Teen med sin egen hundetreningsvirksomhet skriver bok for å hjelpe hundenes eiere

Teen med sin egen hundetreningsvirksomhet skriver bok for å hjelpe hundenes eiere

Opplevelsen av å bli undervurdert i en ung alder er ikke noe nytt for Libby Rockaway. Kanskje det er derfor hun forstår valper så godt. På bare 17 år gammel, er den unge entreprenøren en profesjonell hundetrener, bedriftseier, og nå en publisert forfatter.

Tenåringen fra Nicholsville, Kentucky sier at mange undervurderer deres valps evne, men virkelig kan de forvente mye mer fra dem. Hun sier at mange folk ikke skjønner at selv når du først ta med en valp hjemme Ved 8 uker er det mer enn i stand til å begynne atferdsopplæring.

I SLEKT: Ti beste bøker for hundeeiere med barn

Hennes virksomhet er det hun kaller et "Puppy Prep-program."Hun trener valper for kjøpere før de selv tar dem hjem, så de er allerede tilpasset hjemmemiljøet og har en god hoppestart på å lære. Faktisk har Rockaway trent over 40 valper alene for en oppdretter i hennes hjemby.

Kathy Burgess, oppdretteren som Rockaway fungerer for, sier jentens alder, ikke bry henne fordi hun er mer enn i stand til å gjøre jobben. Når burgess innså at klienter ville nøle med å ansette Rockaway da de skjønte hvor gammel hun var, oppfordret hun tenåringen til å produsere en video for hver klient i stedet for å avsløre sin alder.

Teen med sin egen hundetreningsvirksomhet skriver bok for å hjelpe hundenes eiere

Ifølge Burgess, når klienter ser hva Rockaway gjør og hvordan hun oppnår det, vil de bare ha henne fordi de ser hva en fantastisk jobb hun trener valpene. Den unge jenta ble interessert i hundetrening 8 år siden mens du jobbet med Jessamine County 4-H Dog Club. Hun startet sin valpetreningsvirksomhet, Libbys kjærlige bånd, som en freshman i videregående skole.

Ved siden av å drive sin virksomhet, har Rockaway også vert fire Barn og hjørnetenner Leirer for barn 6-8 år på hennes familie gård. Hun fortsetter fortsatt å jobbe med 4-H Dog Club som deres hovedtrener og som en peer trener for å hjelpe andre barn også.

I SLEKT: 25 beste hundebøker hver eier må lese

En annen stor gjennomføring for Rockaway skjedde nylig da hun selv publiserte en valpetreningsguide for unge mennesker med tittelen Valpstrinn. Hun skrev boken under en uavhengig studieperiode i hennes seniorår på videregående skole på Trinity Christian Academy.

Boken kombinerer teknikkene på tre hoved treningsmetoder. Det er komplett med bilder av Rockaway utfører treningskommandoer, grafikk og illustrasjoner, og bedårende bilder av valper.Valpstrinn inneholder en indeks for kommandoer for hver dag i løpet av de to første ukene med trening, flere aktiviteter for å engasjere hunden, og en utstyrsliste over grunnleggende som trengs for en valp.

Boken er basert på hennes erfaringer trening hunder for burgess, som hun dedikert boken til. Boken er designet for å være en enkel lesning for barn, men informasjonen i den passer også for nybegynnere voksne trenere.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Teen med sin egen hundetreningsvirksomhet skriver bok for å hjelpe hundenes eiere