Det globale kjæledyrproduktet i 2016 er sannsynligvis ikke det du tror

Det globale kjæledyrproduktet i 2016 er sannsynligvis ikke tittel =

Tygge opp konkurransen er akkurat hva Paragon Pet produkter gjorde i årets globale kjæledyr expo, tar hjem den ettertraktede og prestisjetunge Produkt Showcase Award. Deres produkt, Whimzes Sort Value Boxes, ble valgt over 1000 andre aktører.

Disse 100% helt naturlige, vegetariske dental chews er hentet og produsert i Holland, hvor selskapet streber etter å ikke bare lage et fremragende produkt, men er Tar alvorlige skritt for å opprettholde miljøet vårt. Produktene er laget av potet, som er glutenfri, og andre naturlige ingredienser for kilder til vitaminer, mineraler og selvfølgelig smak.

Det globale kjæledyrproduktet i 2016 er sannsynligvis ikke

TheS # 8220; Whimsical & # 8221; Design av disse chews (som alle er inkludert i verdi bokene) er av pinnsvin, alligatorer, stikker og tannbørster. De er tilgjengelige i små, mellomstore og store. Former og figurer av disse sunne chews er ikke bare cutesy, de er spesielt designet med kjæledyrets helse i tankene.

I SLEKT: Hundprodukter Relaterte helseproblemer som dyrer ofte går inn i

De hule områdene lar hunden gripe og tygge behandlingen lettere. Sporene fremmer tenner rengjøring ved å bryte inn i mindre stykker til børste bort plaketoppbyggingen, og knobby-figurene fremmer riktig blodstrøm gjennom tannkjøttet og bidrar til å fremme fersk pust.

I tillegg kommer disse velsmakende tannkjøene i tre helt naturlige smaker, som er angitt av deres farge - grønn inneholder alfalfa, oransje fra Annatto-frukten, Brown hentet fra Malt Extract og White inneholder kalsium.

Kjæledyr foreldre raving om disse morsomme og sunne dental og tannkjøttet chews som er tilgjengelige fra mange store boks kjæledyr forhandlere og noen uavhengige forhandlere også. Med helsen til våre kjæledyr blir viktige for de dedikerte kjæledyrforeldrene, selskaper som Whimzes kommer til å få en større innvirkning på markedet.

Det globale kjæledyrproduktet i 2016 er sannsynligvis ikke

Hundeeiere blir frustrert med tilbakekalling av kjæledyrprodukter og faren Disse usikre produktene utgjør alle våre hundekammerater. Det er derfor det er viktig å ha et selskap som strever for å oppnå en høyere produktstandard, så vel som en som er villig til å få ansvar for deres lojale kunder.

I SLEKT: Gjennomgang - Bully Bundles Dog Chews

Dette delvis er hvorfor Whimzes har tatt hjem denne prisen. Ikke bare for anerkjennelse av et kvalitetsdyrprodukt, men for de utallige timer med forskning og utvikling som gikk inn i hver av dental chews.

Lion Houkes, Global Marketing Director for Paragon Pet Products, var der for å godta prisen på Det største messen for kjæledyrprodukter i Nord-Amerika. Han var takknemlig for anerkjennelsen av deres kvalitetsprodukt og forsikret de som deltok og media som whimzes vil fortsette å forfølge fortreffelighet og vil ha en ubøyelig forpliktelse til kjæledyrs helse og moro.

I tillegg til en fremragende hundetyg, har Paragon Pet-produkter også samarbeidet med Velcro å inkorporere den Press-Lok lukning på alle sine bagged produkter. Denne innovative teknikken gir en enkel og effektiv metode for å forsegle behandlerposene, noe som resulterer i en ferskere og lengre varig tanntygge for våre hunder.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Det globale kjæledyrproduktet i 2016 er sannsynligvis ikke det du tror