Gjennomgang: bully bundles dog chews

Doggy bully pinner er en mye sunnere og tryggere Alternativ til Rawhide Dog Chews. De er laget av pizzle, eller penis, av oksen. Av denne grunn vil du også se dem referert til som pizzle pinner av noen produsenter. Hunder elsker smaken av disse deilige tygge! Mobbe bunter Tilbyr en abonnementstjeneste for å ha mobbepinner levert rett til inngangsdøren din hver måned.

En av de viktigste årsakene til at kjæledyrseiere foretrekker mobberpinner over rawhide chews er fordi pinnene er lett fordøyelig. Mange hundene tygger er ikke 100% fordøyelige, men siden mobbe pinner er laget med bare en ingrediens, bull pizzle, vil hunden din ikke ha problemer med å fordøye dem.

Bully pinner er også tøffe og tar hundene en stund å tygge gjennom dem helt. Vi har fôret våre hunder Bully Sticks i årevis, så jeg var fornøyd da jeg mottok en måneders forsyning av mobbebunter for å teste med jentene våre. Vi har to valper og en voksenhund, og jeg er glad for å si at alle tre av våre furrige familiemedlemmer likte disse mobbene.

Bully Bundles Dog Chews Review

Bully Bundles Dog Chews Review

Vi har fôret våre hunder Bully Sticks i årevis. Vi har en 5 år gammel bokser, en 1 år gammel sjokoladelaboratorium og en 4 måneder gammel beagle / cocker spaniel blanding. Vår bokser er en redning, og hennes tannhelse er svært dårlig, men hun liker fortsatt å suge på disse mobbene.

Bully pinner har vist seg å være et flott alternativ for våre valper, da det gir dem et sunt og fristende alternativ for teething.

Disse mobbene stikker fra Mobbe bunter kom i enten 6-tommers eller 12-tommers lengder, og de er 5/8 & # 8243; -7 / 8 & # 8243; tykk. De er et enkelt ingrediensprodukt, noe som betyr at de ikke har noen konserveringsmidler eller kjemikalier, og de er laget i et anlegg godkjent av USDA. Disse bullypinner kommer fra frittgående, gressmatet brasiliansk storfe som er hormon- og antibiotika-fri.

En av de første tingene jeg la merke til om Bully Bundle Bully Pinner er at det ikke var lukt da jeg åpnet pakken. Med de fleste mobbe pinner vi har prøvd, er det en ekkel lukt når du åpner pakken. Dette skyldes det faktum at de er laget med alle naturlige ingredienser - du lukter biffen.

Disse mobben pinner er tilberedt i lavere temperatur i lengre tid enn de fleste lignende produkter. Dette reduserer fuktighetsinnholdet og reduserer i sin tur lukten. Ikke bare er lav lukt fint når du åpner pakken, det holder også hundens pust fra luktende som biffpizzle. Æsj!

I SLEKT: Anmeldelse - Velkommen Waggin `Homemade Dog Treats

Bully Bundles Dog Chews Review

Bully bunter bully pinner er naturlige tenner rengjøringsmidler også. Faktisk er alle bully pinner. De fungerer som en naturlig floss for hundens tenner. Bully Sticks får også hunden din til å salivere mer, og spytt er hundens naturlige måte å holde bakterier av tennene hans. Bully pinner er en enkel måte å øke hundens oral helse.

Vårt sjokoladelaboratorium er en mild aggressiv chewer. Hun kan gå gjennom en av disse mobben pinner i ca 15-20 minutter. Det tar vår valp og vår bokser mye lenger. De vil tygge på dem så lenge som 45 minutter!

Som jeg forklarer i min anmeldelse, tygger vår bokser vanligvis på henne i 15 eller 20 minutter og forlater det. Dessverre, en av våre andre hunder vanligvis snatcher det rett opp og fullfører det, men hvis du bare har en hund, kan han ende opp med å bruke en mobbing i dager før det er borte.

ANMELDELSE: Ozpure Dog Treats og Dental Chews

Hva er forskjellig med bully bunter?

Bully Bundles Dog Chews ReviewSå, du lurer nok på hva som er annerledes om mobbebunter. For det meste av denne anmeldelsen har jeg snakket om mobbe pinner, så hva gjør dette merket så spesielt? Du kan ikke kjøpe bully bunter i en butikk.

De tilbyr en abonnementstjeneste som vil levere en mobbingspinner til døren din hver måned.

Hvis du bestiller mobbe-bunter, får du velge mellom 6 og # 8243; og 12 & # 8243; pinner. Hvis du velger 6 & # 8243; pinner, du får velge om du vil ha 6, 10, 15, 30 o 60 pinner levert hver måned. Hvis du velger 12 & # 8243; pinner, du får muligheten til 5, 10, 15 eller 30 pinner per måned. Du kan enkelt sette opp abonnementet ditt på bare noen få minutter på selskapets nettside.

Priser per måned er:

  • 6 & # 8243; - 6 pinner - $ 16
  • 6 & # 8243; - 10 pinner - $ 24
  • 6 & # 8243; - 15 pinner - $ 34
  • 6 & # 8243; - 30 pinner - $ 61
  • 6 & # 8243; - 60 pinner - $ 105
  • 12 & # 8243; - 5 pinner - $ 24
  • 12 & # 8243; - 10 pinner - $ 45
  • 12 & # 8243; - 15 pinner - $ 61
  • 12 & # 8243; - 30 pinner - $ 105

Din første pakke vil umiddelbart sende. Hver måned etter, vil bunken sende på samme dag i måneden som din opprinnelige rekkefølge. Du vil også ha muligheten til å hoppe over en måned eller kansellere abonnementet ditt når som helst uten å betale en ekstra avgift.

Disse mobben pinner fra bully bunt er dyrere enn andre sammenlignbare produkter, men du må huske at du betaler for bekvemmeligheten av å ikke gjøre en tur til dyrebutikken for å kjøpe dem. Dette er spesielt praktisk for travle kjæledyrseiere og eiere av hunder som liker å tygge. Du trenger ikke å bekymre deg for å løpe ut av mobbe pinner!

Sammendrag av Bully Bundle Dog Chews Review

Mobbe bunterFordeler:

  • 100% naturlig
  • Spection og sikrere alternativ til Rawhide Dog Chews
  • Kom i to størrelser for å imøtekomme små, mellomstore og store raser
  • Lavt lukt
  • Renser tenner og hjelpemidler i den generelle oralhelsen til hunden din
  • Ideell for hunder som elsker å tygge
  • Leveres rett til døren din
  • En rekke abonnementsalternativer
  • Evne til å avbryte abonnement eller hoppe over en måned uten å betale straffeavgifter

ULEMPER:

  • Dyrere enn andre sammenlignbare mobberpinner, men disse er beleilig levert til døren din, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å løpe ut eller lage en spesiell tur til dyrebutikken for å fylle opp forsyningen din

Nå er det din tur til å vurdere Bully Bundles Dog Chews

Har du et abonnement på mobber bunter? Har hunden din noen gang prøvd dem før? Legg igjen din anmeldelse på produktet og abonnementstjenesten. Du er velkommen til å legge igjen noen spørsmål! Jo mer informasjon vi har, desto bedre valg vi kan gjøre for våre hunder.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: bully bundles dog chews