Ølbiprodukter blir forvandlet til brew chews for hunder

Ølbiprodukter blir forvandlet til Brew Chews for hunder

Det har vært en stor push for miljøbevissthet de siste årene, og mange forbrukere oppfordrer produsenter til å se nærmere på den virkningen deres firma har på miljøet. Resirkulert emballasje, bruk av bærekraftige ressurser og til og med up-cyklede materialer blir alle brukt nå mer enn noensinne. Brew Chews, Et selskap som gjør hunden godbit, tar denne miljøvennlige forretningsmodellen ett skritt videre.

Riley og Mary Rogers Likte prøvetaking øl fra et lokalt bryggeri i Fargo, North Dakota. Nå som kjærligheten har blitt en forretningsvirksomhet. Paret har samarbeidet med Fargo Brewing Company for å gjenbruke det brukte kornet fra bryggene sine i å lage sine hjemmelagde hundeservice.

Ølbiprodukter blir forvandlet til Brew Chews for hunder

I SLEKT: 10 måter hundeeiere kan gå grønn og miljøvennlig

Mary sier at ideen faktisk kom om mens paret satt på bryggeriet. Riley visste eierne og mange av folkene som jobbet der, og han var i stand til å trekke noen strenger og få tilgang til det brukte kornet. De kombinerer maltet bygg og havre med økologiske egg og mel, naturlig peanøttsmør og andre Sunn ingredienser de hundene liker.

Mary er en familie og forbrukervitenskapelig lærer, så hennes ferdigheter på kjøkkenet er topp hakk. De jobbet opp en oppskrift og begynte å bake hunden godbiter, som ligner en usøtet granola bar. De bruker også korn fra flere forskjellige bryggerier nå.

Du kan hente en 6-pakke Brew Chews for $ 4.95 på selskapets nettside eller en grøft pakke med 24 godbiter for $ 17.95. Det er ikke en dårlig pris for hjemmelagde hundebehandler som er bakt i små batcher og tilberedt med sunne og sikre ingredienser.

Brew Chew er ikke det eneste selskapet som utnytter bryggerens brukte korn (BSG). Ligger i Massachusetts, Somerville Brewing Company Holder klasser for hundeeiere som er interessert i å lage sine egne hundebehandler med BSG. Medstifter og medeier av virksomheten, Caitlin Jewell fører en matlagingskurs der deltakere kommer for å finne en pose full av brukt korn på sitt sete.

De mottar også oppskriften til alle fire av selskapets hushundsbehandlingsoppskrifter og prøver av hver godbit for å ta med hjem til deres fido. Studenter i klassen pisk opp sin egen batch av hundebehandler og deretter ta dem hjem for å bake. Jewell sier at godbitene er like sunne for mennesker som de er for hunder.

Ølbiprodukter blir forvandlet til Brew Chews for hunder

Dette kan slå deg som litt forvirrende, siden de fleste artikler om emnet hundemat og godbiter oppfordrer deg til å holde seg borte fra biprodukter. Når det gjelder kjøtt- eller plantebiprodukter, har de lite for ingen næringsverdi. Grunnen til at du bør holde deg borte fra kjæledyrprodukter som bruker disse ingrediensene, er fordi hunden din ikke vil få næringsstoffene som han trenger fra de matvarene.

I SLEKT: Topp 5 beste sunne hunden behandler

Det er forskjellig fra BSGs. De har fortsatt næringsverdi, så hvorfor ikke bruke dem til å gjøre noe nyttig? Bærekraft i næringsmiddelindustrien (både kjæledyr og menneske) begynner å bli et merkbart problem. Antallet personer på denne planeten fortsetter å øke, og det gjør antall husdyr.

Hvis vi bruker samme kjøtt, grønnsaker og frukt for å lage mat for begge disse voksende populasjonene, hvordan skal vi alltid kunne holde tritt med etterspørselen? Å finne bærekraftige ressurser er den eneste måten vi vil kunne mate alle sammen. Gjenbruk av ingredienser som fortsatt har næringsverdi er bare en annen måte at vi kan få mest mulig ut av våre ressurser.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Ølbiprodukter blir forvandlet til brew chews for hunder