Gode ​​dog diner markeder hjemmelaget all-natural treats

Gode ​​Dog Diner Markeder Hjemmelaget All-Natural Treats

De fleste kommersielle hundemat og hundebehandler på markedet er fulle av uprøvbare ingredienser, kjemikalier og fyllstoffer. For ikke å nevne biprodukter og mysterium kjøtt som de er laget av også. Det er derfor Jessica Simons begynte å lage hjemmelagde godbiter for Callie, hennes Golden Retriever.

Simons sier at hun har gjort sine egne hundebehandler i årevis. Det startet som en hobby og vokste raskt inn i en lidenskap. En lidenskap for å gi hunden sin med de sunneste godbitene som fortsatt sørger for at de var velsmakende og lett fordøyelig. Hun har brukt de siste tre årene til å perfeksjonere oppskriften.

I SLEKT: Hvordan starte en kjæledyrvirksomhet med hunder

Nå selger Simons og hennes ektemann Chris godbitene på deres Sioux City Farmers Market Booth, som de kaller God hunds middag. Paret sier at de liker å mate sin hund sunn godbit og vite nøyaktig hvor ingrediensene for de godbitene kommer fra. De trodde andre kjæledyr eiere ville føle på samme måte.

Simons startet sin virksomhet med forskning, som alle gode entreprenører burde. Hun leser utallige bøker om hundens ernæring og undersøkte oppskrifter på nettet. Hun gjorde også online forskning om sunne ingredienser for hunder og hvordan de ville være til nytte for hundens kropp.

Gode ​​Dog Diner Markeder Hjemmelaget All-Natural Treats

Noen av de vanlige ingrediensene som hun bruker i hundens kjeks og "Barkscotti" er søte poteter, peanøttsmør, hvete, bananer og havre mel. Hun bruker ikke noen bleket eller allsidig mel fordi de ikke er sunne for hunder.

Simons selger også tørket vegetabilsk og fruktgips på den gode hunden Diner Booth for å legge til noe utvalg til godbitene. Hun gir også egg- og glutenfrie alternativer. Som hjemmelaget, sunnere hundebehandler blir mer vanlige og flere kjæledyrseiere er på utkikk etter disse alternativene for sine hunder, er Simons tenker på hvordan hun kan utvide sin virksomhet.

I SLEKT: Ti Best Grain Free Dog Food Brands

Hun håper å legge til muffins og cupcake godbiter i nær fremtid, og med den voksende populariteten til doggy bursdagskaker håper hun å legge kaker til hennes produktlinje også. Hun sier at kakene ikke vil være noe hun holder på hånden, men heller et produkt som hundeeiere kan tilpasset ordre for sine spesielle anledninger.

Det er viktig for Simons `at deres godbiter er rimelige for hundeeiere som vil mate sine kjæledyr Kvalitet godbiter uten å bryte banken. Alt på deres messe er priset under $ 10. Jessica Simons håper å åpne sin egen kjæledyrvennlige butikk en dag snart, hvor hundeeiere kan bringe sine kjæledyr til å prøve forskjellige godbiter.

For tiden kan du bare finne god hundesiner på Facebook, men Simons sier at potensielle kunder kan beskjed om at hun skal bestille og til og med be om godbiter for hunder med spesielle dietter.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gode ​​dog diner markeder hjemmelaget all-natural treats