elsker hver dag er en drøm som mange av oss har. Så mange mennesker går på jobb hver dag for å betale regningene, men de liker faktisk ikke hva de gjør. Kris Landon ville ikke være en av disse menneskene. Hun ønsket å gå på jobb hver dag og nyte seg selv. Hun ønsket å ha Morsomt på jobben gjør noe som hun var lidenskapelig om.

Landon, 48, har kjørt sin kjæledyr grooming virksomhet i åtte år og sier at hun fortsatt smiler hver dag når hun slår nøkkelen til å åpne inngangsdøren hver morgen. Hennes salong, hunden Gone Cute Pet Grooming ligger i Great Falls, Montana og er en naturlig passform for entreprenøren som har vært interessert i hunder og hår siden hun var barn. Hun sier at virksomheten er en sann refleksjon av hennes lidenskaper.

I SLEKT: Slik starter du en hundegroom-virksomhet

Hun kom inn i Pet Grooming-feltet i en alder av 17 år. I løpet av de siste tre tiårene har hun jobbet for etablerte grooming bedrifter og veterinærer, men å eie sin egen salong var alltid en drøm. Landon sier at som den siste showformannen i Great Falls Kennel Club lærte hun mye om hvilke hundeeiere som. Hennes egne Poodles har tjent titler og mesterskap over hele det vestlige USA.

Det er ikke bare grooming aspektet av virksomheten som intrigerer Landon`s lidenskap for hår. For fem år siden flyttet hun sin virksomhet over hele byen til et kommersielt rom som tidligere var et dagspas. Det var en flott plass, men det var større enn hun trengte for sin grooming virksomhet. Hva annet ville du gjøre med et rom fullt av vasker? Hun delte butikken og skapte Fab Fusion, en salong for mennesker, naboen.

En lidenskap for hår og hunder ble til denne vellykkede virksomheten

Nå leier hun den plassen til stylister, en estetiker og en massasje terapeut. Hva en entreprenør! Landon er også en selvutnevnt kjæreste av bling, så begge hennes virksomheter har boutiqueområder. I hundens boutique er det designer doggy klær fra merker som Cha-Cha Couture og Toni Mari. Landon sier at de bærer ting som hundeeiere ikke vil finne i andre kjæledyr spesialbutikker. Ved siden av Boutique bærer smykker, vesker, flip flops og annet tilbehør til mennesker.

Når du tenker på det, plasserer de to bedriftene side om side en god idé. Kjæledyr eiere kan slippe deres pooch av for et bad og en hårklipp, og mens de venter, kan de få en behandling av seg selv. Bestilling av en avtale på hunden Gone Cute Pet Spa er ikke lett skjønt. De er booket ut minst tre uker i forveien. Landon sier at hun har hatt noen av de samme kundene i 30 år.

I SLEKT: 2015 Topp 5 Best Dog Grooming Tables

Hun krediterer suksessen til begge sine virksomheter til hardt arbeid og eksepsjonell kundeservice. Hun sier at kundeservice er det viktigste aspektet ved å kjøre en lite firma. Det er hennes mål for at kundene hennes skal være lykkelige når de går i døren og enda mer glad som de går ut. Mange av hennes ansatte i grooming salongen har vært med henne i årevis, og de forstår alle viktigheten av topp hakk kundeservice også.

Som en liten bedriftseier meg selv, måtte jeg være enig. Å holde kundene dine lykkelige er det eneste som vil gjøre bedriften din vellykket. Jo lykkeligere kundene dine er de mer de vil være villige til å anbefale din virksomhet, og ord i munnen er definitivt den beste annonsen du kan få. Tydeligvis jobber strategien for Landon fordi hun har lojale kunder og hennes grooming-bord er alltid fulle.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » En lidenskap for hår og hunder ble til denne vellykkede virksomheten